Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για Ψυχτρα CPU

ina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια θελω να μου πειτε γνωμες για μια ψυχτρα η οποια να μην ακουγεται και να κανει κ την δουλεια της καλυτερα απο την μαμα ψυχτρα ... μιλαμε για ΑΜ3+ FX 8320 ....

Ακουω γνωμες... Λεφτα λεω μεχρι 50... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό θα ήταν να αναφέρεις κουτί και RAM ώστε να αποκλείσουμε τα θέματα ασυμβατότητας.

OC σκοπεύεις να κάνεις;;

Αν ναι σ'αυτά τα λεφτά πολύ καλή επιλογή είναι https://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.html?keyphrase=true+spirit+140 ( η power edition ). Είναι γομάρι όμως, θες κουτί με clearance για cpu cooler 170mm+.

Αν όχι, δε συμφέρει να δώσεις όλο το ποσό, καθώς με την https://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=cm+212+evoθα κάνεις τη δουλειά σου με ~30 ευρώ (όχι ότι δε μπορείς να κλοκάρεις και μ'αυτή και να έχεις καλές θερμοκρασίες, απλά με την πρώτη θα είσαι πολύ καλύτερα σε τέτοιες καταστάσεις). Κουτάκι με ~160mm+ clearance.

Θα προτείνω και αυτή https://www.skroutz.gr/s/4346788/Be-Quiet-Shadow-Rock-Slim.html?from=drop

, στη περίπτωση που δε χωράει η True Spirit 140 Power, καθώς ο ανεμιστήρας που έχει δεν υπάρχει. Πρόσφατα έβαλα την Dark Rock Pro 3 και τα φανάκια της be quiet με εξέπληξαν. Για εμένα αξίζει τα 8 ευρώ παραπάνω από την EVO. Κουτάκι με ~161mm+ clearance

Ενδεικτικά, για τα φανάκια της bequiet. 1x135mm και 1x120mm στα μαξιμουμ RPM δεν ακούγεται παραπάνω από ένα HardDrive @7200RPM, ή την GPU @35% RPM.

• Like 1

Το μηχανημα μου

CASE: AeroCool Strike X Advance

M/B: Asrock 970 Pro 3 V2

CPU: AM3+ FX 8320

GPU: Sapphire Radeon HD 7750 2GB

RAM: CORSAIR 4GB 1600mhz

SSD: ADATA 128GB

HDD: TOSHIBA 500GB SATA 3

PSU: CORSAIR VS550

Για overclocking σκεφτομαι να κανω λιγο ετσι για δοκιμη δεν θελω να το ζορισω πολυ.. Απλα μ φαινεται οτι η μαμα ψυχτρα ακουγεται παρα πολυ... Και την εχω κ σε λιγες στροφες

Το τροφοδοτικο επειδη ειναι μικρο ? η επειδη δεν ειναι καλο?

βασικα αυτη την στιγμη με ενδιαφερει περισσοτερο ο θορυβος

Επειδή δεν είναι ποιοτικό,όπως και η μητρική σου που δεν είναι για πολλά.Για ψύκτρα δες τις πιο πάνω προτάσεις (δε χωράνε όλες).Μέχρι 163mm παίρνει το κουτί.

Επισκέπτης

να ρωτήσω κάτι οι σωλήνες απ' τις ψύκτρες πρέπει να είναι κρύες ή ζεστές? γιιατί άλλαξα πάστα και τις έπιασα δεν ήταν κρύες.

να ρωτήσω κάτι οι σωλήνες απ' τις ψύκτρες πρέπει να είναι κρύες ή ζεστές? γιιατί άλλαξα πάστα και τις έπιασα δεν ήταν κρύες.

Αν μιλάς για τα heatpipes ενός heatsink τότε ναί. Αυτές οι σωλήνες είναι που μεταφέρουν τη θερμότητα από το κομμάτι που ακουμπά στο CPU, στο υπόλοιπο heatsink μέχρι που φτάνει στα fins όπου με τη βοήθεια των ανεμιστήρων έχουμε το σπρώξιμο της θερμότητας αυτής. 

Αν μιλάς για watercool σωλήνες, δε γνωρίζω, αλλά πρέπει να είναι η ίδια αρχή με την παραπάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σκέφτομαι να βάλω μια ψύκτρα στο pc της υπογραφής χωρίς να θέλω να κάνω οc αλλά φοβάμαι ότι δε  το κουτί και τις RAM. Μπορέι να μου προτείνει κάτι κάποιος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...