AiWaaa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γιατί δεν ενδυκνείεται για το σύστημα σου ειναι απαράδεκτο σε ποιότητα και ίσως γίνει ο λόγος να κλαις το μηχάνημα σου. Μπροστά απο τους δίσκους μπορείς να βάλεις ενα. Λινκ για φαν και τροφοδοτικο ?
trek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 sabertooth με allied τροφοδοτικό? Καλά ρε άπονε..δεν την λυπάσαι την κακομοίρα την μητρική ? Και εγώ πάντως πιστεύω οτι πρέπει να φτιάξεις το airflow στο κουτί σου. Και δυστυχώς στα "σουρωτήρια" τα thermaltake, για να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει να βάλεις και τους δύο πάνω ανεμιστήρες. Απο κει και πέρα εντελώς πληροφοριακά, εγώ τον έχω καταργήσει τον chrome και χρησιμοποιώ i.e. O chrome ειδικά σε flash τράβαγε αρκετά απο τον επεξεργαστή. 1
Castiel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τόσο κακό είναι το τροφοδοτικό; Θυμάμαι ότι είχα κάνει μια έκπτωση εκεί μετά από προτροπή ενός φίλου που ασχολείται περισσότερο, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο κακό. Κυρίως για φαν κάνε μου προτάσεις. Για τροφοδοτικό δεν περισσεύουν λεφτά αυτό τον καιρό είναι η αλήθεια αλλά πρότεινε μου κάτι καλό και θα το έχω κατα νου για αλλαγή. Είναι δύσκολες οι αλλαγές αυτών των δύο; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά και ούτε το ψήνω να πάω σε κάποιο μαγαζί και να με γδύσουν. Trek δεν γνωρίζω πολλά από θέματα hardware. Δεν φταίω εγώ
trek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Στον υπολογιστή της υπογραφής έχουν αντικατασταθεί όλοι με corsair air af120 quiet http://www.corsair.com/en-in/air-series-af120-quiet-edition-high-airflow-120mm-fan Eίναι καταπληκτικοί αλλά λίγο τσιμπημένοι στην τιμή τους. Αν θες κάτι πιο φθηνό, καλύτερα περίμενε απάντηση απο κανα παιδί που έχει ασχοληθεί πιο πρόσφατα με αγορά budget fan.
Castiel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αυτός που έχω τώρα και βρίσκεται πίσω με καλύπτει έτσι; Άρα για πόσους έξτρα πάω; 2 τουλάχιστον;
Hyphen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ασε τα φαν λέω εγώ και βάλε μια ψυκτρα με φαν δεν λυνεις το πρόβλημα σίγουρα. Πες ένα budget υπάρχουν από πολύ φτηνές μέχρι πολύ ακριβές .αν αλλάξεις τροφοδοτικο με τέτοια Μητρικη που έχεις μπορείς να κλοκαρεις πολύ καλά 2
Millennium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κοίταξε να αλλάξεις και τροφοδοτικό κάποια στιγμή..
Castiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κάποια πρόταση για τροφοδοτικό έχει να κάνει κανείς; Αν είναι τόσο άσχημο θα το τρενάρω να γίνει η αλλαγή Όσο αφορά το θέμα της θερμοκρασίας τελικά τι να κάνω; Ψύκτρα ή ανεμιστηράκια;
palamas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 εδω είσαι http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html
Castiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Τροφοδοτικό λογικά πάει για μετά το καλοκαίρι λόγω χρημάτων. Τώρα, αυτή η ψύκτρα μπαίνει στη θέση της εργοστασιακής να φανταστώ; Δηλαδή κάνω αλλαγή; Και σε τι διάταξη θα ήταν καλό να βάλω ανεμιστηράκια μετά. Μπροστά, πάνω, κάτω; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά προσπαθώ να δω τι θα χρειαστώ ώστε να μην έχω καμια χοντρή ζημιά αργότερα.
Millennium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Και ψυκτρα και ανεμιστηρα και τροφοδοτικο. Έξοδα...αλλά τι να κάνει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ερώτηση: άμα η ψύκτρα μπει αλλιώς να κοιτάει προς τα κάτω τι επιπτώσεις έχει;
Castiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μάλλον θα απευθυνθώ σε κάποιον πιο ειδικό για την τοποθέτηση της. Οπότε βάζω την ψύκτρα, στο πίσω μέρος το ανεμιστηράκι παραμένει ως έχει, και που αλλού τοποθετώ ανεμιστηράκι; Μπροστά καλύτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα