AntonisKoutsouras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Σήμερα πτοσθεσα μια δεύτερη 7870 στον υπολογιστή μου και έκανα crossfire με μια που ήδη είχα. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτως απο τον ήχο. Ο υπολογιστής δεν βγάζει ήχο από καμιά Θήρα. Δοκίμασα καινούριους drivers, τους έβγαλα τελείως, έκανα επαναφορά συστήματος, έβγαλα το crossfire και δοκίμασε μια μόνο με την παλιά και μια μόνο με την κενουρια αλλά δεν κατάφερα τπτ. Καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?
STORM1978 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πρέπει να διαλέξεις σαν συσκευή ήχου την DIGITAL DEVICE AUDIO (AMD HIGH DEFINITION DEVICE)
AntonisKoutsouras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Από Που το διαλέγω αυτό? Ήχο θέλω να έχω στις θύρες της μητρικής μου
STORM1978 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Λοιπόν κάνεις εγκατάσταση τους drivers της μητρικής σου για τον ήχο γιατί μάλλον τους διέγραψες και διαλέγεις τα Speakers για συσκευή ήχου από τον πίνακα ελέγχου-> συσκευές ήχου. Αν θές να στείλεις κατευθείαν ήχο από τις κάρτες γραφικών σου στην tv σου π.χ. αν την έχεις συνδεμένη στο πισί με κλαώδιο hdmi τότε διαλέγεις αυτό που είπα πρώτο ποίο πα΄νω από τον πίνακα ελέγχου - > συσκευές ήχου.
AntonisKoutsouras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δοκίμασα τα πάντα και στους drivers της AMD και της μητρικής. Εκτός ότι δεν έχω ήχο οι θύρες δεν αναγνοριζοντε σωστά από τον driver του ήχου. Άλλη συνδέω και άλλη μου δείχνει ότι συνδεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα