Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια, λοιπον εαν δεν παιξει καποια προσφορα λογικα θα παω στην 280 στα 197 ευρω.

Εδω θα ηθελα να ρωτησω τι πιστευετε και για τις αλλες υλοποιησεις που εχει των 280 οπως ΠΧ αυτη της MSI στα 200κατι ευρω βλεπω οτι εχει και καλυτερες συχνοτητες.

Εβαλα και μια αγγελια να δω μπας και παιξει καμια καλη καρτα για να σωσω και τιποτα λεφτα για τον ssd.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η sapphire ειναι αρκετα καλη ενω με την msi τα ποσοστα για lemon card ειναι ποιο μεγαλα(απο προσωπικη εμπειρια και οσα εχω διαβασει)

Δημοσ.

η sapphire ειναι αρκετα καλη ενω με την msi τα ποσοστα για lemon card ειναι ποιο μεγαλα(απο προσωπικη εμπειρια και οσα εχω διαβασει)

???

• Like 1
Δημοσ.

???

μια 5670 και μια 5550 που ειχα msi και οι δυο βγηκαν αχρηστες σε λιγοτερο απο μηνα,βεβαια θα μου πεις θεμα τυχης ειναι αυτο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον εχω βρει μια 7870 σε καλη κατασταση (απο φιλο) στα 80 ευρω, λεω να την παρω και να περιμενω να πεσουν και αλλο οι τιμες στις νεες καρτες, και τοτε να πουλησω την 7870 παραπανω απο οσο θα την αγορασω και να παω σε μια νεα καρτα.

Λογικο? Ενα 100αρι δεν θα μπορεσω να την δωσω μετα?

Δημοσ.

μαλλον δεν ειναι η black, αυτη πρεπει να ειναι http://www.aria.co.uk/Products/Components/Graphics+Cards/AMD+Radeon/Radeon+HD+7870+Tahiti+LE/XFX+DD+Radeon+HD+7870+GHz+Edition+%28TAHITI+EDITION%29+2GB+GDDR5+Graphics+Card+%5BFX-787A-CNAC%5D+?productId=55140

το τσεκαρα να δω αν ηταν pitcairn η tahiti και ελεγε tahiti

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...