Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω, μαρεσει η asus πιο πολυ λογω χρωματος αλλα δεν βολευει το μαγαζι. Η gigabyte ειναι η πρωτη επιλογη, αν και δεν μου αρεσει εμφανισιακα.. αλλα και παλι, ετσι και αλλιως αναποδα θα μπει οποτε δεν θα πολυφαινεται.. Αυτο πραγματικα γιατι δεν κανουν και το απο κατω μερος των καρτων πιο ομορφο, δεν το εχω καταλαβει.. Αν και εχει καποιες υλοποιησεις την nvidia με ομορφες καρτες με πλαστικο γυρω γυρω.

Δεν ξερω ομως ρε παιδια, αν θελω μπορω να ανεβω και στα 200 να παρω την saphire 280 αλλα πραγματικα με αυτο το σκεπτικο θα φτασω στα 400 μετα και θα παρω την 290 που δεν χρειαζομαι κιολας. Αλλα λεω, μια φορα παιρνω, τι ειναι τα 40 ευρω,, αλλα ξερωγω.

Δημοσ.

ετσι ελεγα και εγω  οταν εφτιαχνα το pc το 2010 για ι3 ξεκινησα στον ι7 πηγα  :lol: αμα ανεβεις στα 200 ομως η 280 ειναι ποιο future proof...

• Like 1
Δημοσ.

ετσι ελεγα και εγω  οταν εφτιαχνα το pc το 2010 για ι3 ξεκινησα στον ι7 πηγα  :lol: αμα ανεβεις στα 200 ομως η 280 ειναι ποιο future proof...

Ε ναι, για 40 ευρω παιρνω κατι καλυτερο. αλλα δεν ξερω. Βασικα ουτε 40, 203 κανει η 280.

Την Asus την έχει και το visionstudio αν σε ενδιαφέρει πάντως.

Την Asus την έχει και το visionstudio αν σε ενδιαφέρει πάντως.

Σωστα τωρα το προσεξα, εσυ ποια πιστευεις ειναι καλυτερη? Gigabyte για θερμοκρασιες και asus για επιδοσεις?

Δημοσ.

Και οι 2 είναι εξίσου καλές.Τώρα για το άλλο που λες για δυνατότερη κάρτα...έχει μια λογική,δένει και το σύστημα σου καλύτερα έτσι αλλά είναι δύσκολες και οι εποχές οικονομικά και δε ξέρω και τις απαιτήσεις σου στα παιχνίδια και πόσο θα παίζεις.Αυτά εσύ τα ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να περιμενω καμια βδομαδα μπας και βγει καμια προσφορα crazy sundays η καπου αλλου. Αν οχι ισως παρω την saphire 280 η την asus 270. Απο επιδοσεις ποσο θα λεγατε οτι διαφερουν οι 2 καρτες?

Mill@

Απο παιχνιδια δεν παιζω και πολλα, το ΑΙΟΝ που και που αν και το εχω βαρεθει καπως. Παιζω και grim dawn / diablo 3 (ΓΤΠ ειναι το d3 παντως). Κανα pro.. αυτα. Αν και ελεγα να δοκιμασω το rome total war 2 και ισως το TERA.

Δημοσ.

280>270 η sapphire ειναι πολυ καλες καρτες ,και οι προηγουμενες καρτες που ειχα sapphire ηταν δεν ειχα προβληματα,ας ηταν λιγο καλητερα τα πραγματα και θα επερνα 290x+4κ monitor  :cry:

• Like 2
Δημοσ.

280>270 η sapphire ειναι πολυ καλες καρτες ,και οι προηγουμενες καρτες που ειχα sapphire ηταν δεν ειχα προβληματα,ας ηταν λιγο καλητερα τα πραγματα και θα επερνα 290x+4κ monitor  :cry:

Εννοεις αν ειχαμε πολιτικους με αρχιδια και ειμασταν με νορμαλ μισθους? Ναι και εγω θα επαιρνα αν..

Η αν ζουσαμε σε αλλο ελλαντα.

Δημοσ.

Εννοεις αν ειχαμε πολιτικους με αρχιδια και ειμασταν με νορμαλ μισθους? Ναι και εγω θα επαιρνα αν..

Η αν ζουσαμε σε αλλο ελλαντα.

καπως ετσι...

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να περιμενω καμια βδομαδα μπας και βγει καμια προσφορα crazy sundays η καπου αλλου. Αν οχι ισως παρω την saphire 280 η την asus 270. Απο επιδοσεις ποσο θα λεγατε οτι διαφερουν οι 2 καρτες?

Έχουν μια κάποια διαφορά αλλά δε ξέρω κατά πόσο μετράει αυτό για σένα και για τα παιχνίδια που βλέπω να παίζεις.Η 280 έχει και 3gb.

Δημοσ.

Βλεπω επεσε και αλλο η τιμη της 280, 197 κανει τωρα.. Για μενα ειδικα την κατεβασαν?

Πολύ καλά...Και από κει που σε βολεύει κιόλας νομίζω.

Δημοσ.

Πολύ καλά...Και από κει που σε βολεύει κιόλας νομίζω.

Βολευει πολυ ναι, τωρα μονο να μην την ανεβασουν παλι μεχρι να παρω :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...