Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα να ρωτησω λιγο και την γνωμη σας. Προσφατα μου χαλασε ο 32αρις ssd που ειχα για τα windows και εχω βαλει το λειτουργικο σε εναν απλο σκληρο, χανω απο ταχυτητα και το ξερω. Αλλα το θεμα ειναι οτι τον τελευταιο καιρο με περιοριζει λιγο και η 4870 μου και θα ηθελα λιγα παραπανω fps σε καποια παιχνιδια ARPG. Θελω να διαθεσω η 100 ευρω για εναν ssd, η κανα 140αρι για μια νεα καρτα γραφικων.

Εσεις πως το βλεπετε το θεμα? Αξιζει η αγορα ssd/καρτας η να περιμενω και αλλο για νεα προιοντα στις κατηγοριες αυτες, η για νεες τιμες? Ποιο απο τα 2 πιστευετε ειναι πιο σημαντικο, κατα την γνωμη σας?

Και τελος εχετε να προτεινετε κατι απο ssd και καρτα γραφικων στις τιμες που ειπα? Ωστε εαν τελικα αποφασισω να παω προς την μια η την αλλη κατευθυνση να εχω και καποιες αλλες επιλογες εκτως απο αυτες που εχω δει εγω στο skroutz.

Πειτε μου τι σκεφτεστε :ph34r:

Δημοσ.

Τα πράματα είναι απλά. Άμα τον υπολογιστή σου τον χρησιμοποιείς για να παίζει κυρίως, παίρνεις κάρτα γραφικών. Άμα χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές εκτός από παιχνίδια, παίρνεις έναν ssd για να έχεις και καλύτερες ταχύτητες. Άμα μπορείς να περιμένεις μέχρι το τέλος του '14 θα βγει η καινούρια σειρά της nvidia 8xx. Άμα θες ssd, κοίτα τον Samsung Evo.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πράματα είναι απλά. Άμα τον υπολογιστή σου τον χρησιμοποιείς για να παίζει κυρίως, παίρνεις κάρτα γραφικών. Άμα χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές εκτός από παιχνίδια, παίρνεις έναν ssd για να έχεις και καλύτερες ταχύτητες. Άμα μπορείς να περιμένεις μέχρι το τέλος του '14 θα βγει η καινούρια σειρά της nvidia 8xx. Άμα θες ssd, κοίτα τον Samsung Evo.

Κοιταω προς 250αρι οποτε οχι evo γιατι βγαινει ακριβος, δεν θελω να παρω μικρο δισκο γιατι τα 120 δεν θα μου φτασουν, κανω video rendering καθημερινα.

Επισης να τονισω οτι εχω μονο sata2 οποτε πρεπει να ξερω και ποση επιδοση θα χασω απο τον γρηγορο evo και ποση απο εναν αργο σαν τον crucial m500.

Δημοσ.

Κοιταω προς 250αρι οποτε οχι evo γιατι βγαινει ακριβος, δεν θελω να παρω μικρο δισκο γιατι τα 120 δεν θα μου φτασουν, κανω video rendering καθημερινα.

Επισης να τονισω οτι εχω μονο sata2 οποτε πρεπει να ξερω και ποση επιδοση θα χασω απο τον γρηγορο evo και ποση απο εναν αργο σαν τον crucial m500.

πως γινεται να μην εχεις sata 3? εμενα εχει η x58...οσο για το διλημμα αμα ειναι για gaming καρτα..

• Like 1
Δημοσ.

ο ssd δεν θα σε βοηθησει σχεδον καθολου στο rendering μιας και αυτο ειναι θεμα επεξεργαστη (και αναλογα με το προγραμμα που χρησιμοποιεις, μπορει να ειναι και θεμα καρτας γραφικων). στο μονο που θα σε βοηθησει ειναι να ανοιξει το προγραμμα πιο γρηγορα και οσο γινεται το rendering να γραφει το αποτελεσμα πιο γρηγορα στο αρχειο (αλλα μιας και το rendering ειναι πολυ πιο αργο απο το γραψιμο, το τελικο αποτελεσμα ειναι ιδιο με το να εχεις sata σκληρο δισκο)

καλυτερα να στραφεις σε μια καρτα γραφικων αφου παιζεις και παιχνιδια.

προσωπικη μου αποψη ειναι πως ο ssd θα ωφελησει κάποιον που καθεται πολλες ωρες μεσα στο λειτουργικο και δουλευει με πολλα προγραμματα μαζι.  (χαοτικη διαφορα εχει κ αν αντιγραφεις σε εξωτερικο USB 3.0)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως γινεται να μην εχεις sata 3? εμενα εχει η x58...οσο για το διλημμα αμα ειναι για gaming καρτα..

Μαλλον εχεις πιο νεα μητρικη, εμενα παντως δεν εχει γιατι ειναι 4-5 ετων και νομιζω δεν υπηρχε τοτε σατα 3 :-(

Παιδια ευχαριστω και για τις ιδεες, αυτη η gigabyte ενταξει φαινεται, εχετε και καμια αλλη να προτεινετε? Με ενδιαφερει να ειναι και αισθητικα ομορφη η καρτα :unsure: Νομιζω εχει και r9 270 στα λεφτα ομως αν ανεβω και αλλο λιγο, αλλα δεν θα ηθελα να ανεβω.

xaerialtwistx ναι με sony vegas κανω την δουλεια μου και καποιες φορες με lightroom η cpd, εκει επεξεργαστικη ισχυ θελει περισσοτερο, για αυτο και η καρτα γραφικων δεν θα με βοηθησει σε αυτον τον τομεα και αυτος ειναι και ο λογος που σκεφτομαι για ssd αφου οταν κανω το rendering/editing κανω και καποια αλλα πραγματα αναλογα με την εργασια που εχω εκεινη την στιγμη και ελεγα θα με βοηθησει γιατι βλεπω "αρκετη" διαφορα τωρα που ειμαι χωρις ssd (εστω και με τον μικρο ocz που ειχα, ειμουν οκ).

Επεξ/σία από TRILOBYTER
Δημοσ.

Δε πρόλαβες και μια προσφορά (R9 270 με το bundle στα 150) που χε το πλαίσιο προχθές.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ? ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? :-D

αυτες οι λεξεις δυσκολα πανε μαζι, και δεν την προλαβα κιολας, φτου

Δημοσ.

Ποια παιχνιδια παιζεις και σε τι ρυθμισεις? Εισαι ευχαριστημενος? Παλια ποια καρτα ειχες, τι διαφορες βλεπεις?

Στα λεφτα εχει 7850, 270 και 265

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=7850

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=265

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=270

Οποτε πρεπει να διαλεξω :/

Δημοσ.

τεραστια η διαφορα σε σχεση με την 5770 που ειχα απο παιχνιδια παιζω ,lol,cs,bf3 mp και καποια offline οπως watch dogs,assasins greed ,πριν τα επεζα low και medium τωρα μπορω να τα βαλω στα high-ultra με 40~ fps

η 7850 ειναι ιδια με την 265 καμια διαφορα αν μπορεις να παρεις 270 ακομα καλητερα

Δημοσ.

τεραστια η διαφορα σε σχεση με την 5770 που ειχα απο παιχνιδια παιζω ,lol,cs,bf3 mp και καποια offline οπως watch dogs,assasins greed ,πριν τα επεζα low και medium τωρα μπορω να τα βαλω στα high-ultra με 40~ fps

η 7850 ειναι ιδια με την 265 καμια διαφορα αν μπορεις να παρεις 270 ακομα καλητερα

Οτι μπορω, μπορω. Το θεμα ειναι οτι οι καλες 270 ειναι πιο ακριβες σχετικα. Οποτε ελεγα ισως να παω σε μια καλη 265 η 7850 (μια που να ειναι και ομορφη και να ταιριαζει με το κοκκινομαυρο χρωμα της μητρικης ας πουμε).

Νομιζω η 5770 ειναι ιδια με την 4870 που εχω, ισως λιγο χειροτερη.

Δημοσ.

καλα αντεξε την εχω απο το προηγουμενο pc ακομα μιας και παλαιοτερα δεν επεζα πολλα παιχνιδια και δεν χρειαζομουν δυνατη καρτα στα 140€ μια χαρα ειναι η 265 η μια 7850 το ιδιο πραγμα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...