@crysis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 καλησπερα παιδια. εχω μια lg οθονη (ειναι εξαετιας) η οποια αναβοσβηνει ΜΟΝΟ οταν ανοιγω το pc ή οταν ειναι σε κατασταση αναμονης. συνεχιζει να αναβοσβηνει μολις μπει στα windows (ή οταν κουνησω το ποντικι μετα την αναμονη) και για πολυ λιγα δευτερολεπτα πριν σταματησει να αναβοσβηνει κανει ενα συνεχες τρεμοπεγμα γρηγορο και σταματαει. γενικα κραταει κανα 4λεπτο η ολη διαδικασια (καθημερινη) αλλα μολις σταματησει να αναβοσβηνει δεν υπαρχει γενικοτερα αλλο προβλημα με την οθονη. καποια βοηθεια?
necroboy12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Η γνωμη μου ειναι οτι εχεις καποιο θεμα με κανα πυκτωτη στην πλακετιτσα σου.... :-D :-D
@crysis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Η γνωμη μου ειναι οτι εχεις καποιο θεμα με κανα πυκτωτη στην πλακετιτσα σου.... :-D :-D αξιζει να επιδιορθωθει κι αν ναι ποσο θα παει το μαλλι περιπου αν οντως ειναι πυκνωτης?
necroboy12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχει μηδενική αξία ο πυκνωτής Τώρα εσύ πρέπει να λύσεις την οθόνη σου και να βρεις κάτι περίεργο πχ φουσκωμένο πυκνωτή Γιατί το να μου λες μετά φτιάχνει κατάλαβενω ότι κάτι τέτοιο παιζει Αν μπορείς βάλε μια φοτο την πλακέτας της Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από necroboy12
@crysis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Έχει μηδενική αξία ο πυκνωτήςΤώρα εσύ πρέπει να λύσεις την οθόνη σου και να βρεις κάτι περίεργο πχ φουσκωμένο πυκνωτήΓιατί το να μου λες μετά φτιάχνει κατάλαβενω ότι κάτι τέτοιο παιζειΑν μπορείς βάλε μια φοτο την πλακέτας της μολις παω σπιτι την ανοιγω και ανεβαζω photo να δεις καλυτερα
@crysis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 βασικα δεν μπορω να την ανοιξω..χαχαχα εχω την LG L1900J-BF και ψαχνω στο net να βρω καποιον οδηγο για να την ανοιξω και δεν βρισκω. ουτε βιδες βλεπω καπου..πφφφ
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ανέβασε καθαρές φωτό με καλό φωτισμό, απο την πίσω πλευρά! 1
@crysis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ανέβασε καθαρές φωτό με καλό φωτισμό, απο την πίσω πλευρά με καλό φωτισμό! και να θελα να ανεβασω φωτο δεν μπορω διοτι οπως εγραψα ακριβως απο πανω δεν μπορω να ανοιξω την οθονη..δεν μπορω να βρω απο που ανοιγει...δεν εχει βιδες(ευδιακριτες ή κρυφες) και στο net δεν βρηκα κατι αντιστοιχο για καποια βοηθεια
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 το μπροστινό περιμετρικό πλαίσιο μπορείς να το βγάλεις;; θα χρειαστείς εργαλείο,με γυμνά χέρια δεν θα μπορέσεις
dobro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 τραβα το πλαισιο απο τη μεση καθε πλευρας, προσεκτικα για να μην σπασεις τα αυτακια του και μετα θα δεις κατι σαν αυτο λογικα 2 πυκνωτες(κοστους 2€ το πολυ) θα εχουν φουσκωσει.καλη επιτυχια. 1
necroboy12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ναι τσέκαρε σε κάποιο μέρος πχ από κάτω αν έχει αυλάκια για να την ανοίξεις Εεε στο κάτω κάτω αν δεν βρεις τπτ θα πρέπει να την συμμαδέψεις λίγο δεν πειράζει
@crysis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 τελικα τα βρηκα σκουρα με την οθονη...επρεπε να εχω βγαλει ΜΙΤ για να την λυσω κι αυτη οχι ολη αλλα την μιση..εβγαλα το μπροστινο πλαισιο και μετα εβγαλα την οθονη και εβλεπα το πισω μερος της οθονης χωρις την πλακετα (εβλεπα το πισω μερος της πλακετας και δεν μπορουσα να δω τους πυκνωτες). προσπαθουσα να λυσω και την πισω πλευρα αλλα ματαια..κατι την κραταει στο πισω μερος που εχει σχεση με την βαση και δεν χαμπαριαζω..φοβαμαι και μην την σπασω ..δεν πειραζει ρε παιδια...σε τεχνικο θα παω να δω και ποσο θα μου πιασει τον κωλο...τον μισο ή ολο???? να στε ολοι καλα παντως για τις αμεσες απαντησεις σας και την βοηθεια σας.
johnyblack Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 οι λαμπες ειναι που οδευουν σιγα σιγα προς τον αλλο κοσμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα