Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους. Έχω τον επεξεργαστή fx 8320, διαπίστωσα(λίγο νωρίς.....) οτι ανεβάζει αρκετά θερμοκρασίες( να σημειώσω ότι έχω αλλάξει την εργοστασιακή ψύκτρα  και έχω βάλει μια Zalman CNPS2X σχεδόν αμέσως μόλις τον αγόρασα). Τόσα χρόνια νόμιζα πως όλα  βαίνουν καλώς.... μέχρι που  πριν  λίγες μέρες ο υπολογιστής έκανε επανεκκινήσεις. Κατέβασα το speccy και το ΗW monitror για να τα ελέγξω και είδα αρκετά μεγάλες θερμοκρασίες πάνω απο 70. Σε πρώτη φάση άνοιξα το κουτί και καθάρισα τον εσωτερικό χώρο από σκόνες και στην συνέχεια τοποθέτησα θερμοαγώγιμη πάστα . Ψάχνοντας το θέμα περισσότερο και οδηγούμενος στο forum  κατέβασα το amd overdrive και απενεργοποίησα το turbo core control και "έπαιξα" με τα ρεύματα με αποτέλεσμα η εικόνα να βελτιωθεί'η έστω να νομίζω.  Βάζοντας το σε stability  test με είδα αυτά.. στην τρίτη και τέταρτη εικόνα (το σταμάτησα μόλις πέρασε τα όρια). Προσπαθώ να βγάλω άκρη πέντε μέρες τώρα διαβάζοντας ,μου μπήκε η υποψία ότι η μητρική δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή και θέλουν  update ταα Bios  ή λέω βλακείες; 

Στιγμιότυπο οθόνης (7).pngΣτιγμιότυπο οθόνης (8).pngΣτιγμιότυπο οθόνης (10).pngΣτιγμιότυπο οθόνης (11).png

Σας παραθέτω και τα στοιχεία του συστήματος μου5a50c177e6780_(13).png.b7588feb9a7ae42d0f62d0b75a4c2fc4.png5a50c17518ee8_(12).png.f8af1f2c7f9ad013cec36422100722ca.png

Επεξ/σία από Tασος
Λάθος, πολυ μεγάλες εικόνες
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...