Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ οι άλλες εταιρίες το κάνουν για το δικό μας όφελος; Με την ίδια λογική και η MS είναι καρκίνος αφού έβγαλε κονσόλα μετά το Playstation έβγαλε το bing για να χτυπήσει το google κτλ κτλ κτλ. Καλά κάνουν όλες οι εταιρίες και παρουσιάζουν τις προτάσεις τους και καλά κάνει κι ο κόσμος κι επιλέγει αυτή που τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει καρκίνος ε; (Ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθεις ποτέ!)

Τα παραδείγματα που λες δεν πιάνουν μία σε αυτό που κάνει αυτή η εταιρεία.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι η γοογλε προσπαθει να εισβαλει παντου σε οτι αφορα διαφορες υπηρεσιες δημιουργοντας ετσι ναι μεν ενα κοινο το οποιο μπορει να ευχαριστηθει οικονομικοτερα διαφορα πραγματα(games,multimedia κλπ κλπ) , δημιουργοντας ομως ετσι ενα 70-80% σαπιλα σε οτι αφορα εφαρμογες και υπηρεσιες και ενα 20-30% ποιοτητα η κατι καινουργιο...Βασικο παραδειγμα το gaming....Ειναι δυνατον να καθομαστε να συγκρινουμε πλατφορμες gaming android με dedicated πλατφορμες???

Δημοσ.

Αυτά είναι, επιτέλους SmartTV με αληθινό OS, γιατι απο τα πειράματα της LG και της Samsung έχω απογοητευτεί...

XBMC FOR EVER

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι μερικές φορές δεν ξέρουμε τι θέλουμε.

Δεν είμαστε εμείς οι ίδιοι που λέμε οτι δεν θέλουμε 200 διαφορετικές εφαρμογές να κάνουν το ίδιο πράγμα παραπλήσια αλλα κάποια ενοποιημένη πλατφόρμα που να κάνει αυτά που θέλουμε.

Στην παρούσα φάση το android tv είναι πολύ πιο ώριμο γιατί εκτός από το youtube πλέον η google έχει και την δική της υπηρεσία για ταινίες, μουσική, βιβλία κλπ κλπ κλπ.. 

Μια υπηρεσία που θα συνεργάζονταν και με τα τοπικά κανάλια και θα μπορούσα να έχω ανα πάσα στιγμή το πρόγραμμα με δυνατότητες αναζήτησης σε imdb πχ κλπ κλπ.....

Δεν μπορεί αυτά να τα κάνει μια μικρή εταιρεία γιατί απλά χρειάζονται δεκάδες συμφωνίες 

Και μην ξεχνιόμαστε , είναι δωρεάν. Εκεί έχασε το παιχνίδι η MS και οι λοιποί .

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλε ρε δεν υποστηρίζει το play movie ή όπως αλλιώς λέγεται. Ανωμαλία στο φουλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...