FISHERMAN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 και σε εμένα και διάβαζα τώρα το νήμα για να δω τι να κάνω...χρησιμοποιώ χρόνια το igo-primo κλπ και δεν εχω ιδέα από sygic...
arxaggelos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τελικά γιατί μας δίνει ως available και χάρτες εκτός της περιοχής που αγοράσαμε; Αν τους κατεβάσουμε θα είναι trial, θα ζητάει λεφτά, ή απλά θα τους βλέπουμε αλλά δεν θα δουλεύει η πλοήγηση σε αυτούς; Πήρα την Ευρώπη και μου δίνει δυνατότητα να κατεβάσω κι άλλες χώρες εκτός Ευρώπης.
Orfeus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μου έστειλε promotion email το PayPal με κωδικό για 60% έκπτωση στο πακέτο Ευρώπη - Ρωσία. Έχει στείλει σε όλους; Ναι σε μενα εστειλε... Μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ το προμο code?Η αναβαθμιση του προγραμματος ειναι free για παντα?
dim05 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μια βοηθεια εαν ξερει κανεις. Επειδη το ndrive και το και το genius maps δεν αναφερουν στο site τους τις τρεχουσες τιμες των χαρτων τους, ξερει κανεις εαν εχουν αυτη τη στιγμη καποια καλυτερη προσφορα απο του sygic;
enterhere Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Σήμερα που κοίταξα το genius maps κοστίζει 45€....
FISHERMAN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Το αγόρασα μαζί με το HUD ...37ευρω αν θυμάμαι καλά...έχει πολλά καλούδια μέσα..γρήγορο είναι..μέσα στην πόλη μου όντως έδινε κάτι περίεργες δρομολογήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις