Προς το περιεχόμενο

Sygic GPS Navigation Offline for Android & iOS (Europe & Russia) 70% off (19.99€) μέχρι 02.07.2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και σε εμένα και διάβαζα τώρα το νήμα για να δω τι να κάνω...χρησιμοποιώ χρόνια το igo-primo κλπ και δεν εχω ιδέα από sygic...

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά γιατί μας δίνει ως available και χάρτες εκτός της περιοχής που αγοράσαμε; Αν τους κατεβάσουμε θα είναι trial, θα ζητάει λεφτά, ή απλά θα τους βλέπουμε αλλά δεν θα δουλεύει η πλοήγηση σε αυτούς; Πήρα την Ευρώπη και μου δίνει δυνατότητα να κατεβάσω κι άλλες χώρες εκτός Ευρώπης.

Δημοσ.

Μου έστειλε promotion email το PayPal με κωδικό για 60% έκπτωση στο πακέτο Ευρώπη - Ρωσία.

Έχει στείλει σε όλους;

Ναι σε μενα εστειλε...

Μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ το προμο code?Η αναβαθμιση του προγραμματος ειναι free για παντα?
Δημοσ.

Μια βοηθεια εαν ξερει κανεις. Επειδη το ndrive και το και το genius maps δεν αναφερουν στο site τους τις τρεχουσες τιμες των χαρτων τους, ξερει κανεις εαν εχουν αυτη τη στιγμη καποια καλυτερη προσφορα απο του sygic;

Δημοσ.

Το αγόρασα μαζί με το HUD ...37ευρω αν θυμάμαι καλά...έχει πολλά καλούδια μέσα..γρήγορο είναι..μέσα στην πόλη μου όντως έδινε κάτι περίεργες δρομολογήσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...