Sorath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αν και το είχα απο τον "θείο", τα 20€ που ζητούν είναι δίκαια, και τα αξίζουν. Οπότε το τσίμπησα κι εγώ, και το πρότινα και στον πατέρα μου. 1
powerthunder Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σε σχεση με genius maps (my mireo ) ? Χειρότερος ο χάρτης και οι δρομολογήσεις του Sygic, αλλά to Sygic έχει πολλές περισσότερες λειτουργίες. Το genius maps λόγω χάρτη ngi από ότι έχω δει πρέπει να βγάζει τις πιο σωστές δρομολογήσεις, κάνει γρήγορα υπολογισμό άμα χάσεις στροφή και δίνει σωστές οδηγίες πλοήγησης, αλλά από το πρόγραμμα λείπουν πολλά έξτρα που έχει το sygic, επίσης έχει διπλάσιο κόστος από το sygic. Το genius maps και το sygic έχουν δωρεάν εκδόσεις δοκιμής οπότε μπορείτε να τα δείτε και να συγκρίνετε οι ίδιοι πριν αγοράσετε.
cdrov Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ναι αλλά το mireo δεν το βαζεις σε όσες συσκευές θέλεις
smerliao Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 επαναφέρω το θέμα ... τώρα έχει έκπτωση την ευρώπη στα 25€ και τον κόσμο στα 40 €. πιο ακριβή η ευρώπη απο την προηγούμενη αλλά έχει όλο το world με 55% εκπτωση. για όποιον ενδιαφέρεται ... https://www.sygic.com/en/android:buy-now 1
gregdel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μια μικρή διευκρίνηση μόνο... Η Ευρώπη είναι πιο φτηνή από πριν... (την προηγούμενη φορά είχε 40%)... ...απλά Ευρώπη+Ρωσία έβγαινε στα 20€ με 70% έκπτωση.
karaLRS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εμένα γιατί μου χρέωσε 22,56 η alphabank??? Πρωτη φορα βλέπω τόσο διάφορα
DJ_Duker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν αναφέρεσαι στα 19.99€, ήταν προσφορά μέχρι τον προηγούμενο μήνα. Δεν ισχύει τώρα εκείνη η τιμή.
fsbmaniac Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Επειδη το αγορασα τελικα την προηγουμενη φορα με 20 ευρω... ειναι πραγματικα τρελο εργαλειο...θα ελεγα καλυτερο απο genius maps ! Ειμαι πραγματικα απολυτα ευχαριστημενος εκτος του οτι δενε χει ονομασιες στα ελληνικα αλλα γραφεις Greeklish εκτος και αν υπαρχει ρυθμιση που δεν την γνωριζω
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Οι δρόμοι και οι προορισμοί ειναι γραμμένοι και στα Ελληνικά. Βάλε στις ρυθμίσεις ως γλώσσα τα ελληνικά. Σόρρυ για το οφτοπικ.
runner69 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Στις δρομολογησεις παντως δεν ειναι και το καλυτερο. Ειναι απλα οκ. 1
leon00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 μου εκανε εντυπωση το ... - High quality TomTom maps stored on the phone
UncleKim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Σε άμεση σύγκριση με το NDRIVE, που είναι και αυτό πλέον δωρεάν (δεν ξέρω για πόσο), το Sygic είναι απείρως καλύτερο. Και το καλό είναι οτι επιτρέπει μέχρι τρείς συσκευές ανά άδεια, οπότε το έχεις σε tablet, και κάποιο άλλο smartphone, εκτός iphone. Εκεί θέλει διαφορετική άδεια. Για την τιμή του, συμφέρει πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις