stefanidisg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Υπάρχει ένα πρόσθετο ή πρόγραμμα που λέγετε maps to sygic.βρίσκεις το σημείο που θέλεις στο Google maps πατάς share και επιλέγεις to sygic και σου ανοίγει το sygic. Αποστολή από το XT1032 με τη χρήση Insomnia App
Papakaliati Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Υπάρχει ένα πρόσθετο ή πρόγραμμα που λέγετε maps to sygic.βρίσκεις το σημείο που θέλεις στο Google maps πατάς share και επιλέγεις to sygic και σου ανοίγει το sygic. Αποστολή από το XT1032 με τη χρήση Insomnia App +1 το πηρα με την μια , πολυ καλο. 1
djuan1988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Βρε φιλε γραφεις διαρκως για καινουριο αμαξι. Πραγματικα τι προσφερει το καινουριο αμαξι; Απορια το 'χω. Μάλλον εννοεί αυτό The New Mercedes Benz - C Class All Features: Δες στο 3:45 2
mour Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλημέρα,επειδή θελω να αγοράσω μια εφαρμογή GPS.ποια ειναι καλύτερη αυτή η το garmin του αλλού θέματος?
newlynx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Επειδή δοκίμασα το garmin σε online mode (πλήρωσα 0.99Ε) θα σου πρότεινα το Sygic.... To garmin μου φάνηκε πολύ μέτριο.
kavouras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Σε σχέση με το navigon έχει κάποιος να πει καμία γνώμη; Το ρωτάω επειδή υποιτίθεται το navigon είναι πολύ σταθερό και αξιόπιστο. Αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος και τα δυο ας μας πει, γιατι το navigon κοστίζει περίπου 90 ευρώ!
enterhere Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μάλλον εννοεί αυτό The New Mercedes Benz - C Class All Features: Δες στο 3:45 Κακώς αγόρασα το sygic. Έπρεπε να πάρω την Mercedes. 3
newtech Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Οσοι ρωτάτε για σύγκριση.. γιατι δεν κατεβάζετε το TRIAL και να δειτε τι παιζει? Δεν εχει FIX ειναι καλο ή οχι Ειναι σαν να λετε να παρω SONY ή SAMSUNG Για μενα με ολα αυτά που εχει και ολη την ευρωπη και στα 19.99 (για λιγες ώρες ακόμα) είναι TOP!
cdrov Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 To πήρα και εγώ τελικά ευχαριστώ ts στο τσακ... Κακώς αγόρασα το sygic. Έπρεπε να πάρω την Mercedes. Μπα θα έλεγα τη κοπέλα... Η μάλλον όχι αμα είναι να σου πάρει το αυτοκίνητο
mtzs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σε σχέση με το navigon έχει κάποιος να πει καμία γνώμη; Το ρωτάω επειδή υποιτίθεται το navigon είναι πολύ σταθερό και αξιόπιστο. Αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος και τα δυο ας μας πει, γιατι το navigon κοστίζει περίπου 90 ευρώ! Σε android σαφως καλυτερο το Sygic. Σε IOS προτιμω Navigon. Στο android που δοκιμασα Navigon εκδοση θειου (δε ξερω αν παιζει ρολο) δεν μου αρεσε και υστερουσε στη πλοηγηση σε σχεση με το Sygic. Αλλα 90 η 60 που εχει το Navigon σε προσφορες δε συγκρινονται με το Sygic στα 20 ευρω. Σε αυτη την τιμη ειναι must buy 1
kavouras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σε android σαφως καλυτερο το Sygic. Σε IOS προτιμω Navigon. Στο android που δοκιμασα Navigon εκδοση θειου (δε ξερω αν παιζει ρολο) δεν μου αρεσε και υστερουσε στη πλοηγηση σε σχεση με το Sygic. Αλλα 90 η 60 που εχει το Navigon σε προσφορες δε συγκρινονται με το Sygic στα 20 ευρω. Σε αυτη την τιμη ειναι must buy Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου...
runner69 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Να ευχαριστησω και εγω τον newtech για την ενημερωση. Ηταν η καλυτερη προσφορα τους μεχρι τωρα. ΥΓ. Βλεπω ισχυει ακομα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις