tzagaritos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλησπερα απο γνωστους εμαθα οτι μεσω καποιας εφαρμογης και καποιον εντολων μπορω οποιαδιποτε στιγμη να παιρνω ''αναφορα'' για τις ενεργειες που εκανε καποιος αλλος χρηστης π.χ αδερφος μου στον υπολογιστη..πως μπορει να γινει αυτο?
wazzaa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Με το πρόγραμμα " Σκέψου το" Αν είναι πχ αδερφός από ηλικία 14-18 και δεν έχει δικό του υπολογιστή τότεα) Έβλεπε τσον@@ς στο ιντερνετ.β) Διάβασε για την ομάδα του.γ) Έψαχνε τα αρχεία σου (όχι για ιδιαιτερο λόγο) για αυτό κρύψε όποια δεν θες να βρει.Πιο πιθανό είναι το Α για αυτό μην ανησυχείς....Τώρα πέρα απο την πλάκα δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πρόγραμμα μόνο του...Με το teamviewer θα μπορούσες να δεις Live από άλλο υπολογιστή (αλλά μάλλον θα το καταλάβαινε) όπως και με κάποιο recorDer που πάλι θα φαίνεται....Μετά μπορείς να πας σε ξεχωριστές επιλογές πχ δες το ιστορικό του broswer που χρησιμοποιείς (αν δεν το έχει διαγράψει)δες τα recent Documents (επίσης αν δεν τα έχει διαγράψει)Ξέρω δεν βοήθησα πολύ αλλά δεν ξέρω κάποιο αυτούσιο πρόγραμμα
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν προγράμματα που καταγράφουν σε βίντεο οτι κανει ο χρήστης του υπολογιστή , αλλα δεν μου έρχετε τωρα καποιο πχ http://en.softonic.com/s/hidden-screen-recorder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα