nikzirk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 καλησπερα εχω μια r9 290 asus kai ξαφνηκα σημερα τα δειχνει ολα kai μονο ασπρομαβρα,μπορουμε να βοηθησουμε?
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τι καλο και αυτο? Δεν το εχω ξανακουσει. Με ποιους drivers εισαι? Κατεβασε το DDU και αφου τους κανεις uninstall, περασε μετα τους 14.4Whql τους οποιους τους βρισκεις απο το official site της Amd. Τι θερμοκρασιες εχεις? Δοκιμασε btw και σε αλλη οθόνη.
nikzirk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 οχι,η οθονη δεν νομιζω να εχει θεμα,γιατι οταν μπουταρη στην αρχη το εικονιδιο των win8 ειναι κανονικα μπλε. ddu??απο θερμοκρασια ειμαι κομπλε μαχ 75.
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ναι googlare DDU uninstaller και θα σε παει στην σελιδα του να κατεβασεις τημ τελευταία εκδοση. Μολις ξεκινησεις το πρόγραμμα θα σου πει οτι θα ηταν καλυτερο να μπεις σε safe mode, πατα yes και οταν θα ξαναμπεις σε safe mode πλεων και αφου ανοιξει το πρόγραμμα θα δεις 3 κουτακια, επελεξε το πρώτο και μετα κανε restart. Επειτα βαλε τους 14.4Whql και πες μας αμα αλλαξε κατι.
nikzirk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 εβγαλα το display port και εβαλα το dvi και ειναι κομπλε,υπαρχει περιπτωση να χαλασε η θυρα displayport,η το καλοδιο απλα?
wazzaa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Περίεργο που έφτιαξε έτσι αφού στα windows 8 σου φαινότανε κανονικά....Δοκίμασες κανένα Hdmi να δεις? Σου κάνει το ίδιο???Μπορεί να χάλασε το καλώδιο και η θύρα. Ποιο οικονομική λύση είναι να αλλάξεις καλώδιο Πρώτα όμως να καταλάβουμε όλοι γιατί έγινε αυτό.... Γιατί με μπέρδεψες με το σήμα τον Win8 που φαινότανε κανονικά.....
nikzirk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ειληκρινα δεν ηερω τι να πω,εγω να δεις πως μπερδευτηκα....
wazzaa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τέλος πάντον αφού βρήκες λύση αυτό αρκεί.....Άμα πάντος καταλάβεις ακριβώς τι ήτανε αυτό που έγινε ή βρεις κάποια άλλη πληροφορία, τότε ενημέρωσε το post έτσι για το αρχείο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα