Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξης pc

Cpu Fx 8350

Mb Asrock 990

Gpu gb Gtx 770

Hdd Wd 1tb cabiar

Psu Corsair tx 750

Ram Vengeance 8gb

H60 corsair cooler

Ssd crypto 60gb

Case 200r corsair

Ξαφνικα χωρις λογο το pc αρχισε να κολλαει τελειως ανα ουδετερα χρονικα διαστηματα..τσεκαρα θερμοκρασίες κανενα προβλημα..Εκανα format παλι τα ιδια τσεκαρα με το sentinel ο ssd αψογος...Δεν εχω ιδεα για το τι μπορει να συμβαίνει

Δημοσ.

σε αντιστοιχο δικο μου θεμα εφταιγε το daemon tools.

Αν θες να αποκλεισεις το hardware προβλημα,κατεβασε μια διανομη λινουξ(πχ ubuntu),περνα τη σε ενα στικακι και κανε boot.
πατα try ubuntu οταν στο πει και οχι install Και δουλεψε το μηχανημα σου ετσι.

Αν ΔΕΝ freezαρει το συστημα σημαινει οτι κατι αλλο σκαλωνει πχ driver

εκει θα πρεπει να ενεργοποιησεις το driver verifier των windows και αν οντως εχεις θεμα στο επομενο reboot θα παρεις μια ωραια BSOD με ποιο crashαρε.

στον verifier αποεπελεξε οσα αφορουν windows+microsoft drivers και εχε τικαρισμενα τα υπολοιπα.

Δυστυχως καποια ευκολη λυση δεν υπαρχει,μονο δοκιμες.

Δημοσ.

πρίν κάνεις οτιδήποτε,άλλαξε καλώδιο sata στον δίσκο που έχεις το λειτουργικό.

το έχω δει και αυτό!

Δημοσ.

και από ζέστη μπορεί να είναι... Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται να ζεσταθεί με υδροψυξη αλλά τσεκαρε θερμοκρασίες

Δημοσ.

Τσεκαρε την υγεια των σκληρων σου με hd sentinel και τις μνημες σου με mem86.Αν ειναι θετικα τα αποτελεσματα τσεκαρε το cpu.

Δημοσ.

Παιδια το ξαναλεω..εχω τσεκαρει θερμοκρασίες και υγεια σκληρων....Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Παιδια το ξαναλεω..εχω τσεκαρει θερμοκρασίες και υγεια σκληρων....Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο?

memtest έχεις κάνει;;

έχεις κάνει overclock?

Δημοσ.

Ρε παιδες εχει τσεκαρει θερμοκρασιες και δισκο ο ανθρωπας...... λεμε.

Όσον αφορά εμένα αναφέρομαι στον άλλο το 2ο  σκληρό που δεν είχε ακόμα ελέγξει (αναφέρεται μόνο στον ssd μέχρι το πρώτο μου post.).

Και τις μνήμες  που δεν μας είπε ακόμα τι έκανε.

Συνήθως το τροφοδοτικό δεν κάνει τέτοια.

http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-protection-calculate-consumption,3066-5.html

Δημοσ.

Αλλος υποπτος εκτος απο τις μνημες ειναι η καρτα γραφικων. Πρεπει να το ανεβασει με live cd να δει αν κολλαει.

• Moderators
Δημοσ.

εκει θα πρεπει να ενεργοποιησεις το driver verifier των windows και αν οντως εχεις θεμα στο επομενο reboot θα παρεις μια ωραια BSOD με ποιο crashαρε.

στον verifier αποεπελεξε οσα αφορουν windows+microsoft drivers και εχε τικαρισμενα τα υπολοιπα.

Ο παραπανω τροπος χρησης του Driver Verifier δεν ειναι ο πλεον αποδοτικος, με κινδυνο ο χρηστης που τον χρησιμοποιει για πρωτη φορα απλα να πελαγωσει ή ακομα χειροτερα να βγαλει λαθος συμπερασματα. Για αρχη δεν τικαρεις ολους μαζι τους driver (τους εκτος MS). Πχ, εαν περισσοτεροι απο ενας απο αυτους ειναι προβληματικοι, πιθανοτατα θα μπερδευτεις με το αποτελεσμα παρα θα πλησιασεις τη λυση. Οπως επισης τικαρισμα ολων των drivers και μεταξυ αλλων επιλογη του Low Resources Simulation ειναι συνταγη απ την κολαση, η οποια θα πρεπει να χρησιμομοποιειται μονο απο driver developers που ξερουν πολυ καλα τι κανουν.

Για να μην τα γραφω ολα λεπτομερως, οποιος ενδιαφερεται ριχνει μια ματια εδω για τη χρηση του Driver Verifier: Gimme BSOD.

Το αρθρο ειναι 4 χρονων, ισως καποια ρυθμιση να διαφερει στα Windows 8 ή στον Server 2012, αλλα η λογικη παραμενει ως εχει.

Προφανως ολα τα παραπανω προυποθετουν πως το hardware δουλευει απροσκοπτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...