Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Με λίγο ψάξιμο που έριξα, υπάρχουν προγράμματα για να προστατεύεις αρχεία ή φακέλους στα Windows βάζοντας κωδικό. Το πρόβλημα είναι ότι για να έχεις πρόσβαση στους φακέλους αυτούς, πρέπει να μπεις μέσα από το πρόγραμμα αυτό. Αυτό που θέλω είναι έτσι όπως κάνω την πλοηγησή μου στους φακέλους μου, όταν πατάω σε έναν συγκεκριμένο φάκελο να μου βγάζει προτρεπτικό μήνυμα για να εισάγω κωδικό. Με το που τον εισάγω να μπαίνει κανονικά. Αλλά να γίνεται εκείνη την στιγμή όλο αυτό, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω άλλα προγράμματα κτλ. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με αυτές τις δυνατότητες ή ακόμα καλύτερα κάποια εφαρμογή των Windows που να το υποστηρίζει;
panos2171 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Θες να το κάνεις για όλα τα αρχεία? Το winrar δε σε βολεύει?
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν με βολεύει το παραθυρικό περιβάλλον του winrar. Δεν το έχω ψάξει άμα έχει βολική εμφάνιση, πάντως η έκδοση που έχω σίγουρα δεν ικανοποιεί τις παραπάνω απαιτήσεις μου. Anyway, βρήκα το Folder Guard. Είναι ακριβώς ότι ψάχνω. Τρέχει στο παρασκήνιο και καταναλώνει ελάχιστη CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα