valad Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εχω δει στις αγγελίες και συγκεκριμένα Διάφορα-software ότι κάποιο φίλοι πουλάνε διάφορες εκδόσεις windows. Eπειδή ενδιαφέρομαι για windows 8.1 αλλά προβληματίζομαι λόγω της πολύ χαμηλής τιμής μήπως γνωρίζει κάποιος τί εκδόσεις μπορεί να είναι αυτές? Θα έχω πρόβλημα γνησιότητας στο μέλλον? Ευχαριστώ!
nikomas50 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μια περίπτωση που περνά απ' το μυαλό μου είναι το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκδόσεις οι οποίες διανέμονται δωρεάν στους φοιτητές κάποιων σχολών ΤΕΙ ή Πανεπιστημίων. Επειδή υπάρχει η δυνατότητα στο φοιτητή να πάρει σειριακούς αριθμούς τόσο για Windows 8 και να τα αναβαθμίσει σε 8.1 όσο και για Windows 8.1, πιθανόν κάποιοι να πωλούν σε χαμηλή τιμή (παράνομα όμως μιας και οι άδειες είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση) όποια από τις άδειες δε χρειάζονται.
valad Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πόσες άδειες να μπορεί να πάρει ένας φοιτητής ,άντε για μία η δύο άδειες εντάξει αλλά μετά απο επικοινωνία που είχα με ένα από τα παιδιά με είπε ότι έχει απεριόριστες άδειες. Ευχαριστώ και για την απάντηση.
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μιάς και εχω αγοράσει άδεια απο εδώ μέσα(8.1),είναι "παράνομο" για μεταπώληση σε τρίτους. ΑΝ το γνώριζα δεν θα έκανα κίνηση αγοράς,μετά το έμαθα! μέχρι ώρας ουδέν πρόβλημα
valad Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τα χρησιμοποίησες και μετά από forma μιάς και εχω αγοράσει άδεια απο εδώ μέσα(8.1),είναι "παράνομο" για μεταπώληση σε τρίτους. ΑΝ το γνώριζα δεν θα έκανα κίνηση αγοράς,μετά το έμαθα! μέχρι ώρας ουδέν πρόβλημα Tα χρησιμοποίησες και μετά από φορμάτ ;Γιατί κάτι άκουσα ότι είναι μόνο για ενεργοποίηση γι αυτό και οι χαμηλές τιμές. Μάλλον θα έιναι φοιτητικά όπως θα είπε ο φίλος πιό πάνω. Οσο για το άν είναι παράνομο πιστεύω ότι πωλείτε χωρίς απόδειξη παράνομο είναι και ο κόσμος καλώς ή κακώς τα προτιμάει τα "παράνομα" λόγω κρίσης ειδικά άν έχουν μεγάλες διαφορές στην τιμή άσχετα άν κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Καθώς άνεργος δέν θα είχα τύψεις να "παρανομήσω"αγοράζοντας windows άν ήμουν σίγουρος ότι θα δουλεύουν. Ευχαριστώ!
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 συγκεκριμένα ο πωλητής μου έδωσε Link και κατέβασα το iso.(δοκίμασα ίδια έκδοση "απείραχτη" απο αλλού και δεν τα ενεργοποιούσε) 2 φορές που χρειάστηκα να τα ενεργοποιήσω,δεν είχα πρόβλημα κανένα με το iso/κλειδί.
valad Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 M συγκεκριμένα ο πωλητής μου έδωσε Link και κατέβασα το iso.(δοκίμασα ίδια έκδοση "απείραχτη" απο αλλού και δεν τα ενεργοποιούσε) 2 φορές που χρειάστηκα να τα ενεργοποιήσω,δεν είχα πρόβλημα κανένα με το iso/κλειδί. Mπορείς και φυσικά άν θέλεις να με προτείνεις τον πωκητη? Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα