tzagaritos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλησπερα εβαλα στον υπολογιστη μου τα ubuntu και εχουν σπασει τα νευρα μου με την μεγαλη ταχυτητα του fan στα windows7 χρησημοποιουσα το asrock extreme tuning utility τωρα τι να κανω? motherboard:asrock 970 pro 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ε μα τα παραθυράκια άνοιγαν και έμπαινε αέρας, δε χρειάζονταν γρήγορα φουρφούρια!!!! :D Από το BIOS δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του fan είτε σε quiet mode είτε σε fixed RPM ή κάτι που θα μπορούσε να σε βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 να σου πω την αληθεια δεν το εχω ψαξει ειχα συνιθησει να το κανω με το παραπανω προγραμμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τι καρτα γραφικων εχει και ποιον driver εχεις βαλει για αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για κοιτα εδω https://wiki.archlinux.org/index.php/Fan_Speed_Control Εγω παντως ειχα θεμα με τους αισθητηρες γιατι ειχα φορητο ευτηχως εσυ εχεις σταθερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Είχα και εγώ θέματα με το ανεμιστηράκι της cpu γιατί δεν έχει ρύθμιση απο το bios. Στα windows είχα το ειδικό utility της μητρικής. Στο ubuntu έλυσα το πρόβλημα με αυτό τον οδηγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα