Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά.

Ο υπολογιστης μου μετα απο ενα χρονο λειτουργιας εμφανισε το πρωτο του προβλημα.

Εκανε restart απο μονος του όταν τον ζοριζα. Σημερα εκανε ρεσταρτ και πιο ευκολα απο οτι χτες χωρις να τον ζοριζω καθολου. Κοιταξα τις θερμοκρασιες και μου φαινονται ολα νορμαλ. Το ανοιξα το καθαρισα παλι τα ιδια. Πηγα να κανω πριν λιγο memtest και ο υπολογιστης μετα απο λιγο μου εσβησε τελειως το ξαναδοκιμασα και παλι τα ιδια και πιο γρηγορα... Θα μπορούσε να ειναι το psu? Εχω ενα corsair gs800 και το pc να καταναλωνει το πολυ 450 watt με αυτα που του εχω αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα. Tο memtest βγάζει μήνυμα ή μόνο σβήνει το pc?

Πως το τρέχεις?

Μήπως εμφανίζεται καμιά μπλε οθόνη στο ενδιάμεσο?

Δημοσ.

Αν οι θερμοκρασίες σου είναι κανονικές τότε σίγουρα είναι Τροφοδοτικό.. δοκίμασε με άλλο και πήγαινε το να στο αλλάξουν.

• Like 1
Δημοσ.

το pc εκανε restart απο μονο του χωρις blue screen χωρις τιποτα και μετα ανοιγε κανονικα χωρις να βγαζουν τα windows σφαλμα.Στο memtest (το εκανα με δισκακι) ξεκινουσε τη διαδικασια και χωρις να βγαλει τιποτα εσβηνε τελειως το μηχανημα. Τελικα αλλαξα slot τις μνημες και εδω και μιση μερα μου λειτουργει κανονικα το pc και games επαιξα και ολα...Ελπιζω να μην μου το ξαναεμφανησει

Δημοσ.

Τώρα πρέπει να κάνεις memtest λοιπόν για να το διαπιστώσεις.. Το ότι άλλαξες slot δεν φτιάχνει την χαλασμένη μνήμη αν υπάρχει,(και εγώ κάνω λάθος με το τροφοδοτικό),απλά την αναστέλλει γιατί το χαλασμένο κομμάτι το πάει πιο "πίσω" άρα θα στο ξανακάνει αν η πληρότητα της μνήμης φτάσει σε αυτό..

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια με την αλλαγη σλοτ το pc δουλευε κανονικα αυτες τις μερες. τωρα μου το ξαναεμφανησε παλι. ξαναλλαξα slot τις μνημες αλλα μου το ξαναεκανε παλι. επισης δεν μπορω να κανω memtest γιατι το pc σβηνει πανω στη διαδικασια...δεν ξερω γιατι αλλα οποτε τρεχω memtest η cpu μου φτανει στους 83 βαθμους...θερμοκρασια που ποτε δεν πιανει ακομα και αν παιζω games

Δημοσ.

Χεχε "κλασικά εικονογραφημένα". Φίλε μου η μνήμη σου προκαλεί το πρόβλημα. Κανε το εξής: Βγάλε τα sata καλώδια για να μην χαλάσεις τους σκληρούς και ξεκίνα το pc και μπες bios. Τώρα κούνα ελαφρά τα dimmakia (μνήμες) και δεw εάν σου κλείνει ή σου έχει παγώσει το pc. Εαν δεις κάτι από τα 2 τράβα αγόρασε μνήμες γιατί με το καθάρισμα στα "πινάκια" θα ταλαιπωρηθείς.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε .εχω ακομα εγγυηση στις μνημες αλλα ουτως η αλλως τις ειχα παρει ψιλοπροχειρες. 2 Kingston HyperX KHX1600C9D3/2GX εχω. απο την αρχη δεν ημουν ικανοποιημενος απο αυτες και οριστε τωρα...

Δημοσ.

παιδια κατεβασα απο το bios τους χρονισμους της ram απο 1600 σε 1333 και μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει restart...οι μνημες μου ειναι παραπληγικες τελικα...

• 6 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...