johninio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 καλησπερα εχω ενα σκυλακι στο χωριο στον κηπο μου. Επειδη φοβαμαι μην μου το κλεψουν θα ηθελα να μου προτεινετε ενα gps για να βλεπω τις συντεταγμενες που βρισκεται .Θα προτιμουσα απο ebay για πιο φτηνα.Ευχαριστω
johninio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 κανα 30ε. θελω να μου λεει συντεταγμενες και τα σχετικα
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 κανα 30ε. θελω να μου λεει συντεταγμενες και τα σχετικα λίγο δύσκολο σε αυτό το ποσόν. τα φθηνά gps δεν έχουν καθόλου αυτονομία,και θέλουν συνέχεια φόρτιση.
johninio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 θα σου πω τι γινεται εγω μπορω να το φορτιζω καθε μερα απλως λειπω πολλες ωρες για δουλεια και επειδη ειναι ρατσα και μικρο φοβαμαι.
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 θα σου πω τι γινεται εγω μπορω να το φορτιζω καθε μερα απλως λειπω πολλες ωρες για δουλεια και επειδη ειναι ρατσα και μικρο φοβαμαι. αν το πάρουν "γραμμή" το gps δεν σε σώζει,το βγάζουν απο το λαιμό και το αφήνουν κάτω. άλλη λύση πρέπει να βρείς.
johninio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ε ενταξει σιγα μην το παρουν πρεφα. Μπορεις να μου προτεινεις κανενα;;
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ε ενταξει σιγα μην το παρουν πρεφα. Μπορεις να μου προτεινεις κανενα;; το μόνο είναι ότι πρέπει να το προσαρμόσεις κάπως επάνω στο λουράκι του. καθώς και κάρτα sim, για να μπορέσει να δουλέψει! Site: Tracker 4 Car/Child/Pet Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από coolerman
johninio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 αυτο παρηγγειλα πριν μου γραψεις. Ωραια ευχαριστω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα