Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα συστημα,ι7-4770κ με ασους Ζ87-Κ και τροφοδοτικο cs750m κατεβασα και εγκατεστησα το occt.και τεσταρα τον cpu ,να πω οτι εχω και corsair h80i επανω στο συστημα...σε idle κατασταση εχω θερμοκρασιες 27-29 βαθμους...αλλα μετα το τεστ του occt πανω στο 15' και στα 20' ειχα αυτεσ τις θερμοκρασιες...το δωματιο βρισκεται σε θερμοκρασια 27-28 βαθμους...
ειναι φυσιολογικεσ αυτες οι θερμοκρασιες η να ανησυχω?

post-73303-0-14792700-1403694692_thumb.png

post-73303-0-20369400-1403694725_thumb.png

Δημοσ.

Δεν φαίνονται πολυ καλα τα νούμερα αλλα πρέπει να λεει 74 βαθμούς οι θερμοκρασίες σου ειναι μια χαρά τοσο σε idle οσο και σε full και μετα απο στρεσάρισμα , και μην ξεχνάς οτι ειναι και καλοκαίρι ετσι

Δημοσ.

Και 86 να πάει παλι μια χαρά ειναι και απο την στιγμή που μιλάμε οτι το συγκεκριμένο πρόγραμμα στρεσάρει στο full τον επεξεργαστή

Δημοσ.

Δεν δικαιολογείται να έχει ο 4770Κ στα 4.1GHz τέτοιες θερμοκρασίες. 

Η Η80i πολλές φορές δεν πατάει καλά στο επεξεργαστή γιατί οι αποστάτες που δίνει η Corsair σε πολλές μητρικές δεν δίνουν την σωστή απόσταση από το motherboard tray. Έχω την H80i και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Εκεί που δεν ξεπερνούσα τους 65° κουνήθηκε η βάση της ψύξης γιατί οι αποστάτες δεν ήταν τερματισμένοι, και ξαφνικά σε στοκ ταχύτητες ξεπερνούσα του 75° στον 3770Κ. Πρέπει στο backplate της ψύκτρας να μπουν ροδελίτσες για να αυξηθεί η απόσταση από το tray και έτσι να μπορούν να τερματίσουν οι αποστάτες στο μπροστινό μέρος. 

dipapa88 πιάσε με το χέρι τους αποστάτες κάτω από την ξεφαλή της ψύκτρας και δες αν είναι χαλαροί οι σφυκτά βιδωμένοι. Αν τους αισθανθείς λάσκα, είναι αυτό που σου είπα. Φυσικά, με το pc κλειστό, έτσι;  :-) (μη γίνεις κάρβουνο...)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις...και εμενα μου φαινονται τσιμπημένες οι τιμές με τις θερμοκρασίες..επισης να πω οτι στα 25 λεπτα στρασαρισματος κόλλησε το PC αλλα δεν ξερω αν ειναι λόγω θερμοκρασιών η αστοχίας του occt θα κοιτάξω αυτο με τις αποστάσεις της ψυκτρας,γιατι ειναι λιγο στενά εκει μεσα και θα επανέλθω στη συζήτηση!

Sent from my iPhone using Insomnia

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από καιρό ξανά ανοίγω το θέμα με τους συμφορουμητες που μου είπαν την γνώμη τους και τους ευχαριστώ!!

Οι φίλοι @pnick Kai @dennisbest είχαν δίκιο....

Να προσθέσω λίγο τις αλλαγές πάνω στο pc όπου προστέθηκε μια κάρτα gtx 970 sc στα 4gb και ένα κουτί cooler master scout που πήρα από ένα παιδί του φόρουμ..όπως είναι λογικό έλυσα το σύστημα και το ξανά έδεσα..

Τι παρατήρησα?η ψύκτρα τελικά δεν είχε σταθεί καλά πάνω στον επεξεργαστή είχε δίκιο το παλικάρι που είπε ότι έχει μεγάλο κενό η h80 και όταν πήγα να τν σφίξω μετατοπίστηκε,με αποτέλεσμα να ακουμπά πάνω στον cpu η βάση της ψύκτρας στα 3/4 του cpu βλέποντας τον από αριστερά προς τα δεξιά..

Ένα δεύτερο που παρατήρησα είναι ότι η αρχική πάστα της ψύκτρας είναι πολύ λίγη και δεν κάνει καλή δουλειά...

Και δεν ξέρω αν ευθύνεται η κάρτα γραφικών που μπήκε στο σύστημα και δεν ζορίζεται η cpu για τα γραφικά αλλά τώρα το σύστημα δουλεύει στους 17-20 idle και σε full crushαρισμα έπιασε τους 56-60 βαθμούς..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...