GTI890 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 γεια χαρα, προσπαθω απο το πρωι σημερα να φτιαξω το ιντερνετ στο σταθερο υπολογιστη μου και δεν βγαζω ακρη, μου εχουν σπασει τα νευρα....εχω ενα πραγματακι της tp-link το TL-WN822N για ασυρματο ιντερνετ δουλευε εδω και κανα 2 μηνο που το εχω τις τελευταιες δυο μερες ομως μου βγαζει ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο limited access....εχω κανει αλλαγη του πρωτοκολου version 4.... με βαση αυτα που λεει και η hol αλλα και παλι τα ιδια...αν εχει καποιος ιδεα τι μπορω να κανω γιατι εχω φρικαρει σημεραμεχρι και επαναφορα συστηματος εκανα και τιποτα.....ευχαριστω προκαταβολικα!
GTI890 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Απο το κινητό μπαίνεις? απο το λαπτοπ που μπαινει κανονικα....και απο το κινητο μπαινει μονο ο σταθερος δεν μπαινει... εκανα αυτη την ωρα ενα troubleshouting στο network και μου εβγαλε αυτο : the connection between your access point router or cable modem and the internet is broken
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 κατάργησε το wifi και ξανά πέρασε τον, αν δεν δουλέψει άλλαξε κανάλι
GTI890 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 κατάργησε το wifi και ξανά πέρασε τον, αν δεν δουλέψει άλλαξε κανάλι θα παω αυτο το tp-link στο πλαισιο πισω γιατι δοκιμασα με καλωδιο ethernet και δουλευε μια χαρα το ιντερνετ.....και θα παω να το δουν....
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι και μάλλον θα φτιάξει.
GTI890 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι και μάλλον θα φτιάξει. πως το αλλαζω? δοκιμασα το 192.168.1.1 αλλα δεν μπαινει πουθενα. δοκιμασα 192.168.2.1 και με βγαζει σε μια σελιδα που λεει username kai password αυτο ειναι?? απο κει και περα για να μην τρεχω αδικα μεχρι το πλαισιο και να δινω το tp link (αν δεν φταιει αυτο τλκα)....υπαρχει ομως περιπτωση να ειχα θεμα με το ιντερνετ μονο στον σταθερο υπολογιστη και σε λαπτοπ και κινητο κανονικα?? επισης για ρουτερ εχω ενα zte ειναι καλο?
rfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Βασικα πρωτα απο ολα κλεισε μια το μοντεμ σου και οταν το ανοιξεις συνδεσε πρωτα τον υπολογιστη που δεν συνδεοταν και μετα ολα τα αλλα. Δες και drivers στη καρτα δικτυου να εχεις τους τελευταιους.
GTI890 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 καλησπερα επειδη μου κανει παλι στο σταθερο τα ιδια λεω να αλλαξω το channel...πατωντας 192.168.2.1 με βγαζει στη σελιδα του ρουτερ μαλλον και μου ζηταει username και password. αλλα το router απο πισω δεν λεει τιποτα username? λεει κατι αλλα? που τα βρισκω αυτα???
GTI890 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πιο ρουτερ εχεις? Δοκιμασε admin - admin το ειχα βρει ευχαριστω παντως! να ρωτησω κατι αλλο....μιας και εχω hol και μιας και λενε οτι κερδιζεις σε ταχυτητα αν τους ζητησεις να ριξουν το margin 11 σε margin 9 .... θα εχω βελτιωση? θα εχω τιποτα κολληματα? ή τιποτα τετοιο?
rfc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Και σε 6 σε βαζει τωρα αμα τους το ζητησεις. Πες τους να στο κατεβασουν και αμα εχεις αποσυνδεσεις τους λες να στο πανε 9
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 πως το αλλαζω? δοκιμασα το 192.168.1.1 αλλα δεν μπαινει πουθενα. δοκιμασα 192.168.2.1 και με βγαζει σε μια σελιδα που λεει username kai password αυτο ειναι?? απο κει και περα για να μην τρεχω αδικα μεχρι το πλαισιο και να δινω το tp link (αν δεν φταιει αυτο τλκα)....υπαρχει ομως περιπτωση να ειχα θεμα με το ιντερνετ μονο στον σταθερο υπολογιστη και σε λαπτοπ και κινητο κανονικα?? επισης για ρουτερ εχω ενα zte ειναι καλο? επισης μια φιλικη συμβουλη.πετα το zte και πηγαινε παρε κανα αλλο.το σιγουρο ειναι οτι θα κερδισεις λιγο σε συγχρονισμο με αλλο ρουτερ.τα zte ειναι για πεταμα.θα δεις οτι απο τοτε που ολοι οοι παροχοι δινουν zte επειδη ειναι φτηνα ,το Insomnia εχει γεμισει με θεματα για αυτο το ρουτερ απο ατομα που εχουν διαφορα θεματα.απο αποσυνδεσεις μεχρι θεματα με το wireless.αν υπαρχει πιο νεο firmware για το zte αν αποφασισεις να το κρατησεις τοτε περασε το.στο πλαισιο και να το πηγαινες θα το δοκιμαζαν καπου και θα σου ελεγαν οτι ειναι οκ γιατι δυσκολο να εχει χαλασει.αν εφταιγε το pc θα μπορουσες να περναγες το Usb stick αυτο στο λαπτοπ και να το δοκιμαζεις για να δεις αν ειναι θεμα pc.απλα θα εκλεινες την ενσωματωνεμη ασυρματη καρτα για να μην συνδεοταν και αυτη.την Ip του ρουτερ αν δεν την ξερεις τοτε μπορεις να την δεις και απο παραθυρο command prompt με την εντολη Ipconfig.to default gateway ειναι συνηθως η ip του ρουτερ.αλλα καi στο manual θα την εβλεπες. καλησπερα επειδη μου κανει παλι στο σταθερο τα ιδια λεω να αλλαξω το channel... πατωντας 192.168.2.1 με βγαζει στη σελιδα του ρουτερ μαλλον και μου ζηταει username και password. αλλα το router απο πισω δεν λεει τιποτα username? λεει κατι αλλα? που τα βρισκω αυτα??? Πολλες φορες τα γραφει ειτε απο κατω ειτε στο manual>αλλα και με λιγο google ή με τηλεφωνο στον παροχο στα λενε.καναλι βαζε απο 1 εως 11.οχι 12 οχι 13 οχι auto.το 12 ,13 μερικες συσκευες δεν τα πιανουν το ειχα βρει ευχαριστω παντως! να ρωτησω κατι αλλο....μιας και εχω hol και μιας και λενε οτι κερδιζεις σε ταχυτητα αν τους ζητησεις να ριξουν το margin 11 σε margin 9 .... θα εχω βελτιωση? θα εχω τιποτα κολληματα? ή τιποτα τετοιο? αν εχεις καλη γραμμη μπορει να στο πανε και σε 6 οπως ειπε ο rfc απλα δεν το κανουν ολοι.μερικοι σου βγαζουν την ψυχη και απλα θα στο πανε στο 9 και θα σου πουν οτι με το 6 εχεις αποσυνδεσεις κτλ..γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ για να δουμε αν εχει νοημα και το 6. ζητα 6 εσυ και αν σου πουν οχι ζητα 9 και αμα παιζεις οκ με το 9 μετα στειλε κανα email οτι τοσες μερες παιζω οκ με 9 καντε το 6 μπας και το κανουν.αλλωστε και αυτοι μπορουν να δουν τa disconnects.αν θα εχεις αποσυνδεσεις δεν μπορουμε να στο πουμε,εξαρτατε την γραμμη σου.αν εχεις θεμα απλα στο ξαναγυρνανε στο κανονικο δηλαδη 11 ή στο 9 αμα στο 9 επαιζες οκ και απλα ειχες θεμα στο 6. γεια χαρα, προσπαθω απο το πρωι σημερα να φτιαξω το ιντερνετ στο σταθερο υπολογιστη μου και δεν βγαζω ακρη, μου εχουν σπασει τα νευρα.... εχω ενα πραγματακι της tp-link το TL-WN822N για ασυρματο ιντερνετ δουλευε εδω και κανα 2 μηνο που το εχω τις τελευταιες δυο μερες ομως μου βγαζει ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο limited access.... εχω κανει αλλαγη του πρωτοκολου version 4.... με βαση αυτα που λεει και η hol αλλα και παλι τα ιδια... αν εχει καποιος ιδεα τι μπορω να κανω γιατι εχω φρικαρει σημερα μεχρι και επαναφορα συστηματος εκανα και τιποτα.....ευχαριστω προκαταβολικα! και παντα να προσπαθεις στο pc να εχεις τους τελευταιους drivers για την καρτα οπως και το τελευταιο firmware για τον ρουτερ.επισης προσοχη με τα firewall.και καμια φορα κανα Reboot ή κανα hard reset το ρουτερ και ξανασεταρισμα βοηθαει
GTI890 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 επισης μια φιλικη συμβουλη.πετα το zte και πηγαινε παρε κανα αλλο.το σιγουρο ειναι οτι θα κερδισεις λιγο σε συγχρονισμο με αλλο ρουτερ.τα zte ειναι για πεταμα.θα δεις οτι απο τοτε που ολοι οοι παροχοι δινουν zte επειδη ειναι φτηνα ,το Insomnia εχει γεμισει με θεματα για αυτο το ρουτερ απο ατομα που εχουν διαφορα θεματα.απο αποσυνδεσεις μεχρι θεματα με το wireless.αν υπαρχει πιο νεο firmware για το zte αν αποφασισεις να το κρατησεις τοτε περασε το.στο πλαισιο και να το πηγαινες θα το δοκιμαζαν καπου και θα σου ελεγαν οτι ειναι οκ γιατι δυσκολο να εχει χαλασει.αν εφταιγε το pc θα μπορουσες να περναγες το Usb stick αυτο στο λαπτοπ και να το δοκιμαζεις για να δεις αν ειναι θεμα pc.απλα θα εκλεινες την ενσωματωνεμη ασυρματη καρτα για να μην συνδεοταν και αυτη.την Ip του ρουτερ αν δεν την ξερεις τοτε μπορεις να την δεις και απο παραθυρο command prompt με την εντολη Ipconfig.to default gateway ειναι συνηθως η ip του ρουτερ.αλλα καi στο manual θα την εβλεπες. Πολλες φορες τα γραφει ειτε απο κατω ειτε στο manual>αλλα και με λιγο google ή με τηλεφωνο στον παροχο στα λενε.καναλι βαζε απο 1 εως 11.οχι 12 οχι 13 οχι auto.το 12 ,13 μερικες συσκευες δεν τα πιανουν αν εχεις καλη γραμμη μπορει να στο πανε και σε 6 οπως ειπε ο rfc απλα δεν το κανουν ολοι.μερικοι σου βγαζουν την ψυχη και απλα θα στο πανε στο 9 και θα σου πουν οτι με το 6 εχεις αποσυνδεσεις κτλ..γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ για να δουμε αν εχει νοημα και το 6. ζητα 6 εσυ και αν σου πουν οχι ζητα 9 και αμα παιζεις οκ με το 9 μετα στειλε κανα email οτι τοσες μερες παιζω οκ με 9 καντε το 6 μπας και το κανουν.αλλωστε και αυτοι μπορουν να δουν τa disconnects.αν θα εχεις αποσυνδεσεις δεν μπορουμε να στο πουμε,εξαρτατε την γραμμη σου.αν εχεις θεμα απλα στο ξαναγυρνανε στο κανονικο δηλαδη 11 ή στο 9 αμα στο 9 επαιζες οκ και απλα ειχες θεμα στο 6. και παντα να προσπαθεις στο pc να εχεις τους τελευταιους drivers για την καρτα οπως και το τελευταιο firmware για τον ρουτερ.επισης προσοχη με τα firewall.και καμια φορα κανα Reboot ή κανα hard reset το ρουτερ και ξανασεταρισμα βοηθαει για ρουτερ δηλαδη τι εχεις να προτινεις ως καλο?? οταν λες να σας πω καποια στοιχεια της συνδεσης μου για να δειτε αν εχει νοημα το margin 6....ποιο συγκεκριμενα τι να σας πω απο τη σελιδα του ρουτερ...?? ευχαριστω προκαταβολικα!
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 για ρουτερ δηλαδη τι εχεις να προτινεις ως καλο?? οταν λες να σας πω καποια στοιχεια της συνδεσης μου για να δειτε αν εχει νοημα το margin 6....ποιο συγκεκριμενα τι να σας πω απο τη σελιδα του ρουτερ...?? ευχαριστω προκαταβολικα! dlink,netgear dgn2200 για παραδειγμα.draytek αν εχεις τα λεφτα.ακομα και κανα tp link θα παιξει καλυτερα απο το zte.αναλογα τα λεφτα που θες να δωσεις.θα δεις απειρα θεματα για αγορα ρουτερ.σε φτηνο πολλοι αγοραζουν το tplink 8970.μετα το netgear ειναι πολυ καλο και ελαχιστα πιο ακριβο και το θεωρω και καλυτερο σαν εταιρεια απο tp link. γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.margin ,attenuation και ποσο συγχρονιζεις.για να δουμε ποσο αξιζει το 9 και ποσο το 6.οσο πιο καλα παιζεις ηδη τοσο πιο πολυ θα κερδισεις με το χαμηλοτερο Profile>δηλαδη αν εισαι πχ τωρα στα 11 με 6 αρι θα πας πχ 14.αν εισαι τωρα πχ στα 3 mbit και 6 αρι να βαλεις ουτε 5 δεν θα πας.οσο πιο καλα παιζεις τοσο πιο πολυ κερδιζεις με το Profile.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα