Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμέρα.

Θέλω να πάρω ένα σέτ powerline και να τα χρησιμοποιήσω για να έχω ίντερνετ στην αποθήκη που την έχω σαν εργαστήριο προσωπικό.

Το ένα θα είναι στον τρίτο όροφο και η αποθήκη στο υπόγειο.

Κάνουν για αυτό που το θέλω?

Δημοσ.

ειναι πολυ μακρια τοχω δοκιμασει κ δεν επιασε... κανονικα και απο οροφο σε οροφο θαχεις προβλημα.γτ δεν περνας καλωδιο απο καναν ακαλυπτο???

Δημοσ.

ειναι πολυ μακρια τοχω δοκιμασει κ δεν επιασε... κανονικα και απο οροφο σε οροφο θαχεις προβλημα.γτ δεν περνας καλωδιο απο καναν ακαλυπτο???

Μα λένε 300 μέτρα και δεν δουλεύει ούτε σε 20?

Δημοσ.

ασε τι λενε...

Επίσης λαβε υπόψη οτι ττα καλωδια του ρεύματος κανουν βολτες μεσα στους τοίχους δεν πανε ευθεια

Δημοσ.

ασε τι λενε...

Επίσης λαβε υπόψη οτι ττα καλωδια του ρεύματος κανουν βολτες μεσα στους τοίχους δεν πανε ευθειαΈ

Έκανα την εξυπνάδα και πρώτα τα παρήγγειλα και μετά ρώτησα. http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/powerline/TP-Link-Powerline-Wireless-N-Kit-TL-WPA4220.htm

Να κάνω ακύρωση δηλ?

Είδα κάποια σχόλια για αυτά και οι γνώμες είναι διφορούμενες.

Σε εσένα τι ακριβώς σου έκαναν?

Δοκίμασες και εσύ για αποθήκη?

Καλώδιο δυστυχώς δεν γίνεται,αν γινότανε δεν θα το συζητούσα τώρα.

Εντάξει το ξέρω δεν πάνε ευθεία τα καλώδια αλλά και 300 μέτρα που λένε δεν είναι αντε να πούμε από 20 να γινουν 40.

Δημοσ.

βασικά ναι...

η αποσταση που ζητάς ειναι αρκετα μακρια

εδώ να καταλαβεις διπλανα δωματια και πιανω 20mbps .... καλύτερα να δεις τη λύση του καλωδίου που ειναι η μονη αξιοπιστη γι αυτο που ζητάς

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει και έπαιζε από το υπόγειο στο 2ο όροφο. Η ταχύτητα αργή (youtube δεν έπαιζε). Γενικά όσο απομακρύνονται και το ηλεκτρικό δίκτυο «χειροτερεύει», τότες περισσότερες οι πιθανότητες να έχεις πρόβλημα. Μόνο με δοκιμη θα ξέρεις αν πιάνει, αλλά σίγουρα δεν θα πηγαίνει σφαίρα. 

Επισης να εισαι σίγουρος οτι οι δυο πρίζες πέφτουν στο ίδιο ρολόι. Αν πέφτουν σε διαφορετικά ρολόγια ακύρωσε την παραγγελία

Δημοσ.

βασικά ναι...

η αποσταση που ζητάς ειναι αρκετα μακρια

εδώ να καταλαβεις διπλανα δωματια και πιανω 20mbps .... καλύτερα να δεις τη λύση του καλωδίου που ειναι η μονη αξιοπιστη γι αυτο που ζητάς

Πήρα σήμερα ενός συναδέλφου ένα σέτ  Linksys Pls400 και τα τοποθέτησα.

Το ένα στην μπρίζα επάνω στον 3ο όροφο και το άλλο στην αποθήκη επάνω σε πολύμπριζο.

Σας πληροφορώ ότι παίζουν άψογα και utube και τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Από εκεί σας γράφω τώρα.....

Τζάμπα ακύρωσα την παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

εισαι απλα τυχερός.. αν δεν θες γνώμη γτ ρωτας?? τουλάχιστον παρήγγειλε τα linksys για νασαι σίγουρος. εχε υποψη οτι αν ανοίξεις κατι ενεργοβορο πχ air condition,κουζίνα θα δεις αν οντως αντεχει.

Δημοσ.

εισαι απλα τυχερός.. αν δεν θες γνώμη γτ ρωτας?? τουλάχιστον παρήγγειλε τα linksys για νασαι σίγουρος. εχε υποψη οτι αν ανοίξεις κατι ενεργοβορο πχ air condition,κουζίνα θα δεις αν οντως αντεχει.

Ποιός ε'ιπε ότι δεν θέλω γνώμη.

Ο καθένας αναφέρει την δικιά του εμπειρία,δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι πρέπει να την ακολουθήσουν.

Και σε ευχαριστώ για την γνώμη σου.

Εξάλλου δεν τρέχει και τίποτα,ξανακάνω την παραγγελία,έπρεπε όμως να σιγουρευτώ και ο καλύτερος τρόπος ήταν η δοκιμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...