django183 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλημερα σε ολουσ! εχω ενα netbook acer spire one d255 με εκγατεστημενα windows xp..εκανα το λαθος να βαλω τ windows 7 κ τωρα το μηχανημα κολλαει κ σερνετε!Κατεβασα τα windows lite dark edition αλλα κατα την εγκατασταση μου βγάζει το μνμ...... "Windows could not load required file WinSetup.dll. The file may be corrupt. To install Windows, restart the installation. Error Code ox3L7." ...τι πρεπει να κανω???? υγ.εχω σβησει ολο το φακελο windows.old και δεν μπορω να ξαναβαλω τα xp.. και επισης ουτε να κανω πληρη εγκατασταση καθωσ μου βγαζει μνμ οτι δεν μπορεις να γυρισεισ σε παλαιοτερη εκδοση οταν προσπαθω να μπουταρω απο usb με xp!! βοηθεια παρακαλω!!
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Και για τα δυο προβλήματα η λύση είναι εκκίνηση του Η/Υ από το cd/dvd του λειτουργικού που θες,έτσι εκτός από την επιλογή αναβάθμιση θα μπορείς να κάνεις την προσαρμοσμένη σβήνοντας τα πάντα από τον δίσκο και βάζοντας όποιο λειτουργικό θες. http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-xp-format-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-r71
Andrew Geo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 τα lite dark edition ειναι πειραγμενα Windows. Ισως για αυτο το αρχειο ειναι κατεστραμμενο, μπορεις να μπεις μετα το μυνημα κανονικα στα Windows; Εστω και με Safe Mode;; Αν οχι κανε φορματ και βαλε κανονικα Windows 7 (Basic, Home Premium, Pro, Ultimate, Enterprise) ή αν μπορεις να βρεις cd των XP ή ενα untouched iso των XP και να το καψεις σε CD/DVD ή USB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα