Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Έχω αυτόν τον σκληρό :

http://www.e-shop.gr/western-digital-320gb-wd3200bevt-25-scorpio-blue-sata-p-PER.303000

και με αυτή τη θήκη 

http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773

Το χρησιμοποιώ ως εξωτερικό εδώ και κανα 6μηνο στο λαπτοπ μου και στο Media Player μου (WD TV LIVE)

Χθες το μεσημέρι το είχα συνδεμένο στο Media Player και έβλεπα τα περιεχόμενα για να αποφασίσω τι ταινία να δω. Από αφηρημάδα όμως,τον αποσύνδεσα χωρίς να κάνω ασφαλής κατάργηση (Eject).

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τον συνδέω στο λαπτοπ και ενώ φαίνεται στον "Υπολογιστή μου" δεν έχω πρόσβαση. Μου βγάζει το μήνυμα "Δεν έιναι δυνατή η πρόσβαση στο P:\. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση"

Στη διαχείριση δίσκων φαίνεται κανονικά,απλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανένα από τα εργαλεία των windows για να προσπαθήσω να διορθώσω την κατάσταση.Μου βγάζει "Τα Windows δεν έχουν πρόσβαση".

Έχω κάνει επισύναψη εικόνων .

Εν τω μεταξύ, sto media player δουλεύει κανονικά ο σκληρός.......

Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.... 

post-216287-0-82488100-1403687112_thumb.png

post-216287-0-04733000-1403687308_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις Checkdisk και αν δεν τότε TESTDISK

Ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά....

Checkdisk δε μπορώ να κάνω, λέει ότι απαγορεύεται η πρόσβαση.

Το Testdisc μου γράφει ότι δεν βρέθηκαν Partitions.

Ξαναλέω,σε περίπτωση που πριν δεν το πρόσεξες ότι ο σκληρός δίσκος λειτουργεί κανονικά όταν τον συνδέσω στο Media Player......

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω, ότι μ'ένα checkdisk θα φτιάξει, αν καταφέρεις να το κάνεις. 
Βήμα 1: Αν θες, για αρχή, απλά να δεις σε τι κατάσταση είναι ο drive, άνοιξε cmd.exe με δικαιώματα διαχειριστή και γράψε

chkdsk P:    (όπου P είναι το γράμμα του drive)

Βήμα 2 : Άνοιξε cmd.exe (με δικαιώματα διαχειριστή) και γράψε

chkdsk /r P:  (όπου P είναι το γράμμα του drive)

αν δεν σου βγάλει τίποτα, άστο κάνα 5λέπτο, μη το κλείσεις, λογικά θα προχωρήσει η διαδικασία.*

*Για το βήμα 2: Αν κάποια αρχεία είναι κατεστραμμένα ίσως τα χάσεις, αν σε ενδιαφέρουν κάποια αρχεία μη το ρισκάρεις και κάνεις αυτά που αναφέρω παραπάνω* Στο Βήμα 1 απλά θα κάνει check, δε θα προσπαθήσει να φιξάρει τίποτα, οπότε δεν θα έχεις θέμα.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω, ότι μ'ένα checkdisk θα φτιάξει, αν καταφέρεις να το κάνεις. 

Βήμα 1: Αν θες, για αρχή, απλά να δεις σε τι κατάσταση είναι ο drive, άνοιξε cmd.exe με δικαιώματα διαχειριστή και γράψε

chkdsk P:    (όπου P είναι το γράμμα του drive)

Βήμα 2 : Άνοιξε cmd.exe (με δικαιώματα διαχειριστή) και γράψε

chkdsk /r P:  (όπου P είναι το γράμμα του drive)

αν δεν σου βγάλει τίποτα, άστο κάνα 5λέπτο, μη το κλείσεις, λογικά θα προχωρήσει η διαδικασία.*

*Για το βήμα 2: Αν κάποια αρχεία είναι κατεστραμμένα ίσως τα χάσεις, αν σε ενδιαφέρουν κάποια αρχεία μη το ρισκάρεις και κάνεις αυτά που αναφέρω παραπάνω* Στο Βήμα 1 απλά θα κάνει check, δε θα προσπαθήσει να φιξάρει τίποτα, οπότε δεν θα έχεις θέμα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση....

Χρησιμοποίησα και τις 2 εντολές.

Μετά από 3ωρη ανάλυση με την chkdsk /r  ....... κανένα αποτέλεσμα.

Με τρελα'ινει το γεγονός ότι στο media player δουλεύει κανονικά.

Αρχίζω και σκέφτομαι το φορμάτ,απλά σπάζομαι γιατί έχω πολλές ταινίες και κυρίως,,,,,, Vikings σε HD! 

post-216287-0-07477200-1403733177_thumb.jpg

Δημοσ.

Εφόσον "δουλεύει" με την άλλη συσκευή, ίσως να είναι και θέμα drivers.
Έχε τον συνδεδεμένο, πήγαινε στη Διαχείριση Συσκευών, βρες τον στις μονάδες δίσκων και πάτα δεξί κλίκ->κατάργηση εγκατάστασης και κάνε επανεκκίνηση. Κατ'αυτό τον τρόπο "force"άρεις στα win να βάλουν απ'την αρχή τους drivers όταν αυτά εκκινήσουν και προσπαθήσουν να βρουν τι ακριβώς έχει συνδέσει.

Δημοσ.

Εφόσον "δουλεύει" με την άλλη συσκευή, ίσως να είναι και θέμα drivers.

Έχε τον συνδεδεμένο, πήγαινε στη Διαχείριση Συσκευών, βρες τον στις μονάδες δίσκων και πάτα δεξί κλίκ->κατάργηση εγκατάστασης και κάνε επανεκκίνηση. Κατ'αυτό τον τρόπο "force"άρεις στα win να βάλουν απ'την αρχή τους drivers όταν αυτά εκκινήσουν και προσπαθήσουν να βρουν τι ακριβώς έχει συνδέσει.

Δυστυχώς....... ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα....

:mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...