_chris_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 θέλω να φτιάξω ένα μηχάνημα το οποίο θα είναι ανοιχτό αρκετές ώρες. τι σκληρό να προτιμήσω; δε με ενδιαφέρει τόσο η χωρητικότητα όσο η αξιοπιστία. οι SSD αν δε κάνω λάθος δεν ειναι καλή ιδέα για την περίπτωση μου. τι λέτε; για δουλειά γραφείου θα είναι και θα κλείνει 12ωρο κάθε μέρα.
cabdik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) θέλω να φτιάξω ένα μηχάνημα το οποίο θα είναι ανοιχτό αρκετές ώρες. τι σκληρό να προτιμήσω; δε με ενδιαφέρει τόσο η χωρητικότητα όσο η αξιοπιστία. οι SSD αν δε κάνω λάθος δεν ειναι καλή ιδέα για την περίπτωση μου. τι λέτε; για δουλειά γραφείου θα είναι και θα κλείνει 12ωρο κάθε μέρα. οποιο καλο δισκο και να παρεις, δεν θα εχεις προβλημα..! μακρια απο GREEN βεβαια..!! οι black που προταθηκαν ειναι μια πολυ καλη λυση. αν και εγω πιστευω οτι οι SSD ειναι καλυτεροι σε αξιοπιστια, λογω ελλειψης κινουμενων μερων....! δεν ξερω αν εχουν θεμα με "σκουπιδια", λογω συνεχους χρησης, αλλα πιστευω οτι δεν εχουν πλεον τετοια θεματα..! απο κει και περα, ειναι θεμα χωρου,αν σε βολευει ο SSD..!! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από cabdik
_chris_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 δηλαδή κάτι τέτοιο. οι red τι λένε; βλέπω είναι καλοί αλλά με μικρότερη εγγύηση. μήπως δεν έχει νόημα να πάρω 2.5' αφού μιλάμε για σταθερό; και με αυτόν τον ssd θα είμαι εντάξει από θέμα χώρου βλέπω έχει μεγαλύτερο MTBF απο τους μηχανικούς. τελικά απο τους 3 ποιος είναι καλύτερος;
cabdik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 η αποφαση σου (HDD-SSD) θα κριθει καθαρα απο την αναγκη σου για χωρο. αν θες χωρο, θα πας αναγκαστικα σε HDD, αν δεν σε ενδιαφερει ο χωρος και θες ταχυτητα, πας σε SSD..! αλλα εκει δεν θα εχεις χωρητικοτητες μεγαλες..!! HDD https://www.skroutz.gr/s/4075218/Western-Digital-Caviar-Black-1TB-WD1003FZEX.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα