prezakis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σας, Έχω ένα θεματάκι με εγκατάσταση Win 7 Ultimate. Προσπαθώ σε ένα παλιό μηχάνημα να εγκαταστήσω το λειτουργικό, αλλά πριν αρχίσει κατά την εκκίνηση του installation μου εμφανίζει το μήνυμα που έχω επισυνάψει και το οποίο ουσιαστικά μου ζητάει κάποιο driver. Προς το παρόν έχω αρχίσει να αφαιρώ συσκευές μήπως αφαιρέσω αυτήν για την οποία μου ζητάει τον driver. Έχετε καμία πιο ορθολογική λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Αλλαξε στο bios στο sata το ahci σε ide και ξαναδοκιμασε.
darkheretic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Για καποιο λογο δεν αναγνωριζεται το DVD drive.Τσεκαρε αν αλλο dvd το διαβαζει,το dvd που χρησιμοποιεις σε αλλο υπολογιστη,ξαναγραψε τα 7αρια με μικροτερη ταχυτητα(4 Mb/s) και σε καλυτερης ποιοτητας δισκο,κανε την εγκατασταση με usb μεσω αυτου του tool. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
prezakis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Αλλαξε στο bios στο sata το ahci σε ide και ξαναδοκιμασε. Είναι αρκετά παλιό το PC και δεν έχει επιλογή για Sata στο bios. Προς το παρόν εγκατέστησα τα XP pro να δω μήπως εκεί έχει το ίδιο θέμα, αλλα η εγκατάσταση προχώρησε μια χαρά. Μόνο την κάρτα ήχου δεν είδε. Τωρα θα προσπαθήσω να βάλω τα 7 κι ν μου κάνει τα ίδια πάλι θα ακολουθήσω τις οδηγίες του darkheretic.
prezakis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Για καποιο λογο δεν αναγνωριζεται το DVD drive.Τσεκαρε αν αλλο dvd το διαβαζει,το dvd που χρησιμοποιεις σε αλλο υπολογιστη,ξαναγραψε τα 7αρια με μικροτερη ταχυτητα(4 Mb/s) και σε καλυτερης ποιοτητας δισκο,κανε την εγκατασταση με usb μεσω αυτου του tool. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool Έχω αλλάξει DVD από τις πρώτες δοκιμές, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Δοκίμασα κι άλλα DVD με WIn 7 που είχα και πάλι το ίδιο μήνυμα. Με usb δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το bios. Πώς μπορώ να το ελέγξω...δηλαδή τι πρέπει να setάρω στο bios ώστε να είμαι σίγουρος ότι είναι δυνατή η εγκατάσταση μέσω usb; Ευχαριστώ και πάλι.
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Κάνε το usb, σύνδεσε το και ξεκίνα τον υπολογιστή. Μπες στο bios και στο boot order δες αν έχει επιλογή για usb hdd ή κάπως έτσι.
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Έχω αλλάξει DVD από τις πρώτες δοκιμές, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο Δεν είναι το θέμα στο dvd καθαυτού αλλά στον ide ελεγκτή /chipset της μητρικής, βρες το μοντέλο της μητρικής σου και δες αν υπάρχουν τίποτα driver για τα 7 ,στο παράθυρο που ανέβασες αν πατήσεις το browse μπορείς να το φορτώσεις και από usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα