Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, 2 υπολογιστες σε διπλανα δωματιο εχουν ιντερνετ μεσω ενος ιντερνετ switch που υπαρχει στο δωματιο του pc-1. Ο εκτυπωτης ειναι συνδεδεμενος με USB στο pc-2 του αλλου δωματιου. Θελω να μπορει απ' το pc-1 ο χρηστης πατωντας εκτυπωση να δινεται εντολη για εκτυπωση στον εκτυπωτη που βρισκεται στο δωματιο με το pc-2. Τι χρειαζεται να κανω? Δοκιμαζω απλα να τον εχω shared και ενω βλεπονται μεταξυ τους τα pc μου βγαζει να εισαγω καποιον κωδικο.. αλλα εγω δεν εχω δηλωσει καποιον κωδικο απ' την μερια του pc-1 οποτε δεν ξερω τι να βαλω οταν μου το βγαζει αυτο! Το αντιστοιχο συμβαινει οταν προσπαθω να εχω προσβαση απ' το pc-1 στο pc-2... Mηπως επιρεαζει σε κατι το γεγονος οτι τα Windows 7 ειναι τα Home Basic x32? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από Σαϊνόμπι
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/where-can-i-find-my-homegroup-password Δες εδώ πως θα βρεις τον κωδικό,βάζουν τα windows μόνα τους έναν τυχαίο αν δεν ορίσεις εσύ κάποιον.
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ο συγκεκριμένος κωδικός που σου βγάζει έχει να κάνει με τα permissions που έχεις ορίσει στο sharing. Δεν είναι ο κωδικός του Homegroup που ανέφερε ο φίλος από πάνω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ο συγκεκριμένος κωδικός που σου βγάζει έχει να κάνει με τα permissions που έχεις ορίσει στο sharing. Δεν είναι ο κωδικός του Homegroup που ανέφερε ο φίλος από πάνω. Ηοmegroup απ'οτι ειδα δεν μπορω να φτιαξω(μονο να συμμετεχω σε καποιο ηδη υπαρχων) μιας και τα δυο pc ειναι home basic x32. Mπορω να ορισω απο καπου εγω τα Permissions αυτα ωστε να γνωριζω στη συνεχεια τους κωδικους? Editb: Ξεκίνησα να βάζω professional στον έναν εκ των δύο υπολογιστών για να φτιάξω ενα homegroup και να γίνει η δουλειά εύκολα
skoulas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι απαραιτητη αυτη η διαδικασια... Απλα κανε "κοινοχρηστο" τον εκτυπωτη Πατας στο "Συσκευες και εκτυπωτες" απο την εναρξη,στη συνεχεια επιλεγεις το εικονιδιο του εκτυπωτη,δεξι κλικ, "Ιδιοτητες εκτυπωτη" -οχι στο απλο "ιδιοτητες"- Θα ανοιξει ενα παραθυρο με αρκετες καρτελες επιλεγεις "κοινη χρηση" και επιλεγεις το κουτακι "Χρηση εκτυπωτη ως κοινοχρηστου" και μετα ΟΚ.Στη συνεχεια πας στο PC-2 και κανεις "Προσθηκη εκτυπωτη" κατα 99,9% θα τον βρει αμεσα με αυτοματη αναζητηση...αν δεν τον βρει κανε επανεκκινηση και στα 2 PC αν δεν δουλεψει εδω ειμαστε και το ξανασυζηταμε...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το είχα δοκιμάσει αυτό... Εξάλλου τώρα σχεδόν έχει μπουταρει στα Professional ευχαριστώ πάντως!
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αυτονόητο είναι ότι ΔΕΝ έχεις blank user password καπου, αλλιώς το share δε θα σου δουλέψει ποτέ σωστά.
soteras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Βαλε τους κωδικους του υπολογιστη πχ αν εχεις για ονομα το χρηστης σοτος και κωδικο 1234 δοκιμασε το σε εμενα ετσι πιανει τουλαχιστον
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικα με τον εναν υπολογιστη με W7 Professional εγινε homegroup και εκτυπωνει και ο "μακρια" υπολογιστης κανονικα. Δεν ειχα δωσει τιποτα ως password στην αρχικη εγκατασταση.. οποτε ηταν λιγο χαοτικο ψυχολογικα το οτι μου ζητουσε τετοιο πραμα χαχα... thanks παντως guys. Βρεθηκε λυση και μια χαρα Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από Σαϊνόμπι 1
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Οπότε ισχύει αυτό που σου ανέφερα πιο πάνω ως αυτονόητο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα