sostos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ποσοι πηρατε αραγε ? δεν εχεται προβληματα με την ακοη ? 1- εμεις πειραμε 2 προδφορα απο MEDIA (99 EURO) 2-Το ανοιξαμε βαλαμε ενα τραγουδακι και ενα video , επεσα απο τα συννεφα !!!!!για να ακοθσεις ηχο πρεπει το τμπλετ να το κολλας στο αυτη σου , με ακοθστηκα μια χαρα... 3-Τα πηγαμε στο media , αφωνη και αυτοι , ανοιξαμε αλλα 2 το ιδιο προβλημα 4- Μηπως γνωριζει κανεισ τιποτα ?
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 1. 50 ιντσες - 300 ευρώ 10 ιντσες - Χ? 50*χ=300*10 χ=3000/50 χ=60 αρα στα 60 ευρώ έπρεπε να είναι επομένως δεν είναι προσφορά. 2. Ελλατωματική σειρά 3. Αφωνοι μένουν πάντα 4. Νο1 ελλατωματικά προιόντα στην αγορά. (F&U)
graziella Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μποικοταρετε την F&U, χειροτερη εταιρια δεν υπαρχει , αλλα απαραδεκτη και η Μεδιαμαρκετ που τα πουλαει ,τα ιδια επαθα και εγω και οποιοι τα πηρανε ας τα κανουν επιστροφη , εχω στειλει και επιστολη προς το αρμοδιο υπουργειο για παραπλανητηκες πληροφοριες =μεσο κορης μου που ειναι δικηγορος= 2
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι να πω ρε μαγκες,μπορει να ετυχε σε εσας.Εγω πηρα στην μανα μου μια 32αρα F&U το χειμωνα και απο την μερα που της την πηρα μεχρι πριν απο λιγο καιρο, λειτουργουσε απο της 7 το πρωι μεχρι 11 το βραδυ.Τωρα εχει κανα μηνα που την κλεινει κανα δυωρο και το μεσημερι.Μεχρι τωρα δεν εχει κανει κιχ,απο εικονα αρκετα καλη και ο player που εχει παιζει τα παντα,εκτος dts που δεν δοκιμασα.Για 169 ευρω που την πηρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν λεω οτι ειναι Νο1 προιοντα αλλα δεν νομιζω να ειναι Νο1 ελλατωματικά προιόντα στην αγορά που λεει ο αλλος παραπανω. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2014 από LouCi4er
vkot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 1. 50 ιντσες - 300 ευρώ 10 ιντσες - Χ? 50*χ=300*10 χ=3000/50 χ=60 αρα στα 60 ευρώ έπρεπε να είναι επομένως δεν είναι προσφορά. Αυτό είναι ανόητη συλλογιστική. Κάθε οθόνη έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, και είναι ένα μόνο κομμάτι από το σύνολο του hardware που αγοράζεις. Εσύ συγκρίνεις tablet με TV.
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Φυσικά και δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα 2 αυτα hardware αλλά έστω και μέσω του χιουμοριστικού πόστ συμπτωματικά τόσο θα έπρεπε να κοστίζει. Σκάρτο hardware = χαμηλή τιμή.
graziella Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Φιλε μου , LouCi4er ,καταρχην δεν γνωριζω εαν εισαι ανθρωπος της αντ-πειας,σε παρακαλω πηγαινε λιγο Λ.Ποσειδωνος 45 Mosxato οτι ωρα θελεις και δες το τι γινεται με τα ελλατωματικα, ειναι δυνατον να aγοραζεις εστω και 99 euro Tablet για το παιδι σου (δεν βρισκουμε στο δρομο τα λεφτα) και να διαπιστωνεις οτι εχει προβλημα και αντιπροσωπεια να σου λεγει ( Μα κυριε μου πρεπει να το φερεται για να γινη αναβαθμισει software !!!!!!!!! και μετα την αναβαθμησει να σου λενε ,γελωντας ειρωνικα = ειναι μια χαρα=εχθες εκανα μια κρητικη πολυ αυστηρη στην σελιδα MEDIA MARKET ,και σε δυο λεπτα την διεγραψαν, γιατι αραγε ? εαν ηταν παραμυθια αυτα που εγραφα ....θα το διεγραφαν ? Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2014 από graziella
LouCi4er Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Φιλε μου , LouCi4er ,καταρχην δεν γνωριζω εαν εισαι ανθρωπος της αντ-πειας,σε παρακαλω πηγαινε λιγο Λ.Ποσειδωνος 45 Mosxato οτι ωρα θελεις και δες το τι γινεται με τα ελλατωματικα, ειναι δυνατον να aγοραζεις εστω και 99 euro Tablet για το παιδι σου (δεν βρισκουμε στο δρομο τα λεφτα) και να διαπιστωνεις οτι εχει προβλημα και αντιπροσωπεια να σου λεγει ( Μα κυριε μου πρεπει να το φερεται για να γινη αναβαθμισει software !!!!!!!!! και μετα την αναβαθμησει να σου λενε ,γελωντας ειρωνικα = ειναι μια χαρα=εχθες εκανα μια κρητικη πολυ αυστηρη στην σελιδα MEDIA MARKET ,και σε δυο λεπτα την διεγραψαν, γιατι αραγε ? εαν ηταν παραμυθια αυτα που εγραφα ....θα το διεγραφαν ? Προς Θεου,ποτε δεν ειπα οτι αυτα που λες ειναι παραμυθια ή οτι ειναι λιγα τα 99 ευρω,καθε αλλο.Το καθε ποσο εχει μεγαλη σημασια για τον καθενα.Διακρινω μια αγανακτηση στο ποστ σου και μπαινοντας ενα λεπτο στην θεση σου σε δικαιολογω απολυτα.Εγω απλα εγραψα οτι απο τη μεχρι στιγμης εμπειρια μου με μια 32 τβ της F&U,δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι τα Νο1 ελλατωματικα προιοντα στην αγορα.Ισως να ειμαι τυχερος,δεν ξερω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα