atonioz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα Insomniacs, Έχω τη κάρτα γραφικών Diamond ATI Radeon HD 5970 Graphics card - 2 GB - GDDR5 SDRAM Μετά που έβαλα το desktop σε sleep mode δε ξύπνησε ποτέ η οθόνη. Έχω δοκιμάσει μνήμες, reset bios, αφαίρεση όλων των περιφερειακών αλλά τίποτα... Τί άλλο να μπορώ να κάνω ? Μήπως τελικά δε φταίει η κάρτα γραφικών αλλά η μόμπο ? p.s: Μιά φορά την εβδομάδα τουλάχιστον ενώ ήμουν σε game άπλα έχανε το σήμα η οθόνη (no signal) και έπρεπε να κάνω restart για να φτιάξει. Η υπόλοιπη σύνθεση (windows 8) CPU: http://www.google.co...ed=0CHsQ8wIwAQ#MotherBoard: http://www.google.co...ed=0CEQQ8wIwAA# τροφοδοτικό : ΤΧ650 corsair ram : 6gb Σύνδεση Με TV: LG 32'' DVI-I to HDMI(tv)
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Tο corsair βγάζει στην 12άρα 52amps.H 5970 ζητάει στα peak της 50amps.;Eχω την εντύπωση ότι με τον καιρό η 5970 ξεζούμισε το τροφοδοτικό, Εξ ίσου πιθανό είναι να τα έχει παίξει και η ίδια η κάρτα. Μόνο με δοκιμές σε pc φίλου σου τύπου,βάλε -βγάλε-δοκίμαζε μπορείς να είσαι σίγουρος τι φταίει.
atonioz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 λοιπόν έβαλα μία GeForce8500 GT και παίζει κανονικά το σύστημα. Κατέβασα νέους drivers για την 5970 και ακόμα τπτ. Να συνεχίζω να υποψιάζομαι το τροφοδοτικό ? Δεν είναι και εύκολο να βρω κάποιον φίλο να δοκιμάσω καθώς δεν ασχολούνται τόσο πολύ και δεν έχουν μεγάλα τροφοδοτικά. Υπάρχει κάποιο software να ελέγξω την κάρτα ή το τροφοδοτικό ? Τις έχω και τις δύο συνδεμένες πάνω αυτή τη στιγμή... ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω οτι ειναι θέμα τροφοδοτικού ισως να εχει καποιο θέμα η κάρτα αφου με την αλλη δεν υπάρχει πρόβλημα , θα έλεγα να δοκιμάσεις την 5970 σε καποιο αλλο pc
atonioz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 τί να πω... έκανε ένα αυτόματο update στους drivers το catalyst και έφτιαξε! ελπίζω να μην είναι στα τελευταία της η κάρτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα