Simos805 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, έχω το Macbook Pro with Retina Display 15" late 2013. Όταν χρησιμοποιώ το magic mouse στην οθόνη του mac λειτουργεί μια χαρά, μα όταν συνδέω εξωτερική οθόνη 1080p με HDMI (ακόμα και αν δεν έχω κανένα ανοιχτό πρόγραμμα) πολύ συχνά ο κέρσορας λαγκάρει. Τι μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μηπως εισαι αρκετα μακρια και δεν πιανει καλα?η μπαταρια ειναι γεματη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μηπως εισαι αρκετα μακρια και δεν πιανει καλα?η μπαταρια ειναι γεματη? Είμαι πολύ κοντά (δίπλα) η μπαταρία ναι είναι 20% και μόλις αποσυνδέω την εξωτερική οθόνη μετά δεν έχει κανένα θέμα. Άρα μάλλον κάτι παίζει με την οθόνη νομίζω. Διάβασα και σε άλλα forums χρήστες να έχουν το ίδιο θέμα αλλά κανείς δεν έγραφε λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα