Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγνώμη φίλε αλλά το σχόλιό σου δεν έχει αρχή και τέλος.

Τί θα πει 'αγόρασα ένα windows tablet'; Ένα είναι, δεν υπάρχουν άλλα; Περιγράφεις κατασκευαστικό πρόβλημα και σου φταίει το λογισμικό; Λογισμικό που έχει αποδείξει με τα χρόνια την αξία του; Και μετά καταλήγεις να συγκρίνεις το desktop os tablet με mobile os tablet ώστε να βγάλεις καλύτερο το υποδεέστερο λειτουργικό; και πολλά ακόμα...

Για την ιστορία έχω το προηγούμενο Toshiba Encore tablet και είναι άψογο. Και καλύτερο από το διάδοχο μοντέλο του άρθρου γιατί το προηγούμενο Encore είχε στις 8" και microhdmi και 2gb ram. Και τα full windows τρέχουν ομαλότατα ακόμα και με τον Atom!

.

Επίσης αυτό το κορυφαίο ´´Τί θα πει 'αγόρασα ένα windows tablet'; ´´ που λες ότι είπα δεν το αναφέρω πουθενά μέσα στο κείμενό μου. Σχολιάζω το Τ100 και συνεχίζω με αυτό. Αν δεν γνωρίζεις ανάγνωση δεν είμαι ο αρμόδιος να σου τη μάθω.

Δημοσ.

. Επίσης αυτό το κορυφαίο ´´Τί θα πει 'αγόρασα ένα windows tablet'; ´´ που λες ότι είπα δεν το αναφέρω πουθενά μέσα στο κείμενό μου. Σχολιάζω το Τ100 και συνεχίζω με αυτό. Αν δεν γνωρίζεις ανάγνωση δεν είμαι ο αρμόδιος να σου τη μάθω.

Συμφωνω σε αρκετά απ'αυτα που είπες.Βασικα λόγο κόστους ιδίως το t100 έχει και την ανάλογη ποιότητα κατασκευής!Δε συμφωνεις?

Ίσως αν έδινες παραπάνω χρήμα για το ThinkPad 8,αντί encore&t100 να ήταν πολύ διαφορετική η εμπειρία σου!

Τι θέλουμε τελικά,φτηνές συσκευές με άριστη ποιότητα κατασκευής?Προφανώς δεν γίνεται.Οι κατασκευαστές είναι εταιρείες και μάλλον θέλουν να παραμείνουν εταιρείες και όχι να παίζουν ένα φιλανθρωπικό ρόλο στην αγορά!

Στην τελικη εδωσες παραπάνω λεφτά για το iPad mini,για να καλύψεις τις αμεσες ανάγκες σου,απ'οτι χρειαζόταν ένα ThinkPad 8!

Υ.Γ.Και εγώ είμαι κάτοχος t100,αλλά ηξερα από την αρχή τι ποιότητα περνώ μ'αυτα τα 350€ για tablet&keyboard!

Οταν θα πάρω ένα στιβαρό tablet,τοσο σε ποιότητα όσο και σε χαρακτηριστικά,να είσαι σίγουρος,ότι ξέρω πως θα πρέπει να χώσω βαθειά το χέρι στην τσέπη!;)

• Like 2
Δημοσ.
Συμφωνω σ'αυτα που είπες.Βασικα λόγο κόστους ιδίως το t100 έχει και την ανάλογη ποιότητα κατασκευής!Δε συμφωνεις?

Ίσως αν έδινες παραπάνω χρήμα για το ThinkPad 8,αντί encore&t100 να ήταν πολύ διαφορετική η εμπειρία σου!

Τι θέλουμε τελικά,φτηνές συσκευές με άριστη ποιότητα κατασκευής?Προφανώς δεν γίνεται.Οι κατασκευαστές είναι εταιρείες και μάλλον θέλουν να παραμείνουν εταιρείες και όχι να παίζουν ένα φιλανθρωπικό ρόλο στην αγορά!

Δε διαφωνώ ότι το Τ100 είναι value for money! Πιστεύω όμως ότι δεν κοστίζει ιδιαίτερα ένα σωστό power button ή το chip wifi να είναι λίγο καλύτερο και να υποστηρίζεται με σωστούς drivers. Προσωπικά στα 330€ το Τ100 το θεωρώ τη βέλτιστη επιλογή. Το δε σώμα - από πλαστικό είναι για την τιμή του αποδεκτό εώς καλό κ είναι στιβαρό.

Δημοσ.

Τα Encore 2 να υπόθεςω δε θα είναι 64bit CPU και w8 64 bit εε; Η απουσία micro hdmi και 2 gb ram από το 8 αρι πιστεύω αποτελούν σοβαρό μείον. Αν το 10,1 βγει κ σε άλλες εκδόσεις θα γίνει πολύ δελεαστικό, πχ 64bit, 4gb ram !τοτε το πήρα με κλειστά ματιά .

Δημοσ.

Δε διαφωνώ ότι το Τ100 είναι value for money! Πιστεύω όμως ότι δεν κοστίζει ιδιαίτερα ένα σωστό power button ή το chip wifi να είναι λίγο καλύτερο και να υποστηρίζεται με σωστούς drivers. Προσωπικά στα 330€ το Τ100 το θεωρώ τη βέλτιστη επιλογή. Το δε σώμα - από πλαστικό είναι για την τιμή του αποδεκτό εώς καλό κ είναι στιβαρό.

Για το soc και WiFi,δε φταιει η Asus,αλλά η Intel!

Μη ξεχνάς ότι το t100 ήταν το πρώτο μηχάνημα που μπήκαν οι bay trail και ήτα το πρώτο που θα περνούσε όλες τις παιδικές ασθένειες αυτου του soc!

Δεν είναι τυχαίο μέσα σε 2-3 μήνες είχε ξεσκιστει στα bios,firmware και chip updates!Τέτοιο κακό δεν είχα ξαναζήσει!Το ηξερα από την αρχή και θα μπορούσα να περιμένω τουλάχιστον ένα εξάμηνο,όπως φρόντισα και έκανα και με το λαπτοπ μου,οταν κυκλοφορισαν οι πρώτοι i-core πρώτης γενιάς,που είχαμε παρόμοιες καταστασεις!

Τα Encore 2 να υπόθεςω δε θα είναι 64bit CPU και w8 64 bit εε; Η απουσία micro hdmi και 2 gb ram από το 8 αρι πιστεύω αποτελούν σοβαρό μείον. Αν το 10,1 βγει κ σε άλλες εκδόσεις θα γίνει πολύ δελεαστικό, πχ 64bit, 4gb ram !τοτε το πήρα με κλειστά ματιά .

Όλοι οι bay trail είναι 64bit και υποστηρίζουν μέχρι 4gb!

Απλά έβαζαν 2gb και 32bit os,λόγο μιας δυνατότητας που λέγεται connected standby και δεν υποστηριζόταν από την 64bit έκδοση των windows!

Δε ξέρω αν λύθηκε ή όχι,αλλά πιθανό να λυθεί πριν το τέλος του χρόνου και γι'αυτο θα αρχίσουν να δίνουν και με 4gb ram.Δες ThinkPad 10,αν και με την τιμή που έχει,καλύτερα μεινε μακριά!:P

• Like 1
Δημοσ.

Θα τσεκαρω. Πάντως με το Τ100 τίμιου θυμησες!!! Ένα ένα τα άλλαζα τα firmware , κ μάλιστα προ 2 μηνών τα είχα πάρει. Δεν πειράζει . Το Toshiba encore 10,1 διάβασα θα έχει και πληκτρολόγιο origami με μαγνήτη κ θα είναι συμβατό και με το encore 2 8". Το Thinkpad 10 τσούζει λίγο. ;) Τα 4gb ram θα τα ήθελα όμως με 64bit λογισμικό.

• Like 1
Δημοσ.

Θα τσεκαρω. Πάντως με το Τ100 τίμιου θυμησες!!! Ένα ένα τα άλλαζα τα firmware , κ μάλιστα προ 2 μηνών τα είχα πάρει. Δεν πειράζει . Το Toshiba encore 10,1 διάβασα θα έχει και πληκτρολόγιο origami με μαγνήτη κ θα είναι συμβατό και με το encore 2 8". Το Thinkpad 10 τσούζει λίγο. ;) Τα 4gb ram θα τα ήθελα όμως με 64bit λογισμικό.

Μια διόρθωση για να ξέρεις πως παν οι bay trail και που κοιτάς!

Όλοι είναι 64bit,αλλά:

Z3xxx έχουν maximum 4gb(t100,venu pro 10 κ.α.)

Z3xxxD & Z3xxxF μέχρι 2gb

Z3xxxG & Z3xxxE μέχρι 1gb,όπως είναι τα φτηνά encore2 του θεματος!

Θα βγάλει και αλλά με περισσότερη μνήμη αλλά πιο ακριβα,που προφανώς ξεφεύγουν από τα όρια του vfm!

Θα βγουν αρκετά φετος,οπόταν περιμενουμε και βλέπουμε!

Τα 4gb ram θα τα ήθελα όμως με 64bit λογισμικό.

Και εγώ θα το πρωτιμουσα,αλλά στην ουσία για icore πηγενα,απλά θεώρησα ότι ήταν κάπως νωρίς για αυτά και πήρα το t100,για να τρεναρω 2χρονακια ακομη την σαφώς πιο ακριβη αγορά!;)

• Like 1
Δημοσ.
Μια διόρθωση για να ξέρεις πως παν οι bay trail και που κοιτάς!

Όλοι είναι 64bit,αλλά:

Z3xxx έχουν maximum 4gb(t100,venu pro 10 κ.α.)

Z3xxxD & Z3xxxF μέχρι 2gb

Z3xxxG & Z3xxxE μέχρι 1gb,όπως είναι τα φτηνά encore2 του θεματος!

Θα βγάλει και αλλά με περισσότερη μνήμη αλλά πιο ακριβα,που προφανώς ξεφεύγουν από τα όρια του vfm!

Θα βγουν αρκετά φετος,οπόταν περιμενουμε και βλέπουμε!

Και εγώ θα το πρωτιμουσα,αλλά στην ουσία για icore πηγενα,απλά θεώρησα ότι ήταν κάπως νωρίς για αυτά και πήρα το t100,για να τρεναρω 2χρονακια ακομη την σαφώς πιο ακριβη αγορά!;)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αναμένουμε λοιπόν!

• 2 μήνες μετά...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...