Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ειδική εκδήλωση της Toshiba, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα δύο νέα tablets της εταιρείας τα οποία στηρίζονται στην πλατφόρμα των Windows 8.1 και τα οποία η Toshiba προτίθεται να διαθέσει στην ελληνική αγορά με ενδιαφέρουσες τιμές.Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν όμοιο σχεδιασμό με το βάρος στην περίπτωση του μοντέλου των 8 ιντσών να κυμαίνεται στα 385 γρ. και του μοντέλου με οθόνη 10.1 ιντσών στα 555 γρ. Ομοιότητες υπάρχουν και στο εσωτερικό των συσκευών και συγκεκριμένα στον επεξεργαστή όπου συναντάμε την τελευταία γενιά των Intel Atom επεξεργαστών, χρονισμένη στο 1.33 GHz, έτοιμη να "τρέξει" και τις κλασσικές Desktop εφαρμογές σας.

Διαφορά πάντως υπάρχει στην διαθέσιμη μνήμη όπου το μοντέλο με οθόνη 8 ιντσών έχει 1 GB RAM ενώ το μοντέλο των 10.1 ιντσών διαθέτει 2 GB RAM. Η ανάλυση παραμένει ίδια στα 1280 x 800 ενώ το μοντέλο των 8 ιντσών περιλαμβάνει δωρεάν και την έκδοση Office 2013 Home & Student Edition. Μια σειρά από θύρες υπάρχουν πάνω και στα δύο tablets όπως microSD και microUSB ενώ μόνο το μοντέλο των 10.1 ιντσών διαθέτει HDMI θύρα.

Posted Image

Toshiba Encore 2Toshiba Encore 2

Toshiba Encore 2 8 inchToshiba Encore 2

Toshiba Encore 2 8 inchToshiba Encore 2 10.1 inch

Όπως μας ενημέρωσαν τα στελέχη της Toshiba, και τα δύο μοντέλα της σειράς Encore 2 θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας τον Ιούλιο με την τιμή του μοντέλου των 8 ιντσών να έχει οριστεί στα €199. Όσον αφορά το μεγαλύτερο μοντέλο, η τιμή δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί όμως αναμένεται να μη ξεπεράσει τα €299.
Δημοσ.

Περιμενω αρκετο καιρο να βγει ενα δυνατο 8.1 10" tablet 
για να αγορασω ( σε νορμαλ τιμη )..Αλλα νομιζω οτι το παραπανω ειναι ελαχιστα υποδιεστερο απο το Τ100..
Σχεδον ιδια τιμη, αλλα χωρις πληκτρολογιο..
Οποτε θα περιμενω κι αλλο...Προφανως οσο περναει ο καιρος αποδικνυεται οτι το Τ100 ηταν τρελο vfm

• Like 1
Δημοσ.

Εκτος απο το surface 3 το οποιο ειναι κ πανακριβο,δεν με τρελαινει αλλο ταμπλετ με windows..το Τ100 που ειπε ο φιλος παραπανω ειναι ωραιο αλλα με χαλαει που δεν εχει μπροστινη καμερα :/

Δημοσ.

Εκτος απο το surface 3 το οποιο ειναι κ πανακριβο,δεν με τρελαινει αλλο ταμπλετ με windows..το Τ100 που ειπε ο φιλος παραπανω ειναι ωραιο αλλα με χαλαει που δεν εχει μπροστινη καμερα :/

Φαντάζομαι η διαφορα μεταξύ Atom και i7 σου είναι αδιάφορη ε?

Δημοσ.

Για 300 ευρουλακια καλο ειναι κ με Atom..αλλα θα προτιμουσα ενα σοβαρο windows ταμπλετ με celeron τουλαχιστον..και δεν ειναι αναγκη να παρεις τον i7, και ο i3 υπερκομπλε ειναι..

• Like 1
Δημοσ.

Το 1ο Τ100 που πήρα είχε πρόβλημα στη μπαταρία του κ το επέστρεψα σε 6 μερες.Πήρα ένα 2ο σφραγισμένο Τ100 το οποίο εντός 5 ημερών έβγαλε πρόβλημα στο wifi. Το επέστρεψα κ πήρα ένα iPad mini κ ησύχασα.Ωραίο το tablet με W8 αλλά από ποιότητα μηδέν κ αξιοπιστία 0. Από ότι κυκλοφορεί αν ξαναγοράσω μόνο Microsoft surface. Τα άλλα δεν τα έχω σε εκτίμηση προς το παρόν.Να μην αναφερθώ στην ποιότητα υλικού κ τη συναρμογή του Τ100 η οποία ήταν επιεικώς απαράδεκτη.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Το 1ο Τ100 που πήρα είχε πρόβλημα στη μπαταρία του κ το επέστρεψα σε 6 μερες.Πήρα ένα 2ο σφραγισμένο Τ100 το οποίο εντός 5 ημερών έβγαλε πρόβλημα στο wifi. Το επέστρεψα κ πήρα ένα iPad mini κ ησύχασα.Ωραίο το tablet με W8 αλλά από ποιότητα μηδέν κ αξιοπιστία 0. Από ότι κυκλοφορεί αν ξαναγοράσω μόνο Microsoft surface. Τα άλλα δεν τα έχω σε εκτίμηση προς το παρόν.Να μην αναφερθώ στην ποιότητα υλικού κ τη συναρμογή του Τ100 η οποία ήταν επιεικώς απαράδεκτη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Συγνώμη φίλε αλλά το σχόλιό σου δεν έχει αρχή και τέλος.

Τί θα πει 'αγόρασα ένα windows tablet'; Ένα είναι, δεν υπάρχουν άλλα; Περιγράφεις κατασκευαστικό πρόβλημα και σου φταίει το λογισμικό; Λογισμικό που έχει αποδείξει με τα χρόνια την αξία του; Και μετά καταλήγεις να συγκρίνεις το desktop os tablet με mobile os tablet ώστε να βγάλεις καλύτερο το υποδεέστερο λειτουργικό; και πολλά ακόμα...

Για την ιστορία έχω το προηγούμενο Toshiba Encore tablet και είναι άψογο. Και καλύτερο από το διάδοχο μοντέλο του άρθρου γιατί το προηγούμενο Encore είχε στις 8" και microhdmi και 2gb ram. Και τα full windows τρέχουν ομαλότατα ακόμα και με τον Atom!

• Like 3
Δημοσ.

@load Σορρυ αλλα λες ότι να ναι.....

Εχει μεγαλη σημασια σε ένα win μηχανημα η δυνατοτητα να τραβας φωτο? κινητο δεν εχεις? ανευ σημασιας για μενα αυτό, ετσι και αλλιως εχει (απαραιτητη) εμπροσθια για video κλησεις.

Οσον αφορα τον ατομ τωρα, ΟΚ είναι εντελως ασοβαρος ο επεξεργαστης....τον βλεπω και βαζω τα γελια - μιλαμε ουτε κλοουν να ηταν....

Από ότι καταλαβες σε ειρωνεύομαι λιγάκι και νομιζω ότι σου χρειαζεται.....ξερεις για ποιον λογο? γιατι ο τροπος που το γραφεις είναι σαν να μου λεει ελα καντο....

Τα συγκεκριμενα μηχανάκια αγαπητε υπαρχουν για καποιους πολύ σοβαρους λογους (ουπς ειπα σοβαρους?)

Αυτονομια - Αξιοπρεπείς επιδοσεις - Παθητικη ψυξη - Πολύ καλη τιμη - Βαρος και τελος στην δικη μου περιπτωση και ένα keyboard δωρο στην συσκευασια (κατοχος t100)

Καλη συνεχεια σου ευχομαι, δεν θελεις ταμπλετ - λαπτοπ θελεις και φανταζομαι ότι θα εχεις κιολας....κατσε λοιπον εκει και μην μιλας για αστεία ή μη μηχανήματα.

Φιλικα

Δημοσ.

Περιμενω με ανυπομονεσια να δω την ανταποκριση του κοσμου σε συσκευες tablet με windows.ειμαι μπροστα σε μια βυτρινα με 20 μοντελα android.ειμαι περιεργος να δω πως θα παει μια συσκευη wιndows σε προσητη τιμη

Δημοσ.
Συγνώμη φίλε αλλά το σχόλιό σου δεν έχει αρχή και τέλος.

Τί θα πει 'αγόρασα ένα windows tablet'; Ένα είναι, δεν υπάρχουν άλλα; Περιγράφεις κατασκευαστικό πρόβλημα και σου φταίει το λογισμικό; Λογισμικό που έχει αποδείξει με τα χρόνια την αξία του; Και μετά καταλήγεις να συγκρίνεις το desktop os tablet με mobile os tablet ώστε να βγάλεις καλύτερο το υποδεέστερο λειτουργικό; και πολλά ακόμα...

Για την ιστορία έχω το προηγούμενο Toshiba Encore tablet και είναι άψογο. Και καλύτερο από το διάδοχο μοντέλο του άρθρου γιατί το προηγούμενο Encore είχε στις 8" και microhdmi και 2gb ram. Και τα full windows τρέχουν ομαλότατα ακόμα και με τον Atom!

Συγνώμη φίλε μάλλον διάβαζες άλλο άρθρο γιατί από αυτά που λες ότι γράφω τίποτα σχεδόν δε λέω. Αυτά που γράφω εννοώ.Δεν αναφέρθηκα σε software , ίσα ισα που θεωρώ τα w8 λογισμικό εργασίας κ σε αυτά εργάζομαι στα 8 PC μου. Αυτά που λες ´´ Περιγράφεις κατασκευαστικό πρόβλημα και σου φταίει το λογισμικό; Λογισμικό που έχει αποδείξει με τα χρόνια την αξία του; Και μετά καταλήγεις να συγκρίνεις το desktop os tablet με mobile os tablet ώστε να βγάλεις καλύτερο το υποδεέστερο λειτουργικό; και πολλά ακόμα...´´ που τα είπα ακριβώς γιατί θα με βγάλεις και τρελό. Επίσης τα tablet με W8.1 έχουν έκδοση desktop πάνω και εγώ τα χρησιμοποιώ ώστε κεντρικές μονάδες για δουλειές γραφείου ΑΡΑ το να μπει κάποιος σε διαδικασία σύγκρισης w8 σε tablet (όχι Rt) με w8 σε σταθερό υπολογιστή δεν έχει νόημα αφού είναι το ίδιο. Θεωρώ λοιπόν άκυρο το σχόλιο σου μιας κ ούτε καν σχολίασα software. Έχεις καταλάβει άλλα για άλλα μου φαίνεται κ θα σε παρακαλούσα όταν διαβάζεις κάτι να είσαι πιό προσεκτικός. Τα w8 tablet που έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής ήταν ποιοτικές σε κατασκευή πολύ μέτρια . Δεν έχω πρόβλημα κανένα με το λογισμικό. Το hardware τους δεν είναι και το καλύτερο στην περίπτωση του Τ100, κ δεν αναφέρομαι σε CPU κ ram που είναι οκ. Επίσης στην αρχή αναφέρω ποιό αγόρασα κ το οποίο σχολιάζω κυρίως. Τα υπόλοιπα κ δεν είναι πολλά πλην του surface είναι πολύ μέτρια στο υλικό κατασκευής τους κ σε αξιοπιστία. Το δε encore που αναφέρεις ενώ έχει καλές κριτικές σε μένα κόλλησε η οθόνη touch κ έφαγε επιστροφή. Θέλουν δουλειά ακόμα για να βελτιωθεί η εμπειρία χρήσης . Το Τ100 που λες εκτός των άλλων είχε θέματα κ με το power button κ όχι μόνο το ένα αλλά και τα 2 που πήρα . Μετά φταίω εγώ για τη γνώμη που σχηματίζω για τα windows 8 tablet που κυκλοφορούν ; Εγώ τα πήρα γιατί χρειαζόμουν άμεσα βοήθεια στις δουλειές μου κ απλά έτρεχα να τα επιστρέψω λόγω προβλημάτων. Σαφώς δεν είναι κ όλα προβληματικά αλλά από τη δική μου εμπειρία αυτή τη γνώμη σχημάτισα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...