torq Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 θέλω να μου προτείνετε μια κάρτα γραφικών όπου θα μπορώ να συνδέσω 3 οθόνες ταυτόχρονα χωρίς κολλήματα. βλέπω ότι ακόμα και οι φθηνές κάρτες έχουν 3 Ports. πχ αυτή έχει D-Sub, DVI, HDMI. δηλαδή αν πάρω αυτή θα μπορώ να έχω συγχρόνως 3 οθόνες; επίσης θα μπορώ σε κάθε μια από αυτές να δείχνω κάτι ξεχωριστό; η μνήμη παίζει ρόλο; δεν υπάρχει καμία που να έχει 3 DVI ή HDMI; επίσης θα ήθελα να ξέρω τυχόν περιορισμοί που μπορεί να υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση. πχ όταν δουλεύουν και οι 3 μαζί ποια είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζεται; μήπως μειώνεται η μέγιστη ανάλυση σε σχέση με το αν έπαιζαν 2; μπορώ να υποστηρίξω HD και στις 3 συγχρόνως; σε ποια βαθμό επηρεάζεται από την απόδοση του υπόλοιπου συστήματος (CPU) και γενικά άλλες λεπτομέρειες... Μέχρι 100€. αν υπάρχει λόγος μπορούμε να ανεβούμε κι άλλο.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πες μας οι οθονες που εχεις ποσες ιντσες ειναι η καθεμια και τι αναλυση εχουν και την χρηση του υπολογιστη για να ξερουμε στα σιγουρα
torq Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 23' 1920*1080 ο υπολογιστής δεν έχει κάποια εξειδικευμένη χρήση απλά θα βρίσκεται σε κατάστημα και θα δείχνει διάφορες σαχλαμάρες σε 3 οθόνες. video δηλαδή και τέτοια. η μια δηλαδή μπορεί να έχει τη διαχείριση του desktop oi άλλες να παίζουν κάποιο Videoclip βέβαια δε αποκλείεται οι οθόνες να γίνουν 32+ αργότερα. αλλά δε νομίζω να μας επηρεάζει.
AMD Expert Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Χρειάζεται μια κάρτα που να'χει 3 θύρες τουλαχιστον,και αυτές να είναι ειτε dvi-i,ειτε dvi-d,ειτε displayport ειτε HDMI. Δεν παιζει ρολο ποιο συνδιασμό απο αυτές θα έχει καθώς με φτηνους ανταπτωρες γίνονται όλες dvi η HDMI (αν δεν ειναι ηδη) Σου προτείνω αυτήν : http://www.skroutz.gr/s/2657418/EVGA-GeForce-GT630-2GB.html Μαζί με αυτό : http://www.skroutz.gr/s/4432726/OEM-mini-HDMI-male-HDMI-female.html
shine Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μια "σχετική" ερώτηση. σε αυτή τη μητρική που έχει vga dvi, hdmi. Μπορώ να συνδέσω 3 οθόνες; εννοείται η καθεμια να δείχνει κάτι ξεχωριστο.
AMD Expert Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ναι,αρκεί μια από αυτές να'χει VGA (ειναι αναλογικο σημα και δεν μετατρέπεται σε αλλά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα