Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή . δηλαδή από ότι κατάλαβα θεωρείς ότι στα ίδια λεφτά μια ultra hd με μια full hd , να προτιμήσω την full hd ... (???) Θα προτιμούσα μια Full HD 50+ inches με όλα τα smart καλούδια, παρά μια πρώτης γενιάς UHD. 3
Kyriakos131211 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολύ και πάλι ! Με επηρεάζει θετικά η άποψη σου. Περιμένω και λίγο τις εκπτώσεις μήπως βγάλουν καμιά καλή προσφορά !
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολύ και πάλι ! Με επηρεάζει θετικά η άποψη σου. Περιμένω και λίγο τις εκπτώσεις μήπως βγάλουν καμιά καλή προσφορά ! Το πιο σημαντικό από όλα είναι αν καταλήξεις σε ορισμένα μοντέλα, να πας ο ίδιος και να δεις τις συσκευές σε κατάστημα και να παίξεις λίγο μαζί τους (κατά προτίμηση με δικό σου υλικό που θα έχεις σε ένα usb stick και όχι τα demo που παίζουν στα καταστήματα). Δυστυχώς στα led panels υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις διάφορα προβληματάκια (άλλα σοβαρά αλλά όχι και τόσο) τα οποία δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά αλλά στη συνέχεια όσο χρησιμοποιείς τη συσκευή. Στο test usb που θα φτιάξεις βάλε μέσα μερικά hd videos που θα κατεβάσεις, ένα video με ποδοσφαιρικό αγώνα (για να δεις στην κίνηση της κάμερας στο πράσινο, πως συμπεριφέρεται η οθόνη), μια εντελώς λευκή .jpg εικόνα (για να δεις αν σε λευκο φόντο υπάρχουν σκιές στο panel) και μια μαύρη .jpg εικόνα με κάτι λευκό σε κάποιο σημείο (για να δεις το μαύρο της tv - αν και αυτό χρειάζεται σκοτεινό χώρο που δύσκολα θα βρεις σε κατάστημα).
Noctis90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εγώ θα πω ότι αξίζει η 4k . Είναι επένδυση για το μέλλον. Θα αγοράσεις μία τηλεόραση με τόσα χρήματα...πιστεύω είναι κρίμα να πάρεις μία απλή FullHD όταν μπορείς να πάρεις 4k (με τις ίδιες δυνατότητες -1000hz, smart, 4xcpu κτλ κτλ) εγώ σαν πρόταση θα πω : https://www.skroutz.gr/s/4690243/Samsung-UE48HU7500.html?from=adam_recent ναι είναι λίγα παραπάνω, αλλά θα τα δώσεις μία φορά. η συγκεκριμένη πιστεύω τα αξίζει κι όλας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εγώ θα πω ότι αξίζει η 4k . Είναι επένδυση για το μέλλον. Θα αγοράσεις μία τηλεόραση με τόσα χρήματα...πιστεύω είναι κρίμα να πάρεις μία απλή FullHD όταν μπορείς να πάρεις 4k (με τις ίδιες δυνατότητες -1000hz, smart, 4xcpu κτλ κτλ) εγώ σαν πρόταση θα πω : https://www.skroutz.gr/s/4690243/Samsung-UE48HU7500.html?from=adam_recent ναι είναι λίγα παραπάνω, αλλά θα τα δώσεις μία φορά. η συγκεκριμένη πιστεύω τα αξίζει κι όλας. 1000Hz δεν υπάρχουν πουθενά. Οι περισσότερες tv σε αυτή την κατηγορία παίζουν από 100 εως 200Hz. Η επένδυση πως ακριβώς μετριέται? Αν ας πούμε χρειαστούν 4-5 χρόνια για να έχουμε 4Κ παντού, η tv αυτή θα είναι "αρχαία" και θα έχουν βγει δεκάδες άλλα μοντέλα με καλύτερα specs κλπ. Από την άλλη βεβαια, αν υπάρχουν τα χρήματα δεν θα είναι και χάλια αγορά προφανώς.
David20 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Θα προτιμούσα μια Full HD 50+ inches με όλα τα smart καλούδια, παρά μια πρώτης γενιάς UHD. Συμφωνω απολυτα...για 4Κ ειναι παρα πολυ νωρις,,,εδω και το 3d ακομη βρεφικο ειναι ως σταδιο...
Rib21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Θα το μετανιώσεις το 4k μετά όταν καθιερωθούν θα είναι αρχαία η δικιά σου (εμπειρία με 3d φίλου για αυτό σου λέω).οπότε μια καλή FHD τώρα με καλό panel και λοιπά......ούτε χίλια εύρο και λιγότερα άμα θες και θα είσαι κομπλέ για αρκετά χρόνια!!!!άμα θες δίνει και 1500 για ακόμα καλύτερη αλλά 4k άστο καλύτερα!!!
Kyriakos131211 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους , συγκεκριμένα διάβασα στα specs του πλαισίου για την Samsung UE48HU7500 ότι δίνεται η δυνατότητα αναβάθμισης . Συγκεκριμένα : Δυνατότητα αναβάθμισης :Αναβάθμισε την τηλεόραση με το Evolution Kit και μη μείνεις ποτέ πίσω από τις εξελίξεις. Η UHD TV σου θα είναι πάντα συμβατή με τα μελλοντικά πρότυπα UHD χωρίς να απαιτείται η αγορά νέας τηλεόρασης.
Noctis90 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 1000Hz δεν υπάρχουν πουθενά. Οι περισσότερες tv σε αυτή την κατηγορία παίζουν από 100 εως 200Hz. Η επένδυση πως ακριβώς μετριέται? Αν ας πούμε χρειαστούν 4-5 χρόνια για να έχουμε 4Κ παντού, η tv αυτή θα είναι "αρχαία" και θα έχουν βγει δεκάδες άλλα μοντέλα με καλύτερα specs κλπ. Από την άλλη βεβαια, αν υπάρχουν τα χρήματα δεν θα είναι και χάλια αγορά προφανώς. το γνωρίζω αυτό! απλά όσο να ναι, έστω και ψηφιακά..κάνουν μία διαφορά. (ελάχιστη μεν, αλλά υπάρχει δε) έπειτα δε νομίζω να ναι τόσο αρχαία σε 5 χρόνια. σκέψου ότι μία πχ Samsung του 12 (καλή πάντα) είναι περίπου στα ίδια με μία φετινή. οκ ναι, τώρα έχουν κάμερες και είναι τετραπύρηνες...αλλά όλα τα άλλα παραμένουν ίδια. μιλάμε για ελάχιστες διαφορές, οι οποίες δεν παρατηρούνται με το γυμνό μάτι. εγώ πιστεύω ότι αξίζει για πολλούς λόγους. συν ότι η συγκεκριμένη που έστειλα κάνει και Upscale σε 4k. ναι οκ, δε θα χει τρελή διαφορά...αλλά είναι ένα + και γενικά ρε παιδί μου, επειδή μιλάμε για 50αρες ...με αυτά τα λεφτά δε μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο. αυτό πιστεύω. η συγκεκριμένη που έστειλα είναι εντελώς value for money (αντίστοιχες Sony πχ έχουν 3000+ ) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 το γνωρίζω αυτό! απλά όσο να ναι, έστω και ψηφιακά..κάνουν μία διαφορά. (ελάχιστη μεν, αλλά υπάρχει δε) έπειτα δε νομίζω να ναι τόσο αρχαία σε 5 χρόνια. σκέψου ότι μία πχ Samsung του 12 (καλή πάντα) είναι περίπου στα ίδια με μία φετινή. οκ ναι, τώρα έχουν κάμερες και είναι τετραπύρηνες...αλλά όλα τα άλλα παραμένουν ίδια. μιλάμε για ελάχιστες διαφορές, οι οποίες δεν παρατηρούνται με το γυμνό μάτι. εγώ πιστεύω ότι αξίζει για πολλούς λόγους. συν ότι η συγκεκριμένη που έστειλα κάνει και Upscale σε 4k. ναι οκ, δε θα χει τρελή διαφορά...αλλά είναι ένα + και γενικά ρε παιδί μου, επειδή μιλάμε για 50αρες ...με αυτά τα λεφτά δε μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο. αυτό πιστεύω. η συγκεκριμένη που έστειλα είναι εντελώς value for money (αντίστοιχες Sony πχ έχουν 3000+ ) Σκέψου όμως πως το upscale στα 4Κ του τηλεοπτικού προγράμματος (που αυτό θα βλέπει τις περισσότερες ώρες) από τα 576i, δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αυτό που βλέπεις είναι ένα σχετικά "θολό" και "ψεύτικο" αποτέλεσμα. Αυτό με ξενέρωσε περισσότερο και όχι η αναπαραγωγή bluray κλπ.
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 έπειτα δε νομίζω να ναι τόσο αρχαία σε 5 χρόνια. Μετά απο μόλις 2 χρόνια (και πολλά λέω), θα' ναι, πάντοτε σε σχέση με το τί θα κυκλοφορεί τότε. Εδώ άλλοι προωθούν τις 8K, οπότε καταλαβαίνεις σε λίγα χρόνια τι έχει να γίνει.
Noctis90 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 παιδιά μην είμαστε συντηρητικοί. επειδή ακούω πολλά, άλλο το 4k ( σκεφτείτε λίγο fullhd με 2k οθόνες σε κινητά) άλλο το 3D. στο 4k τι να αλλάξει ακριβώς; μόνο πιο γρήγορες επιδόσεις και αυτό βάση hardware της τηλεόρασης δε μπορώ να καταλάβω γιατί να πάρει μία απλή fullHD όταν με τα ίδια χρήματα παίρνει κάτι καλύτερο σε 4k αλλά και γενικά καλύτερο σε χαρακτηριστικά (καλύτερος επεξεργαστής για προβολή 4 πραγμάτων ταυτόχρονα, πιο γρήγορο κτλ) διπλή κεραία και 1000hz που ίσως δεν έχουν και μεγάλη διαφορά, αλλά δε παυουν να ναι ανώτερα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 παιδιά μην είμαστε συντηρητικοί. επειδή ακούω πολλά, άλλο το 4k ( σκεφτείτε λίγο fullhd με 2k οθόνες σε κινητά) άλλο το 3D. στο 4k τι να αλλάξει ακριβώς; μόνο πιο γρήγορες επιδόσεις και αυτό βάση hardware της τηλεόρασης δε μπορώ να καταλάβω γιατί να πάρει μία απλή fullHD όταν με τα ίδια χρήματα παίρνει κάτι καλύτερο σε 4k αλλά και γενικά καλύτερο σε χαρακτηριστικά (καλύτερος επεξεργαστής για προβολή 4 πραγμάτων ταυτόχρονα, πιο γρήγορο κτλ) διπλή κεραία και 1000hz που ίσως δεν έχουν και μεγάλη διαφορά, αλλά δε παυουν να ναι ανώτερα. Μα δεν είναι ανώτερα για την καθημερινή χρήση και ειδικά σαν "κλασική tv". Δεν θα απολαύσει σχεδόν ποτέ 4Κ περιεχόμενο (ούτε καν το laptop του/pc δεν μπορεί να συνδέσει ακόμη μιας και το hdmi2 είναι ακόμη σπάνιο. Και τα ως προς την ταχύτητα σε διαβεβαιώνω πως οι σημερινές 4Κ σέρνονται κυριολεκτικά αν πας και παίξεις λίγο με το μενού τους.
Kyriakos131211 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεκτά όλα... Μόνο η εφαρμογή στην πράξη μένει τώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα