Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Το budget μου είναι αυτό που ανέφερα . 

Έχω μερικές απορίες . Αξίζει η αγορά πάνω από 1200 ευρώ για μια full hd τηλεόραση όταν με 1500 χιλιάρικο παίρνεις 4k ; 

Αξίζει γενικά η 4Κ ;

Είμαι κυρίως ανάμεσα σε τηλεοράσεις της Samsung λόγω ότι εμπειρίες πχ με LG δεν ήταν το ίδιο αξιόπιστες . Κολλήματα είναι αυτά . 

Τι προτείνετε και τι έχετε να πείτε για την απορία μου παραπάνω ; 

Ίντσες όσο περισσότερο , τόσο το καλύτερο . :D :P 

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Το budget μου είναι αυτό που ανέφερα . 

Έχω μερικές απορίες . Αξίζει η αγορά πάνω από 1200 ευρώ για μια full hd τηλεόραση όταν με 1500 χιλιάρικο παίρνεις 4k ; 

Αξίζει γενικά η 4Κ ;

Είμαι κυρίως ανάμεσα σε τηλεοράσεις της Samsung λόγω ότι εμπειρίες πχ με LG δεν ήταν το ίδιο αξιόπιστες . Κολλήματα είναι αυτά . 

Τι προτείνετε και τι έχετε να πείτε για την απορία μου παραπάνω ; 

Ίντσες όσο περισσότερο , τόσο το καλύτερο . :D :P

Θες να πεις Αναλυση οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο :P.

Εγω προσωπικα θα προτεινα κατι σε https://www.skroutz.gr/s/4846836/Samsung-UE50HU6900.html

https://www.skroutz.gr/s/4814187/LG-49UB850V.html

Δημοσ.

Και στις ίντσες αναφέρομαι , όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο ! 

Ευχαριστώ για τις προτάσεις φίλε !

Δημοσ.

Καλες και οι μεγαλες ιντσες δεν λεω,αλλα καποια στιγμη πρεπει να προχωρησουμε απο το Full HD(1920x1080)που εχουν και τα φθηνοτερα μοντελα. 

Δημοσ.

Αν τα επιχειρήματα σηκώνουν την αγορά μιας 4Κ , παρακαλώ να τα ακούσω... Δεν κολλάω στο να δώσω και 100 - 150 ευρώ παραπάνω . Μια φορά αγοράζεις καλή τηλεόραση ( τουλάχιστον για 3 - 4 χρονάκια ) . Ας κάνω κάτι καλό. 

Το θέμα είναι , ποια ; :P 

Δημοσ.

Σε αυτο δεν ειμαι ειδικος να σου πω την αληθεια και σιγουρα υπαρχουν ατομα που γνωριζουν αρκετα πραγματα για τις τηλεορασεις,αλλα γνωμη μου ειναι αν οντως διαθετεις το 4ψηφιο νουμερο που αναφερεις παραπανω,να πας σε κατι παραπανω απο Full Hd.

Δημοσ.

Δεκτό , η τεχνολογία προχωράει και εμείς μαζί της . 

Το θέμα είναι αν σε 2 χρόνια που θα είναι όλες σχεδόν 4Κ , αν αυτή που αγοράσω θα είναι απο τις χειρότερες ! ;) 

Δημοσ.

Το μονο σιγουρο οπως ειπες και εσυ ειναι οτι θα χασει την αξια της απο πλευρας χρηματων. Οσο για το οτι θα ειναι ολες 4κ μην εισαι τοσο σιγουρος.Το οτι καποια στιγμη θα γινει και αυτο οπως με τις Full HD αυτο ειναι σιγουρο και αναμενομενο,απλα δεν νομιζω οτι θα γινει σε 2 χρονια. Ισως σε 3-4 χρονια,και παλι λεω ισως. Παρολα αυτα περιμενε καμια ακομα προταση για οθονη και σε Full HD καθως στα χρηματα αυτα υπαρχουν αρκετες αξιολογες απο Samsung που κοιτας.

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω πολύ με την 4k.

Θεωρώ ότι είναι καλύτερη επιλογή από την στιγμή που διαθέτεις το budget.

Μην περιμένεις να πέσει τόσο πολύ η τιμή μιας που 4K βγαίνει περισσότερο σε μεγάλες τηλεοράσεις που έτσι και αλλιώς είναι ακριβές πάντα....

Όσο για το 4k αξιζεί μιας που ζεις την απόλυτη ανάλυση για την τωρινή εποχή. Θα είναι πολύ καλό να μπορείς να βλέπεις βίντεο σε τέτοια ανάλυση.
Αν αξίζει ή όχι, κάνε μια βόλτα στο youtube και πάτα να δεις τη εστί 4k....

Πάω να δω την ΕΘΝική . ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡ!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ε και εγώ κάθομαι τώρα βλέπω εθνική με hd ready ας πούμε ... Θέλω όταν μπαίνει το γκολ , να είμαι η μπάλα ! χοχοχ Offtopic ! 

Απόψεις άλλες για αγορά 4K ? 

http://www.e-shop.gr/samsung-ue55hu6900-55-ultra-hd-4k-smart-tv-p-PER.157490αυτή γλυκοκοιτούσα !

Δημοσ.

Ε και εγώ κάθομαι τώρα βλέπω εθνική με hd ready ας πούμε ... Θέλω όταν μπαίνει το γκολ , να είμαι η μπάλα ! χοχοχ Offtopic ! 

Απόψεις άλλες για αγορά 4K ? 

http://www.e-shop.gr/samsung-ue55hu6900-55-ultra-hd-4k-smart-tv-p-PER.157490αυτή γλυκοκοιτούσα !

Απο οτι βλεπω ειναι η ιδια με την παραπανω που σου εδειξα απλα 55αρα και 100ευρω πιο ακριβη :P.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχοντας "παίξει" με τις νέες UHD άνω των 55" λόγω δουλειάς, δεν θα είμαι και πολύ θετικός για την απόκτησή τους. Μοιάζουν πειραματικά μοντέλα με το hardware να ζορίζεται τρελά να "σηκώσει" όλα αυτά τα specs. 5 λεπτά αν ασχοληθείτε με μια samsung curved 65", θα δείτε τι σημαίνουν οι λέξεις "lag, σέρνομαι, κλπ κλπ". Επιπλέον το 4Κ θα σου είναι άχρηστο τουλάχιστον για τα επόμενα 1-2 χρόνια μιας και δεν υπάρχει περιεχόμενο (φυσικά το ξεχνάμε για τηλεοπτικά/δορυφορικά προγράμματα) και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα αυτό που βλέπεις στα 4Κ είναι πολύ blured (όπως όταν βλέπεις non retina sites σε macbook retina) σε σημείο που μοιάζουν όλα "ψεύτικα". Στα blurays η κατάσταση βελτιώνεται αλλά πρακτικά δεν θα εντοπίσεις εντυπωσιακές αλλάγες στην εικόνα σε σχέση με το full HD. Στη θέση σου θα έδινα τα χρήματα σε μια πολύ καλή Full HD tv με καλό panel, υπηρεσίες smart tv κλπ που θα την απολαμβάνω καθημερινά, παρά σε μια UHD που δεν θα μπορούσα να την αξιοποιήσω...

:)

• Like 6
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή . δηλαδή από ότι κατάλαβα θεωρείς ότι στα ίδια λεφτά μια ultra hd με μια full hd , να προτιμήσω την full hd ... (???) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...