ex0ristoc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας έχω μια απορία. έχω το παρακάτω modem ZTE ZXHN Η108L εχθές άλλαξα την γραμμή m σε fastpath και είδα τεραστια διαφορα αλλα θέλω να αλλάξω το SNR του δικτύου μου πως μπορώ να το κάνω αυτό και τι SNR να βάλω. Ευχάριστο
Zapee995 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας έχω μια απορία. έχω το παρακάτω modem ZTE ZXHN Η108L εχθές άλλαξα την γραμμή m σε fastpath και είδα τεραστια διαφορα αλλα θέλω να αλλάξω το SNS του δικτύου μου πως μπορώ να το κάνω αυτό και τι SNS να βάλω. Ευχάριστο Το SNS το αλλαζει ο παροχος...Τι θες να πετυχεις?
ex0ristoc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 εννοούσα SNR και θέλω να πετύχω χαμηλότερο ping σε games
infin1tyGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δε θα χαμηλώσει το ping πειράζοντας το SNR. Άσε που νομίζω ότι στο συγκεκριμένο router δεν μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου.
rfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το ping το χαμηωσες ηδη φιλε μου απο τι στιγμη που εβαλες fast path. Δε χρειαζεται να κανεις τπτ αλλο.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας έχω μια απορία. έχω το παρακάτω modem ZTE ZXHN Η108L εχθές άλλαξα την γραμμή m σε fastpath και είδα τεραστια διαφορα αλλα θέλω να αλλάξω το SNR του δικτύου μου πως μπορώ να το κάνω αυτό και τι SNR να βάλω. Ευχάριστο to snr το αλλαζεις για να αλλαξει ο συγρονισμος.fast path ζητας για καλυτερο Ping.επισης καλο ειναι να εισαι με καλωδιο και οχι ασυρματο για να μην εχεις τιποτα spikes κτλ στο wireless μια που το zte ειναι για πεταμα και στο wireless και γενικα.καλο θα ηταν να παρεις και κανα αλλο ρουτερ Το SNS το αλλαζει ο παροχος...Τι θες να πετυχεις? πολλες φορες αλλαζει και απο το ρουτερ αν το υποστηριζει. εννοούσα SNR και θέλω να πετύχω χαμηλότερο ping σε games δες πιο πανω τι γραψαμε/γραψανε Δε θα χαμηλώσει το ping πειράζοντας το SNR. Άσε που νομίζω ότι στο συγκεκριμένο router δεν μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου. εχεις κατι σαν telnet αλλα οσο ξερω δεν πετυχαινει να αλλαξεις snr ασε που δεν αξιζει να το αλλαξεις σε αυτο το ρουτερ.πας και παιρνεις ενα αλλο ρουτερ και λογικο απο μονο του θα εχει καλυτερο sync απο το zte.πχ αν θυμαμαι καλα σε netgear dgn2200 μπορεις να αλλαξεις και το snr μονος σου απο Telnet συν οτι θα παιξει καλυτερα απο το zte.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα