aer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Παιδιά καλησπέρα! Πήγα να κάνω back up στον εξωτερικό σκληρό και βλέπω αυτό: (βλ. φωτό). Ο σκληρός δίσκος είναι Intenso 3Τ, 3.5". Το μοντέλο του μετασχηματιστή είναι Ktec model KSAS0241200150HE input 100-240V~50/60Hz 0.6A output 12V---1.5A Στο κουτί του intenso γράφει να χρησιμοποιείται (σ.σ. ο σκληρός δίσκος) μονο με τον συγκεκριμένο Ktec (τον επάνω). 1. Μπορώ να βρώ βύσμα (αρσενικό) που να ταιριάζει με την είσοδο (θηλυκό) του σκληρου και να ενώσω καλώδια? Τα μαγαζιά με ηλεκτρολογικά θα έχουν ή είναι κατι ιδιαίτερο αυτό το βύσμα? 2. Μπορώ να βρω άλλο μετασχηματιστή με τα ίδια χαρακτηριστικά και να το βάλω να δουλεύει? Γιατί να γράφει ότι να χρησιμοποιείται μόνο με ktec? Κάθε βοήθεια δεκτή!!!!!
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 αν εχεις κανενα μαγαζι με ηλεκτρονικα πηγαινε τον μετασχηματιστη και τον δισκο να σου φτιαξει το καλωδιο και την αντιστοιχη υποδοχη. 2 λεπτα δουλεια ειναι. 2
aer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ααα γίνεται δηλαδή! Θα το παω αύριο. Δεν θα έχει πρόβλημα στη λειτουργία του υποθέτω? Ευχαριστώ Xristaras12 & άδικος !!
veteranos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με την λειτουργία. 1
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ο "δράστης" ποιός είναι δεν μας είπες;; καλό είναι να πάρεις μαζί και τον δίσκο μαζί για να γίνει δοκιμή επί τόπου(όπως αναφέρθηκε)
Galatea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σας έχω πει τις γάτες μακριά απ'τα καλώδια! Πέραν της πλάκας!
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το τροφοδοτικό να πας να δουν τα χαρακτηριστικά, και τον δίσκο αν θες για άμεση δοκιμή και για να βρουν το σωστό βύσμα. Το τροφοδοτικό δε θα πρέπει να σου κοστίσει πάνω από 10 ευρώ max όπως το κόβω. (12V, 2A είχα πάρει με 7-8 ευρώ)
aer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πήρα το βύσμα και αργότερα θα παω για να μου το φτιάξουν (γιατί αυτός που το πήρα δεν έχει εργαστήριο και με έστειλε σε ένα άλλο). Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με την λειτουργία. Ωραία!! Ο "δράστης" ποιός είναι δεν μας είπες;; καλό είναι να πάρεις μαζί και τον δίσκο μαζί για να γίνει δοκιμή επί τόπου(όπως αναφέρθηκε) Ο δράστης είναι σκύλος, όχι γάτα , και μάλλον πρέπει να καταπιε το βύσμα γιατί δεν το βρήκα πουθενά (εκτός και αν το είχε ρουφήξει καμιά ηλεκτρική-είχα καιρό να ανοίξω το δίσκο). Τον έχω μαζί μου το δίσκο για να κάνουμε και δοκιμή. Σας έχω πει τις γάτες μακριά απ'τα καλώδια! Πέραν της πλάκας! Και τι να κάνεις!Πάντως είχε το βλέμμα του ενόχου όταν του έδειξα το κομμένο καλώδιο Ευχαριστώ παιδιά!
Galatea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ο δράστης είναι σκύλος, όχι γάτα , και μάλλον πρέπει να καταπιε το βύσμα γιατί δεν το βρήκα πουθενά (εκτός και αν το είχε ρουφήξει καμιά ηλεκτρική-είχα καιρό να ανοίξω το δίσκο). Τον έχω μαζί μου το δίσκο για να κάνουμε και δοκιμή. Και τι να κάνεις!Πάντως είχε το βλέμμα του ενόχου όταν του έδειξα το κομμένο καλώδιο Ευχαριστώ παιδιά! Καλά το μάντεψα...περίπου. Όσο για το σκυλί, αν το βύσμα δεν ήταν αιχμηρό, δε θα 'χει πρόβλημα-ελπίζω. Ο πανικός είναι όταν τον πιάνω να μασουλάει την τροφοδοσία του laptop. Εκτός του ότι άντε να βρω τέτοιο βύσμα κι οι αντάπτορες κοστίζουν, θα μείνω χωρίς γατί. 1
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Σας έχω πει τις γάτες μακριά απ'τα καλώδια! Πέραν της πλάκας! Και όχι μόνο
aer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ!! Αντικατέστησα το βύσμα στο καλώδιο και ο δίσκος δουλεύει μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα