Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το SoC τι λέει; ξέρουμε τίποτα;

Σαν επιδόσεις είναι λίγο καλύτερο από snapdragon 600 και αρκετά χειρότερο από τον 800. Η gpu του δεν είναι χάλια, αλλά δεν είναι και πολύ καλή για 3D games.

Δημοσ.

Σαν συσκευή φαίνεται εξαιρετικό, η υλοποίηση όμως του Android μάλλον δεν βοηθά ιδαίτερα. Αν υπήρχε τρόπος να φτάσει κοντά σε stock θα το σκεφτόμουν αλλά μάλλον θα περιμένω να δω τι θα μας βγάλει η μοτορόλα σε λίγο.

Δημοσ.

ειχα δει ενα μπεντς που ξεπέρναγε και το sdragon 805

Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο SoC αυτο που ειδες...:/

Cortex A15 στο 1.7Ghz και να περναει τον 805?

Πολυ δυσκολο...

Η μονη μου ενσταση σε αυτο το κινητο το SoC, κατα τ'αλλα μουρλια!

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο SoC αυτο που ειδες...:/

Cortex A15 στο 1.7Ghz και να περναει τον 805?

Πολυ δυσκολο...

Η μονη μου ενσταση σε αυτο το κινητο το SoC, κατα τ'αλλα μουρλια!

Huawei Honor 6 Antutu Benchmark More Than 40000

http://www.gizmochina.com/2014/06/24/huawei-honor-6-antutu-benchmark-more-than-40000/

Δημοσ.

Σαν επιδόσεις είναι λίγο καλύτερο από snapdragon 600 και αρκετά χειρότερο από τον 800. Η gpu του δεν είναι χάλια, αλλά δεν είναι και πολύ καλή για 3D games.

Αν επιτρέπεται το έχεις δει κάπου αυτό ή το αναφέρεις έτσι;

γιατί εγώ διαβάζω άλλα...

http://www.gizmochina.com/2014/06/24/huawei-honor-6-antutu-benchmark-more-than-40000/

Δημοσ.

Οταν δωσει το "i"  αυτα που δινει η Huawei τοτε σχολιαστε... δικαρτο 4g 4+4 πυρινες 3γιγα ραμ και καρτα sd.... ποιο "i" τα δινει αυτα και με 5" οθονη?

α, και σε αυτα τα λεφτα....

Μιλάω καθαρά για την εξωτερική εμφάνιση και όχι για τα σπεκς...

Δημοσ.

Μονη περιπτωση να πιανει 40k στο Antutu ειναι να λειτουργουν και οι 8 πυρηνες μαζι, αν και για εμενα ειναι πισω αυτο το SoC σε σχεση με τον ανταγωνισμο, η A15 αρχιτεκτονική θεωρειται "παλια" πλεον.

Δημοσ.

Πιθανότατα είναι μια παραλλαγή του Exynos 5. Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω πως βγάζει 40k στο Antutu, είναι λίγο περίεργοι οι Κινέζοι στα benchmark.

Δημοσ.

Μάλλον θα κλέβει λίγο στα benchmarks. Πάντως, όπως έχει λεχθεί ξανά, πλεον δε χρειάζεται ένα μηνιάτικο για πολύ ποιοτικό smart αλλά 2 - 2,5 κατοσταρικα.

Δημοσ.

το κινητάκι είναι τέλειο. τα έχει όλα και είναι και δίκαρτο. ποιός νοιάζεται για το αν σκοράρει 40κ 30 η 50 κ σε κάποιο πρόγραμμα. εάν έρθει ελλάδα στην τιμή που ορίζει η εταιρεία αυτή γίνεται σχεδόν μονόδρομος. ξέρουμε κάτι για την επίδοση του ηχείου του;

Δημοσ.

Πολύ όμορφο. Είχα πιάσει και τον προκάτωχο και ήταν πολύ καλοφτιαγμένη συσκευή. Όμορφο, σίγουρα θυμήζει εξωτερικά κάπως τα apple (πολύ πετυχημένη σχεδίαση κατά πολλούς), εάν και εμένα μου αρέσει αυτή η κούρμπα κάτω παραπάνω . Και το skin θυμήζει το meego n9, κάτι που και πάλι μου αρέσει :)

Δημοσ.

Δεν παύει να είναι κινέζικο με φθηνά πλαστικά...

υπάρχουν μη κινέζικα με ακριβά ? :PPPP ή αγοράζεις το όνομα ? έχω το honor 2 δεν φοράει τπτ για προστασία ένα χρόνο τώρα και δεν έχει καμιά γραντζουνιά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...