Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Έχω ένα Sony Xperia S από τον Ιανουάριο του 2014. Του έχω κάνει προγραμματισμένη αναβάθμιση στο λογισμικό (αυτή που η ειδοποίησή της εμφανίζεται αυτόματα) πριν από 1 μήνα.

Σήμερα, εντελώς ξαφνικά, η οθόνη άρχισε να αναβοσβήνει μόνη της και να εμφανίζεται η ειδοποίηση απενεργοποίησης/flight mode/στιγμιαίας λήψης οθόνης.

Έκανα βίαιο τερματισμό πατώντας παρατεταμένα το power button (το κουμπί κλειδώματος) και το volume up αλλά μετά την επανεκκίνηση συνέχισε η οθόνη να αναβοσβήνει σαν μανιασμένη.

Η μόνη περίπτωση που σταματάει να αναβοσβήνει η οθόνη και να εμφανίζεται η ειδοποίηση απενεργοποίησης (που σας προανέφερα) είναι μόνο όταν πιέζω το κουμπί power button χωρίς να αφήνω το δάκτυλό μου.

Τι να κάνω για να σταματήσει αυτό το κόλλημα; Πού λέτε να οφείλεται; Κοντεύω να σκάσω.

Υπάρχει καμιά λύση, κανένα τρικ για να δοκιμάσω πριν καταλήξω να το πάω στο service (για να αποφύγω να δώσω ένα σκασμό λεφτά);

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

κατι μου μυρίζει ότι πας για αντικατάσταση, σέρβις κατευθείαν μην κάνεις τίποτα στο τηλέφωνο και χαλάσεις την εγγύηση σου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...