vanillabalm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα! Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω ένα Sony Xperia S από τον Ιανουάριο του 2014. Του έχω κάνει προγραμματισμένη αναβάθμιση στο λογισμικό (αυτή που η ειδοποίησή της εμφανίζεται αυτόματα) πριν από 1 μήνα. Σήμερα, εντελώς ξαφνικά, η οθόνη άρχισε να αναβοσβήνει μόνη της και να εμφανίζεται η ειδοποίηση απενεργοποίησης/flight mode/στιγμιαίας λήψης οθόνης. Έκανα βίαιο τερματισμό πατώντας παρατεταμένα το power button (το κουμπί κλειδώματος) και το volume up αλλά μετά την επανεκκίνηση συνέχισε η οθόνη να αναβοσβήνει σαν μανιασμένη. Η μόνη περίπτωση που σταματάει να αναβοσβήνει η οθόνη και να εμφανίζεται η ειδοποίηση απενεργοποίησης (που σας προανέφερα) είναι μόνο όταν πιέζω το κουμπί power button χωρίς να αφήνω το δάκτυλό μου. Τι να κάνω για να σταματήσει αυτό το κόλλημα; Πού λέτε να οφείλεται; Κοντεύω να σκάσω. Υπάρχει καμιά λύση, κανένα τρικ για να δοκιμάσω πριν καταλήξω να το πάω στο service (για να αποφύγω να δώσω ένα σκασμό λεφτά); Σας ευχαριστώ πολύ!
gs20309 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 κατι μου μυρίζει ότι πας για αντικατάσταση, σέρβις κατευθείαν μην κάνεις τίποτα στο τηλέφωνο και χαλάσεις την εγγύηση σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα