songless_bird Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μα εν είτε ότι έχασαν το τρένο οταν έπρεπε να ανέβουν γι'αυτο τρέχουν όλοι και δε φτάνουν! Από 3 εταιρείες που έχασα ποσοστά λόγο της αύξηση του android φέτος,μόνο η ms έμεινε σε κλασματική μονάδα πτωσης(0.5), ενώ άλλοι έχασαν μοναδε! Τώρα για την αισιόδοξη αίσθηση που εχεις γι'αυτο το τρίμηνο όσο αφορά το bb,σε 6μερες θα μάθουμε αν επαληθευτούν ή όχι! και ερχομαστε στη αρχη της ολης αντιπαραθεσης. Οτι τα wp δεν εχουν ανοδο, αλλα πτωση , μικρη-μεγαλη, παραμενει πτωση. Τα νουμερα δεν δειχνουν ανοδικη πορεια. Πιο πολυ μια μαχη για να κρατησει το 3%. Οικονομικα ανεστρεψε της πορεια της η BB. Σε πωλησεις , λανσαρε ενα νεο οικονομικο τηλεφωνο που ξεπουλησε, αλλα μονο σε μια αγορα δυστυχως. Τι να πω; Αν δεν ειμαι αισιοδοξος και με αυτα...
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 και ερχομαστε στη αρχη της ολης αντιπαραθεσης. Οτι τα wp δεν εχουν ανοδο, αλλα πτωση , μικρη-μεγαλη, παραμενει πτωση. Τα νουμερα δεν δειχνουν ανοδικη πορεια. Πιο πολυ μια μαχη για να κρατησει το 3%. Οικονομικα ανεστρεψε της πορεια της η BB. Σε πωλησεις , λανσαρε ενα νεο οικονομικο τηλεφωνο που ξεπουλησε, αλλα μονο σε μια αγορα δυστυχως. Τι να πω; Αν δεν ειμαι αισιοδοξος και με αυτα... Το θέμα ότι η πτώση φαίνεται μόνο σε μια νεκρή περίοδος για τα WP και μόνο σε συγκριση με το android και αυτή πάλι είναι πολύ μικρή!Περιμενουμε και το Q2 που είναι πιο ενεργή περίοδος για τα wp(παραδόξως και για τα windows PC Q2&Q3) και κρίνουμε πορείες! Θα έχουμε για τον μισο χρόνο αποτελεσματα και ίσως πιο ξεκάθαρους υπολογισμούς για το πως θα πάει η χρόνια!
thanoskkk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ρε τι αναλυση είναι αυτή? Μόνο οι ελληνάρες μπορούν να είναι τόσο έξυπνοι και να έχουν άποψη για όλα. Ακόμα και οικονομικές αναλύσεις κάνουν. Χαραμίζεστε παλικάρια, στη NASA πρέπει να σας πάρουν εσάς ξερόλες μου.
songless_bird Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ρε τι αναλυση είναι αυτή? Μόνο οι ελληνάρες μπορούν να είναι τόσο έξυπνοι και να έχουν άποψη για όλα. Ακόμα και οικονομικές αναλύσεις κάνουν. Χαραμίζεστε παλικάρια, στη NASA πρέπει να σας πάρουν εσάς ξερόλες μου.αν παίρνουν λογιστές στην nasa να πάω.... Ελληναρα μου... 3
DmC10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 εκ των οποίων οι 254.000 είναι σκουπιδαριό κατά τη γνώμη μου... όπως και στο Android βέβαια που οι περισσότερες είναι αδιάφορες αλλά τουλάχιστον πιο καλογραμμένες... Οριστε;; μου λες πως το android market δεν εχει σκουπίδια; το γεγονος οτι δεν μπόρεσα να βρώ ούτε το Injustice among us ούτε το τελευταίο batman, στο google play μεσα σε guides και cheats (για x360,ps3 k pc) κ λοιπα σκουπίδια που είχε, κ η αναζήτηση μου είχε φέρει 1000+ απαντήσεις, οποτε χρόνο ναχεις να ψάχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα