Προς το περιεχόμενο

C&C Generals : Zero Hour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να καταλαβω. μεσω hamachi παιζεις μονο σε Lan δικτυο, ή αυτο δημιουργει κατι σαν Lan; δλδ μπορουμε να παιξουμε τωρα μεσω hamachi?

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι ρε οταν επαιζα με τον predator μονο το msn ειχα ανοιχτο...τωρα δεν ξερω μηπως φταιει το router...Αλλα να σερνεται ετσι...Εσυ xorxh τι συνδεση εχεις,router κτλ??

Δημοσ.

Φιλε Luxx,οσον αφορα το hamachi...Με το hamachi παιζεις online και σου δημιουργει ενα εικονικο δικτυο lan στο οποιο μπορουν να συνδεθουν οσοι ξερουν το ονομα του hamachi network σου και ενα pass...

Δημοσ.

techno, κάνε ping με τον Xorxh και πες το αποτέλεσμα (μέσω hamachi, δεξί κλικ στο όνομα του και ping). Εγώ όταν έπαιζα μαζί του 1on1 είχα ping 80 περίπου και το παιχνίδι πήγαινε σφαίρα (όταν παίζαμε παραπάνω με άτομα και εκτός Ελλάδος γινόταν ένα μικρό show). Βέβαια τελικά σταμάτησα να παίζω γιατί όλο κέρδιζα και έχασε το ενδιαφέρον το παιχνίδι (loooool just kidding Xorxh, μια απ' αυτές τις μέρες θα ξαναμπώ :)).

Ενημερωτικά για όσους τα καταφέρουν με το hamachi... αν σας τύχει format, στην επόμενη εγκατάσταση του προγράμματος θα πάρετε νέο IP αυτόματα. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα και μου ξένισε. Αν υπάρχει λύση, let us know.

Δημοσ.

Αμα ειναι να κανονισουμε για το βραδυ να μπουμε να δουμε τι γινεται...clairvoyant εχε ανοιχτο το msn η στειλε μου σε πμ το hamachi network σου να μπουμε αμα ειναι...

Δημοσ.

μετα τις 12 σημερα θα ερθει και ενα φιλαρακι.

οσοι γνωστοι προσελθετε.

οσοι ειναι για generals μπαινετε στο network predatorgr με pass generals

ειναι up 24/7!

Δημοσ.

παιδια μολις το κατεβασα. τι ρυθμισεις θελει; πρεπει να αλλαξω και το cd key μου;

συνδεθηκα και μου εβγαλε 4 ατομα. τωρα τι κανω;

Δημοσ.

Luxx που συνδεθηκες και σου εβγαλε 4 ατομα??Τωρα μπορεις να φτιαξεις δικο σου καναλι με ξεχωριστο name και pass και να καλεσεις για join...To cd key σου γιατι να το αλλαξεις??

Δημοσ.

ρε techno στο καναλι μου συνδεθηκε.

ειπαμε εκει κανουμε Meet.

δεν χρειαζεται να κανει νεο καναλι.

cd key λογικα δε θα υπαρχει προβλημα εκτος αν το χρησιμοποιει καποιος απο τους αλλους.

σε μια ωρα ξεκιναμε.

Δημοσ.

Απλα στο generals θα πας στα options και θα βαλεις lan και online ip αυτη του hamachi...(την επιλεγεις απο το βελακι)...λογικα μετα θα εισαι οκ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...