Luxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 για να καταλαβω. μεσω hamachi παιζεις μονο σε Lan δικτυο, ή αυτο δημιουργει κατι σαν Lan; δλδ μπορουμε να παιξουμε τωρα μεσω hamachi?
technofreak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Οχι ρε οταν επαιζα με τον predator μονο το msn ειχα ανοιχτο...τωρα δεν ξερω μηπως φταιει το router...Αλλα να σερνεται ετσι...Εσυ xorxh τι συνδεση εχεις,router κτλ??
technofreak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Φιλε Luxx,οσον αφορα το hamachi...Με το hamachi παιζεις online και σου δημιουργει ενα εικονικο δικτυο lan στο οποιο μπορουν να συνδεθουν οσοι ξερουν το ονομα του hamachi network σου και ενα pass...
clairvoyant Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 techno, κάνε ping με τον Xorxh και πες το αποτέλεσμα (μέσω hamachi, δεξί κλικ στο όνομα του και ping). Εγώ όταν έπαιζα μαζί του 1on1 είχα ping 80 περίπου και το παιχνίδι πήγαινε σφαίρα (όταν παίζαμε παραπάνω με άτομα και εκτός Ελλάδος γινόταν ένα μικρό show). Βέβαια τελικά σταμάτησα να παίζω γιατί όλο κέρδιζα και έχασε το ενδιαφέρον το παιχνίδι (loooool just kidding Xorxh, μια απ' αυτές τις μέρες θα ξαναμπώ ). Ενημερωτικά για όσους τα καταφέρουν με το hamachi... αν σας τύχει format, στην επόμενη εγκατάσταση του προγράμματος θα πάρετε νέο IP αυτόματα. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα και μου ξένισε. Αν υπάρχει λύση, let us know.
technofreak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Αμα ειναι να κανονισουμε για το βραδυ να μπουμε να δουμε τι γινεται...clairvoyant εχε ανοιχτο το msn η στειλε μου σε πμ το hamachi network σου να μπουμε αμα ειναι...
predator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 μετα τις 12 σημερα θα ερθει και ενα φιλαρακι. οσοι γνωστοι προσελθετε. οσοι ειναι για generals μπαινετε στο network predatorgr με pass generals ειναι up 24/7!
Luxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 παιδια μολις το κατεβασα. τι ρυθμισεις θελει; πρεπει να αλλαξω και το cd key μου; συνδεθηκα και μου εβγαλε 4 ατομα. τωρα τι κανω;
technofreak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Luxx που συνδεθηκες και σου εβγαλε 4 ατομα??Τωρα μπορεις να φτιαξεις δικο σου καναλι με ξεχωριστο name και pass και να καλεσεις για join...To cd key σου γιατι να το αλλαξεις??
predator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ρε techno στο καναλι μου συνδεθηκε. ειπαμε εκει κανουμε Meet. δεν χρειαζεται να κανει νεο καναλι. cd key λογικα δε θα υπαρχει προβλημα εκτος αν το χρησιμοποιει καποιος απο τους αλλους. σε μια ωρα ξεκιναμε.
technofreak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ναι ρε τον ειδα μετα...Τωρα δεν εισαι εκει να το δοκιμασουμε??
Luxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 θα χρειαστει να κανω καποια ρυθμιση μεσα απο το παιχνιδι;
technofreak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Απλα στο generals θα πας στα options και θα βαλεις lan και online ip αυτη του hamachi...(την επιλεγεις απο το βελακι)...λογικα μετα θα εισαι οκ...
technofreak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μπες msn τωρα να κανονισουμε...Το e-mail μου ειναι [email protected] Κανε με add και τα λεμε εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα