predator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 δεν ξερω, που το διαβασες αυτο. περιμενε 2 μηνες ακομα να αγορασεις ολα τα C&c με 30 ευρω.
m@trix Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 geia xara .paidia eimai kai egw fun tou generals exw kollisei? re seis pia einai mia teleutaia mamati ekdosi tou zero hour? to teleutaio patch?
predator Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 λοιπον καταφεραμε τελικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παιξουμε μεσω direct connect με την βοηθεια του hamachi. το θεμα ειναι οτι κανει αρκετα κολληματα και lagαρει. δεν ξερω ποιος απο τους 2 μας εφταιγε (και οι δυο εχουμε adsl, εγω 512 κ ο techno 384) η αν κανουμε κατι λαθος. εσεις τι εμποιριες εχετε με το hamachi? σας επαιζε χωρις προβληματα?
dimitris74 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 giati den paizetai xoris to hamachi? me ena filo paizoume kanonika meso direct connect, apla aytos mpainei me to usb modem tou pou exei apo ondsl ego exo to 9106 kai energopoio ppp ip extension kai mou pernaei tin eksoteriki ip sto pc, kleinoume firewall kai paizoume kateytheia,
technofreak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Προφανως και το δικο σου modem δεν περιλαμβανει router...Γιατι αν ειχε router καλυτερα να το ξεχναγες το direct connect... Τελος παντων,τουλαχιστον τωρα καταφεραμε να συνδεθουμε.Μονο αυτο το προβλημα με το lag...Απ' ο,τι ξερω πολλοι απο δω εχουν καταφυγει στη λυση του hamachi. Οποιος αντιπετωπισε παρομοιο προβλημα ας ποσταρει μηπως χρειαζονται τιποτα ρυθμισεις!!
Xorxhs! Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Θα κατεβασετε εσυ και ο φιλος σου το προγραμμα Hamachi(google it).Δημιουργει ενα εικονικο (lan).Θα το εγκαταστησετε ακολουθωντας τις απλες οδηγιες.Θα κανετε create ενα network με ονομα και κωδικο που θα ξερουν τα ατομα που θες να παιξεις μαζι τους.Ολοι θα κανουν join στο network σου.Τωρα μπορεις να παιξεις το generals μεσω lan(οχι direct connect),αφου βαλεις στα option του game την ΙP του Hamachi.Mε αυτον τον τροπο μπορεις να παιξεις 2v2 3v3 oλα τα παιχνιδια!!!!!Χωρις lag!! στειλτε μου κανα μηνυμα να κανονισουμε([email protected])
predator Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 την ip την περνας και χωρις να ανοιξεις το firewall (ppp extension κλπ.) αρκει να ακολουθησεις κατα γραμμα αυτο το guide: http://www.cnc-source.com/index.php?page=main/techsupport/routerhelp αυτο εκανα και εγω που εχω το 9107 και δουλεψε μια χαρα! και techno το 9106 εχει router αλλα αν ειναι καθε φορα που θελω να παιξω generals να πρεπει πρωτα να αλλαζω μιση ωρα τα settings του router, να κανω restart κλπ. να μου λειπει. η διαδικασια ειναι απλη: με λιγα λογια πας στα properties της καρτας δικτιου σου, TCP/IP settings και πατας advanced. εκει απλα προσθετεις την wan ip σου με subnet 255.255.255.0 και εισαι ωραιος, πλεον το generals οτι router και αν εχεις βλεπει την κανονικη σου ip. το θεμα ειναι ομως οτι με αυτον τον τροπο μπορω να παιξω μονο με το ενα απο τα 2 pc μου με direct connect γιατι με το που βαλω την ιδια ip στο αλλο Pc μου βγαζουν conflict τα xp οτι χρησιμποιειται ηδη αυτη η ip, κατι που ειναι και λογικο. οποτε ειτε θα στησω vpn κατι που θελει γνωσεις, χρημα και χρονο η θα καταφυγω στην λυση του himachi που παιζει στο μπαμ και ειναι και τσαμπα. το μονο θεμα ειναι να βρεθει λυση για το lag. η διαδικασια που ακολουθηθηκε ειναι αυτη που περιγραφει ο xorxhs! κατα γραμμα αλλα κολλαει αφανταστα! ισως να ειναι και θεμα dslam η γραμμης, τι να πω... οσο γιατι το κανουμε ετσι ειναι απλο, δυστυχως δεν καταφεραμε ακομα και μετα απο ωρες παιδεματος να παιξουμε αλλιως, κατι παιζει με τον router του techno. οσοι εχετε το speedtouch 530i βοηθειστε το παιδι μπας και βγαλουμε ακρη!
dimitris74 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 την ip την περνας και χωρις να ανοιξεις το firewall (ppp extension κλπ.) αρκει να ακολουθησεις κατα γραμμα αυτο το guide: http://www.cnc-source.com/index.php?page=main/techsupport/routerhelp αυτο εκανα και εγω που εχω το 9107 και δουλεψε μια χαρα! και techno το 9106 εχει router αλλα αν ειναι καθε φορα που θελω να παιξω generals να πρεπει πρωτα να αλλαζω μιση ωρα τα settings του router' date=' να κανω restart κλπ. να μου λειπει. η διαδικασια ειναι απλη: με λιγα λογια πας στα properties της καρτας δικτιου σου, TCP/IP settings και πατας advanced. εκει απλα προσθετεις την wan ip σου με subnet 255.255.255.0 και εισαι ωραιος, πλεον το generals οτι router και αν εχεις βλεπει την κανονικη σου ip. το θεμα ειναι ομως οτι με αυτον τον τροπο μπορω να παιξω μονο με το ενα απο τα 2 pc μου με direct connect γιατι με το που βαλω την ιδια ip στο αλλο Pc μου βγαζουν conflict τα xp οτι χρησιμποιειται ηδη αυτη η ip, κατι που ειναι και λογικο. οποτε ειτε θα στησω vpn κατι που θελει γνωσεις, χρημα και χρονο η θα καταφυγω στην λυση του himachi που παιζει στο μπαμ και ειναι και τσαμπα. το μονο θεμα ειναι να βρεθει λυση για το lag. η διαδικασια που ακολουθηθηκε ειναι αυτη που περιγραφει ο xorxhs! κατα γραμμα αλλα κολλαει αφανταστα! ισως να ειναι και θεμα dslam η γραμμης, τι να πω... οσο γιατι το κανουμε ετσι ειναι απλο, δυστυχως δεν καταφεραμε ακομα και μετα απο ωρες παιδεματος να παιξουμε αλλιως, κατι παιζει με τον router του techno. οσοι εχετε το speedtouch 530i βοηθειστε το παιδι μπας και βγαλουμε ακρη![/quote'] thnx man na sou po tin alitheia den to poliepsaksa apla epesa pano apo google se ena topic sto adslgr kai doulepse me tin mia, tha to testaro kai ayto na do pos paei,outos i allos ego exo ena pc ayti tin stigmi epano opote den exo provlima pantos kai ta ppp extensions sou dinei xrono na stripseis ena tsigaro kai na sxediaseis tin stratigiki sou :grin: :grin:
predator Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 lol ρε συ!:razz: υποψην πως πρεπει να ανοιξεις και μερικες πορτες. αναλυτικες οδηγιες για το 9106 εχει εδω: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/USRobotics/9106-SureConnect/Command_and_Conquer_Generals.htm το καλο ειναι οτι το κανεις μια φορα και ξεμπλεκεις! λοιπον οποιος θελει να παιξουμε online ας μου στειλε το msn του σε πμ να κανονισουμε!
dimitris74 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 lol ρε συ!:razz:υποψην πως πρεπει να ανοιξεις και μερικες πορτες. αναλυτικες οδηγιες για το 9106 εχει εδω: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/USRobotics/9106-SureConnect/Command_and_Conquer_Generals.htm το καλο ειναι οτι το κανεις μια φορα και ξεμπλεκεις! λοιπον οποιος θελει να παιξουμε online ας μου στειλε το msn του σε πμ να κανονισουμε! τα Ports τα εχω ανοιξει κανονικα, με τον τροπο που λες περναει τιν Ip μεσα στο pc, το τσεκαρα δουλευει, απο κει και περα, μπορεις να το γυρισεις σε default mode Και να επιλεγεις εσυ ποτε θα περναει την Ip σου μεσα? αν το βαλεις στο auto χανει τις ρυθμισεις και πρεπει να το περασεις παλι, οταν κανονιστει με φιλο θα σου στειλω Pm να παιξουμε την μαχη της κρητης. λοολ
predator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 οτι ip Προσθετεις εσυ με τον τροπο που σου ειπα βλεπει και το generals. το θεμα ειναι οτι μολις επαιξα με τον xorxhs! με hamachi και πηγαινε σφαιρα το παιχνιδι! λες και ειμασταν σε Lan,τοσο καλα! οποτε techno λυπαμαι που θα στο πω αλλα η λαλακιζετε το router σου η εισαι σε dslam πιτα γυρο! αφου να φανταστεις οτι ο χορχης εχει 256 γραμμη!δε μπορει κατι παιζει man, ψαχτο λιγο καλυτερα. ειλικρινα πιο ευκολος τροπος παιδια απο το hamachi δεν υπαρχει!ειμαι πολυ ευχαριστημενος! απλα κατεβαστε τον client απο εδω: http://www.hamachi.cc/download και μπειτε στο network μου predatorgr με pass generals και μετα παιζει κανονικα στο network, ουτε να ψαχνεσαι για ip ουτε τιποτα!
technofreak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δεν υπαρχει κανενας που να εχει το speedtouch 530i γιατι το προβλημα ειναι σοβαρο και δεν ξερω τι απο ολα φταιει!!το router,η otenet, τι??Εχω ψιλοφρικαρει...Ακουω οτι ο Xorxhs με 256 παει σφαιρα και εγω με 384 παιρνω κανονικα.
technofreak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Απο μονο του το generals αυθεντικο δεν το εχω βρει σε μαγαζι... Παντως μαζι με το zero hour γυρω στα 45 ευροπουλα...
Xorxhs! Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δεν υπαρχει κανενας που να εχει το speedtouch 530i γιατι το προβλημα ειναι σοβαρο και δεν ξερω τι απο ολα φταιει!!το router,η otenet, τι??Εχω ψιλοφρικαρει...Ακουω οτι ο Xorxhs με 256 παει σφαιρα και εγω με 384 παιρνω κανονικα. Εχω 384,530ι,ΟΤΕΝΕΤ.Τι να πω....μηπως εχειςκανα τορρεντ manager ανοικτο? HAMACHI και ξερο ψωμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα