Προς το περιεχόμενο

C&C Generals : Zero Hour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω μολις αρχισα να το παιζω. ( το ξερω ειμαι πολυ πισω!! ) ειναι ολα τα λεφτα!! απλη πορωση!!

να ρωτησω κατι. εκτος απο το να το αγορασω αυθεντικο μπορω να κανω τιποτα αλλο για να το παιξω Online; επισης οποιος θελει να παιξουμε network ας δωσει το msn του..

η τιμη του ποσο παει σημερα;

και 2 ερωτησεις. το Particle cannon αν το ενεργοποιησεις και μετα επιλεξεις ενα αλλο Unit, τι πρεπει να κανεις για να ξαναπαρεις τον ελεγχο του; και δευτερον, την δευτερη φορα που το επαιξα, ηταν σβησμενα τα records, λες και επαιζα για πρωτη φορα. γιατι εγινε αυτο;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μπορείς να το πάρεις απο το http://www.play.com (την έκδοση που περιέχει το Generals καθώς και το expansion, το Zero Hour) σε πολύ καλή τιμή, αρκεί βέβαια να έχεις πιστωτική.

PS. Το play.com δεν σε χρεώνει μεταφορικά για οτιδήποτε και αν παραγγείλεις.

Δημοσ.

παντως απ' οτι ειδα σε καταστηματα το expansion το εχει στα 23?. καλα ειναι..

ενταξει καμμια σχεση με τις τιμες του Play.com, αλλα τι να κανουμε.. πιστωτικες δεν χρισημοποιω. ειμαι κατω των 18. :P

Δημοσ.

προσωπικα σου συνιστω να περιμενεις μεχρι τον φλεβαρη και να παρεις αυτο

το Particle καθε φορα που ετοιμαζεται (νομιζω καθε 4-5 λεπτα) σου λεει η τυπισσα "our particle cannon is ready general" και μπορεις να το επιλεξεις στην δεξια μπαρα της οθονης οπου εχει ολα τα special weapons.

το δευτερο ερωτημα σου ειλικρινα δεν το καταλαβα.

εμεις παιζουμε σχεδον καθημερινα Online μεσω direct connect οποτε αν θες στειλε το msn σου να σου λεμε οποτε ειναι να μπαινεις και εσυ!

για να παιζεις στους servers της ΕΑ αναγκαστηκα χρειαζεσαι αυθεντικο το παιχνιδι και το cd στο drive.

Δημοσ.

δικο μου λαθος. το uplink εννοουσα που το ελεγχεις. αν την στιγμη που το κατευθυνεις επιλεξεις κατι αλλο, μετα πως το ξαναεπιλεγεις;

καλο το πακετο, αλλα μεχρι το φεβρουαριο..

Δημοσ.

τι ειναι το hamachi;

θα το αγορασω αυθεντικο τελικα.. αλλα εδω οι τιμες ειναι φουσκωμενες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...