predator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 telika ti egine me tin idea tou clan?pe8ane prin akoma geni8ei?egw akoma psinwmai kai kalw osous pistous na prosel8oune!
Anduril Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Εμ ρε συ predator ειχες χαθει και συ απο το παρασκηνιο με το θεμα. Αλλα μπορουμε να το αναζοπηρωσουμε .
predator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 egw eimai mesa!!!na kanonisoume kana meeting (sto irc i mesa sto generals) kamia mera?
Anduril Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Αμε.Μονο να ερθουν και οι αλλοι....Τα MSN εχουμε,οποτε...
wgibson Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 problima me zero hour giati sto single sta videos me tous dimosiografous o ixos kovete ana diastimata ti symbainei? thanx
predator Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 εχει μεινει κανεις που να παιζει generals? (ενα χρυσο φτυαρι παρακαλω) :razz:
Luxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 εγω μολις αρχισα να το παιζω. ( το ξερω ειμαι πολυ πισω!! ) ειναι ολα τα λεφτα!! απλη πορωση!! να ρωτησω κατι. εκτος απο το να το αγορασω αυθεντικο μπορω να κανω τιποτα αλλο για να το παιξω Online; επισης οποιος θελει να παιξουμε network ας δωσει το msn του.. η τιμη του ποσο παει σημερα; και 2 ερωτησεις. το Particle cannon αν το ενεργοποιησεις και μετα επιλεξεις ενα αλλο Unit, τι πρεπει να κανεις για να ξαναπαρεις τον ελεγχο του; και δευτερον, την δευτερη φορα που το επαιξα, ηταν σβησμενα τα records, λες και επαιζα για πρωτη φορα. γιατι εγινε αυτο; Ευχαριστω!
Angeldust Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μπορείς να το πάρεις απο το http://www.play.com (την έκδοση που περιέχει το Generals καθώς και το expansion, το Zero Hour) σε πολύ καλή τιμή, αρκεί βέβαια να έχεις πιστωτική. PS. Το play.com δεν σε χρεώνει μεταφορικά για οτιδήποτε και αν παραγγείλεις.
Luxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 παντως απ' οτι ειδα σε καταστηματα το expansion το εχει στα 23?. καλα ειναι.. ενταξει καμμια σχεση με τις τιμες του Play.com, αλλα τι να κανουμε.. πιστωτικες δεν χρισημοποιω. ειμαι κατω των 18.
predator Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 προσωπικα σου συνιστω να περιμενεις μεχρι τον φλεβαρη και να παρεις αυτο το Particle καθε φορα που ετοιμαζεται (νομιζω καθε 4-5 λεπτα) σου λεει η τυπισσα "our particle cannon is ready general" και μπορεις να το επιλεξεις στην δεξια μπαρα της οθονης οπου εχει ολα τα special weapons. το δευτερο ερωτημα σου ειλικρινα δεν το καταλαβα. εμεις παιζουμε σχεδον καθημερινα Online μεσω direct connect οποτε αν θες στειλε το msn σου να σου λεμε οποτε ειναι να μπαινεις και εσυ! για να παιζεις στους servers της ΕΑ αναγκαστηκα χρειαζεσαι αυθεντικο το παιχνιδι και το cd στο drive.
Luxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 δικο μου λαθος. το uplink εννοουσα που το ελεγχεις. αν την στιγμη που το κατευθυνεις επιλεξεις κατι αλλο, μετα πως το ξαναεπιλεγεις; καλο το πακετο, αλλα μεχρι το φεβρουαριο..
Xorxhs! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 μπορειτε να παιζεται με το cd του θειου πολλα ατομα μαζι μεσω του hamachi. Στειλτε μου κανα πμ για καμια κοντρα
predator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 ας κανονισουμε λοιπον κανα μεγαλο direct connect meeting! εγω ειμαι μεσα οποτε θελετε.
Luxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 τι ειναι το hamachi; θα το αγορασω αυθεντικο τελικα.. αλλα εδω οι τιμες ειναι φουσκωμενες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα