Προς το περιεχόμενο

C&C Generals : Zero Hour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα καλα, ποιος ειπε οτι θελω να τα καταρριψω προτου ριξουν την βομβα; εξαλλου 2500 κοστιζουν. δεν μπορει ο αλλος να φτιαχνει διαρκως απο δαυτα!!

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα αφου αφησουν τη βομβα τους τα aurora μπορεις να τα καταρριψεις και με 1-2 quad στην καταλληλη θεση...

Μην το λες αυτο!!Ο sw general που αλλου να ξοδεψει τα λεφτα του??Ειναι ουσιαστικα το μονο οπλο που εχει!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια σε ολους σημερα μπηκα για πρωτη φορα στο site και χαρηκα που βρικα και αλλους τρελαμενους με το zh εψαχνα τροπο για direct connection σε εξωτερικη ip.Ξερει κανεις τροπο;δεν εχω καλοδιαβασει ολα τα post και μπορει να μου ξεφυγε.Ακομη εχω κατεβασει τα reborn.Ειναι ακομη πιο Γ....Α!

εχει ασχοληθει κανεις με το last stand;o τυπος που το εφτιαξε εξισοροπησε την κατασταση με τα aurora δινοντας στους κινεζους καλα βομβαρδιστικα με μικρο μειονεκτημα το οτι δεν περνουν μεσα στη βαση απευθειας, αλλα ενα μονο καταστρεφει οποιοδηποτε αμυντικο οπλο!το πολυ αρνhτικο ειναι που εχει καταστρεψει ,σχεδων τους GLA.

Δημοσ.

technofreak εστειλες πμ?Δεν ειδα κατι.Mε τα reborn τελικα εχει παιξει κανενας?Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να τα δοκιμασει καποιος, αν και παλι τα αμερικανακια εχουν καποια πλεονεκτηματα, οι κινεζοι εχουν πολυ δυναμη.

στο V6 Beta οι κινεζοι εχουν απιστευτα αρματα. μονο που το ΑΙ ειναι για κλαματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Έπαθα πλάκα που βρήκα τέτοιο forum.Ειμαστε παρειτσα φανατικοί generals αλλα απο τότε που βάλαμε dsl την πατήσαμε. Τέρμα το direct connect και το hamachi δεν είναι πάντα σταθερό. Παλιά που ειχαμε pstn και isdn 4 άτομα έπαιζε τζάμι.Τώρα παίζουμε σπάνια γιατι παίζουμε με lan και τα κουβαλάμε όλα. Εγώ εχω το 510 και το καινούργιο software (version 4....). Αν έχει κανείς την καλωσύνη και ξερει αν μπορώ να κανω το zero hour να βλέπει το IP μου θα του είμαι υπόχρεως. Τώρα msn δεν το έχω βάλει αλλα αν θέλει κανένας το mail μου ειναι [email protected].

Οσο για τα νεύρα που υπάρχουν στο forum τα καταλαβαίνω απόλυτα. Οταν χάνει κανείς....

Δημοσ.

telika estisa to hamachi ola ok.Mono poy molis pao na syndetho στο δικτυο του predator για δοκιμη,μου βγαζει οτι ειναι full.απογευματα παιζει κανεις?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια οσοι θελετε να παιξετε στον server απαντηστε εδω να δω αν υπαρχει ενδιαφερον.

επισης να ξερετε οτι μιας και βγαινει νεο command & conquer ο server πλεον θα ειναι meeting point και για τα 2 παιχνιδια.

• 5 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
εχω το command and conquer generals zero hour και οταν κανω το patch μου λεει "old file not found" και δεν μπορω να το κανω update, καμια ιδεα??

Να βγάλεις το κρακ

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της ανάλυσης στο παιχνίδι ώστε να παίζουμε σε μεγαλύτερες αναλύσεις και ειδικότερα να αυξηθεί το υψος της κάμερας ώστε να βλέπεις το χάρτη από πιο ψηλά? Εκανα αλλαγή στο αρχείο ini στο σημείο που εχει την ανάλυση αλλά δεν άλλαξε και τιποτα ιδιαίτερο. Μάλλον φταίει το υψος της καμερας που δεν αλλάζει. Καμμιά ιδέα?

Εχετε ακούσει τίποτα για Generals 2? Γιατί αυτή η ρημάδα η ΕΑ εγκατέλειψε αυτό το παιχνίδι?

Δημοσ.
Ρε παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της ανάλυσης στο παιχνίδι ώστε να παίζουμε σε μεγαλύτερες αναλύσεις και ειδικότερα να αυξηθεί το υψος της κάμερας ώστε να βλέπεις το χάρτη από πιο ψηλά? Εκανα αλλαγή στο αρχείο ini στο σημείο που εχει την ανάλυση αλλά δεν άλλαξε και τιποτα ιδιαίτερο. Μάλλον φταίει το υψος της καμερας που δεν αλλάζει. Καμμιά ιδέα?

Εχετε ακούσει τίποτα για Generals 2? Γιατί αυτή η ρημάδα η ΕΑ εγκατέλειψε αυτό το παιχνίδι?

μονο με mod αλλαζει η καμερα αλλα η αναλυση οχι.

για τζενεραλ 2 εχει ακουστει αλλα..............

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...