Luxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 μα καλα, ποιος ειπε οτι θελω να τα καταρριψω προτου ριξουν την βομβα; εξαλλου 2500 κοστιζουν. δεν μπορει ο αλλος να φτιαχνει διαρκως απο δαυτα!!
technofreak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Απλα αφου αφησουν τη βομβα τους τα aurora μπορεις να τα καταρριψεις και με 1-2 quad στην καταλληλη θεση... Μην το λες αυτο!!Ο sw general που αλλου να ξοδεψει τα λεφτα του??Ειναι ουσιαστικα το μονο οπλο που εχει!!
apollyon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 γεια σε ολους σημερα μπηκα για πρωτη φορα στο site και χαρηκα που βρικα και αλλους τρελαμενους με το zh εψαχνα τροπο για direct connection σε εξωτερικη ip.Ξερει κανεις τροπο;δεν εχω καλοδιαβασει ολα τα post και μπορει να μου ξεφυγε.Ακομη εχω κατεβασει τα reborn.Ειναι ακομη πιο Γ....Α! εχει ασχοληθει κανεις με το last stand;o τυπος που το εφτιαξε εξισοροπησε την κατασταση με τα aurora δινοντας στους κινεζους καλα βομβαρδιστικα με μικρο μειονεκτημα το οτι δεν περνουν μεσα στη βαση απευθειας, αλλα ενα μονο καταστρεφει οποιοδηποτε αμυντικο οπλο!το πολυ αρνhτικο ειναι που εχει καταστρεψει ,σχεδων τους GLA.
technofreak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 apollyon θα σου στειλω τη διαδικασια που χρειαζεται για direct ip σε πμ...Τσεκαρε...
kinitos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 re paidia kanena kainourgio command exi anakinothi?kairo exoun na vgaloun kati
apollyon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 technofreak εστειλες πμ?Δεν ειδα κατι.Mε τα reborn τελικα εχει παιξει κανενας?Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να τα δοκιμασει καποιος, αν και παλι τα αμερικανακια εχουν καποια πλεονεκτηματα, οι κινεζοι εχουν πολυ δυναμη. στο V6 Beta οι κινεζοι εχουν απιστευτα αρματα. μονο που το ΑΙ ειναι για κλαματα.
AkisD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Γεια σας παιδια. Έπαθα πλάκα που βρήκα τέτοιο forum.Ειμαστε παρειτσα φανατικοί generals αλλα απο τότε που βάλαμε dsl την πατήσαμε. Τέρμα το direct connect και το hamachi δεν είναι πάντα σταθερό. Παλιά που ειχαμε pstn και isdn 4 άτομα έπαιζε τζάμι.Τώρα παίζουμε σπάνια γιατι παίζουμε με lan και τα κουβαλάμε όλα. Εγώ εχω το 510 και το καινούργιο software (version 4....). Αν έχει κανείς την καλωσύνη και ξερει αν μπορώ να κανω το zero hour να βλέπει το IP μου θα του είμαι υπόχρεως. Τώρα msn δεν το έχω βάλει αλλα αν θέλει κανένας το mail μου ειναι [email protected]. Οσο για τα νεύρα που υπάρχουν στο forum τα καταλαβαίνω απόλυτα. Οταν χάνει κανείς....
apollyon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 telika estisa to hamachi ola ok.Mono poy molis pao na syndetho στο δικτυο του predator για δοκιμη,μου βγαζει οτι ειναι full.απογευματα παιζει κανεις?
predator Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 παιδια οσοι θελετε να παιξετε στον server απαντηστε εδω να δω αν υπαρχει ενδιαφερον. επισης να ξερετε οτι μιας και βγαινει νεο command & conquer ο server πλεον θα ειναι meeting point και για τα 2 παιχνιδια.
AoD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 xairetai filoi.. Eimaste 2 filarakia kai bariomaste na paizoume synexeia metaksi mas.. giauto osoi 8eloun mporoun na steiloun sto [email protected] na kanonisoume kana tetraplo, i akoma kai e3aplo...perimeno mail
giotis7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 εχω το command and conquer generals zero hour και οταν κανω το patch μου λεει "old file not found" και δεν μπορω να το κανω update, καμια ιδεα??
ksaplostra Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 εχω το command and conquer generals zero hour και οταν κανω το patch μου λεει "old file not found" και δεν μπορω να το κανω update, καμια ιδεα?? Να βγάλεις το κρακ
gramacar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της ανάλυσης στο παιχνίδι ώστε να παίζουμε σε μεγαλύτερες αναλύσεις και ειδικότερα να αυξηθεί το υψος της κάμερας ώστε να βλέπεις το χάρτη από πιο ψηλά? Εκανα αλλαγή στο αρχείο ini στο σημείο που εχει την ανάλυση αλλά δεν άλλαξε και τιποτα ιδιαίτερο. Μάλλον φταίει το υψος της καμερας που δεν αλλάζει. Καμμιά ιδέα? Εχετε ακούσει τίποτα για Generals 2? Γιατί αυτή η ρημάδα η ΕΑ εγκατέλειψε αυτό το παιχνίδι?
kinitos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της ανάλυσης στο παιχνίδι ώστε να παίζουμε σε μεγαλύτερες αναλύσεις και ειδικότερα να αυξηθεί το υψος της κάμερας ώστε να βλέπεις το χάρτη από πιο ψηλά? Εκανα αλλαγή στο αρχείο ini στο σημείο που εχει την ανάλυση αλλά δεν άλλαξε και τιποτα ιδιαίτερο. Μάλλον φταίει το υψος της καμερας που δεν αλλάζει. Καμμιά ιδέα? Εχετε ακούσει τίποτα για Generals 2? Γιατί αυτή η ρημάδα η ΕΑ εγκατέλειψε αυτό το παιχνίδι? μονο με mod αλλαζει η καμερα αλλα η αναλυση οχι. για τζενεραλ 2 εχει ακουστει αλλα..............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα