Προς το περιεχόμενο

Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν οι νέοι επεξεργαστές Intel Core i7 "Haswell-E" HEDT μαζί με το X99 Express chipset

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1000ρικο κάνει ο 8core, 300 θα κάνει αυτός που λέει ο qsis

Τσαμπα πραμα δηλαδη...αλλα δεν νομιζω http://www.skroutz.gr/s/3856838/Intel-Core-i7-4960X-Extreme-Edition-Box.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειχα core duo στα "70" ευρω και τον κρατησα 5 χρονια οσο αφορα τα παιχνιδια και θα δωσεις 1000ευρω για 4 χρονια που τουλαχιστον τοσο θα εχει...νομιζω οτι πρεπει να να το σκεφτεις καλυτερα :P

Επειδη ολοι εχουμε τις ιδιες απαιτησεις απο το PC , δηλαδη να παιζουμε LOL, οποτε ολοι πρεπει να παιρνουμε επεξεργαστη των "70" ευρω για να μας κραταει 4 χρονια. Τι αμαξι ειπαμε οτι εχεις? Γιατι εγω το ποδηλατο το πηρα "70" ευρω και μετα απο 5 χρονια ουτε service δεν χρειαστηκε

Επειδη ολοι εχουμε τις ιδιες απαιτησεις απο το PC , δηλαδη να παιζουμε LOL, οποτε ολοι πρεπει να παιρνουμε επεξεργαστη των "70" ευρω για να μας κραταει 4 χρονια. Τι αμαξι ειπαμε οτι εχεις? Γιατι εγω το ποδηλατο το πηρα "70" ευρω και μετα απο 5 χρονια ουτε service δεν χρειαστηκε

Κάποιος το κλαίει το ποδήλατο.... :-D

Τσαμπα πραμα δηλαδη...αλλα δεν νομιζω http://www.skroutz.gr/s/3856838/Intel-Core-i7-4960X-Extreme-Edition-Box.html

εγώ φίλε μου νομίζω

http://www.skroutz.gr/s/3856883/Intel-Core-i7-4930K-Box.html?keyphrase=i7+4930

ο 5930 ή έστω ο 5820 θα κάνει ένα 300-340αρι εύκολα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν όχι από το launch 

με τη δική σου λογική επειδή κάποτε ο core 2  έκανε 340 (δε μιλάω για extreme για 6600 λέω), οι quad θα έπρεπε να κάνουν τα υπερδιπλάσια και πλέον να μιλάμε για πολλά χιλιάρικα όμως αυτό δε συνέβη 

η γενιά αλλάζει και επιτέλους η intel βγάζει octa-core που σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα που βρίσκονται από κάτω θα πέσουν τον επόμενο καιρό και οι 4πυρηνοι σιγά σιγά θα πάρουν τις τιμές των διπύρηνων, ενώ οι διπύρηνοι με τη σειρά τους θα γίνουν pentium και celeron αποκλειστικά 

δε θα κάνει ο ακριβότερος octacore (που απευθύνεται σε απλούς χρήστες, δε μιλάω για xeon) πάνω από 1000,  θα κάνει 1000 όσο δηλαδή έκανε και ο core 2 extreme της εποχής του, ο quad ι7 της εποχής του και τώρα ο 6 core αυτής της στιγμής 

οτιδήποτε βρίσκεται από κάτω θα πάρει την εμπορική και τιμολογιακή θέση του αντίστοιχου προϊόντος που αντικαθιστα, συνεπώς του χρόνου όταν θα λέμε "θα πάρω i7" ακόμα και στη mainstream πλατφόρμα να αναφερόμαστε, κατά πάσα πιθανότητα θα μιλάμε για hexacore και όχι για quad όπως σήμερα 

Ειχα core duo στα "70" ευρω και τον κρατησα 5 χρονια οσο αφορα τα παιχνιδια και θα δωσεις 1000ευρω για 4 χρονια που τουλαχιστον τοσο θα εχει...νομιζω οτι πρεπει να να το σκεφτεις καλυτερα :P

και βέβαια θα το σκεφτώ, προσωπικά δεν κάνω σχεδόν ποτέ υπερβολικές αγορές , το θέμα είναι ότι τώρα που επιτέλους βγήκε octacore είναι ζήτημα χρόνου να έχουμε καλές τιμές και ουσιαστικά καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με σήμερα, όπως εξηγώ και πιο πάνω

εγώ προσωπικά πάντως αυτό περίμενα τόσα χρόνια για να αναβαθμίσω (και όχι μόνο εγώ βέβαια) 

δεν θα ξαναπήγαινα σε quad intel 

φυσικά όποιος θα θέλει στο μέλλον πιο budget pc , θα μπορεί να πάρει έναν αξιοπρεπέστατο quad σε πολύ καλή τιμή, δε θα χρειάζεται να κοιτάει τις σημερινές διπύρηνες σαπίλες (από μεριάς intel τουλάχιστον) 

αν δηλαδή βγω σωστός και στο μέλλον i3 = μόνο τετραπύρηνος (και όπως είπα dual μόνο για pentium και celeron) θα βγει κερδισμένος αρκετός κόσμος 

(κάποτε θυμίζω ότι στα desktop υπήρχαν και i5 που ήταν dual core και πλέον όταν μιλάμε για i5 εννοούμε μόνο quad, τα λαπτοπ είναι άλλο θέμα) 

αυτό πιστεύω είναι το νόημα της είδησης και όχι ότι ο extreme επεξεργαστής της intel κάνει 1000€, πάντα τόσο έκανε και πάντα τόσο θα κάνει 

το κορυφαίο όμως μοντέλο είναι αυτό που σηματοδοτεί τι θα γίνει και προς τα κάτω 

• Like 3

• Super Moderators

να νομίζεις, αυτός έχει τόσο επειδή το κατώτερο μοντέλο που είναι στα 300 είναι 4core, τώρα όμως που το κατώτερο είναι 6core πάρει την θέση και την τιμή του 4core...

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...