Προς το περιεχόμενο

Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν οι νέοι επεξεργαστές Intel Core i7 "Haswell-E" HEDT μαζί με το X99 Express chipset

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πω πω τα χω κάνει αχταρμά στο κεφάλι μου με τα 10 chipsets τους...

Κανένα διαφωτιστικό λινκ που να κατηγοριοποιεί 1150 2011 2011-3, υποστηριζόμενους επεξεργαστές και τις διαφορές τους;

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πω πω τα χω κάνει αχταρμά στο κεφάλι μου με τα 10 chipsets τους...

Κανένα διαφωτιστικό λινκ που να κατηγοριοποιεί 1150 2011 2011-3, υποστηριζόμενους επεξεργαστές και τις διαφορές τους;

Εγώ μπερδεύτηκα μια haswell refress, μια broadwell κλπ.

τι σχέση έχει ο 4790K του s1150 με αυτούς του s2011-13?

o φτηνότερος της high end πλατφόρμας της Intel είχε ΠΑΝΤΑ 300 euro πάνω κάτω κι αν ο χαμηλότερος είναι πλέον 6core τότε τόσο θα έχει και τώρα...

thnx

Θα ήθελες να έχει 300 ευρώ και εσύ και κάποιοι άλλοι όχι μόνο για να κάνουν αναβάθμιση με το που βγούν οι νέοι CPUs, αλλα και να δικαιολογήσουν αυτούς που θα τους αγοράσουν. Όταν θα βγούν στη αγορά οι εξαπύρηνοι, ο 4790k θα πωλείται ακόμα. Και εννοείται οτι θα κοστίζουν 500+ ευρώ. Τώρα, αν αργότερα πέσει η τιμή του 4790k στα 200 ευρώ, τότε και μόνο τότε θα κοστίζει 300-400 ο φθηνότερος εξαπύρηνος... Βάζω στοίχημα ο CEO της Intel θα σκέφτεται τώρα "στην υγειά των κορόιδων". Και φυσικά εντελώς τυχαία με το που βγούν οι 6-8 πύρηνοι της Intel θα αρχίσουν και τα νέα games και προγράμματα να υποστηρίζουν 6-8 πυρήνες...χαχαχα...:D

• Super Moderators

προσωπικά είναι πεταμένα λεφτά για μένα το να πάω στην high end platform της Intel, απλά πλέον έχω περισσότερες ελπίδες για 6core Skylake/Cannonlake στην mainstream...

όσο για τα 300 euro πάνω κάτω, εδώ θα είμαστε το φθινόπωρο (και νωρίτερα) να δούμε ποιος είχε δίκιο...

Θα ήθελες να έχει 300 ευρώ και εσύ και κάποιοι άλλοι όχι μόνο για να κάνουν αναβάθμιση με το που βγούν οι νέοι CPUs, αλλα και να δικαιολογήσουν αυτούς που θα τους αγοράσουν. Όταν θα βγούν στη αγορά οι εξαπύρηνοι, ο 4790k θα πωλείται ακόμα. Και εννοείται οτι θα κοστίζουν 500+ ευρώ. Τώρα, αν αργότερα πέσει η τιμή του 4790k στα 200 ευρώ, τότε και μόνο τότε θα κοστίζει 300-400 ο φθηνότερος εξαπύρηνος... Βάζω στοίχημα ο CEO της Intel θα σκέφτεται τώρα "στην υγειά των κορόιδων". Και φυσικά εντελώς τυχαία με το που βγούν οι 6-8 πύρηνοι της Intel θα αρχίσουν και τα νέα games και προγράμματα να υποστηρίζουν 6-8 πυρήνες...χαχαχα... :D

umbrella co., on 24 Jun 2014 - 4:21 PM, said:snapback.png

Απο $300 για τον 5820Κ εως $999 για το θηριο.

http://wccftech.com/...e-boost-33-ghz/

Κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν οτι η Intel είναι "μανούλα" στο να "τρώει" τα λεφτά των καταναλωτών και ειδικά αυτών που όλη τους η ζωή είναι τα benchmarks και τα fps στα παιχνίδια. Εντελώς αντικειμενικά όποιος αυτή την στιγμή έχει ας πούμε, i7 3770k ή FX-8350 είναι μια χαρά και θα του κρατήσουν σίγουρα αυτές οι CPU για άλλα 2 χρόνια. Εγώ έχω τον FX-8320 και σίγουρα δεν πρόκειται να τον αλλάξω πριν περάσουν άλλα 1,5-2 χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος. Καλά φυσικά όυτε λόγος για τους κατόχους 4670k-4770k. Και αυτοί μπορούν να τους έχουν άνετα για άλλα 2 χρόνια ίσως και παραπάνω. Μακάρι οι τιμές που ακούγονται για τους Intel να είναι αυτές γιατί όντως είναι καλούτσικες τιμές ειδικά για τον εξαπύρηνο, αλλά το θεώρω δύσκολο γιατί ΤΩΡΑ ο 4770k κάνει 280-300 ευρά, είναι δυνατόν ο εξαπύρηνος να κάνει και αυτός τόσο; 350-400 θα κάνει...Ίδωμεν...

• Like 2

• Super Moderators

Μακάρι οι τιμές που ακούγονται για τους Intel να είναι αυτές γιατί όντως είναι καλούτσικες τιμές ειδικά για τον εξαπύρηνο, αλλά το θεώρω δύσκολο γιατί ΤΩΡΑ ο 4770k κάνει 280-300 ευρά, είναι δυνατόν ο εξαπύρηνος να κάνει και αυτός τόσο; 350-400 θα κάνει...Ίδωμεν...

είναι διαφορετικές πλατφόρμες, πιο ακριβές μητρικές και πλέον με τις DDR4 πιο ακριβές RAM...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...