ratatoulhs123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 με αφορμη λοιπον το format μου και το περασμα μου στα windows 7 απο τα 8α ηθελα να μου πειτε ποια προγραμματα χρησιμοποιειτε περισσοτερο στο pc σασ.εχω αυτη τη στιγμη το advanced sysyeam care ccleaner sype teamviewer daemon tools vlc media player kai to mtorrent.τι αλλο εχετε εσεισ και τι μου προτεινετε να βαλω.βεβαια θα μου πειτε βαλε οτι θες αναλογα με τισ αναγκες σου αλλα επειδη δεν 3ερω και πολλα προγραμματα ρωταω εσασ.τεσπα πειτε μου εσεισ ποια χρησιμοποιειτε και 8α δω εγω μετα..... EDIT:ΘΑ ηθελα κυριως προγραμματα για productivity gia benchmark gia κρυπτογραφηση.αυτα ειναι τα πιο σημαντικα και ενδεικτικα τα ανεφερα.
torq Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 καλά τα προγράμματα για benchmark τι τα θες στη λίστα με τα σημαντικά. μόνο για καγκούρια είναι. θα το βάλεις μια φορά να δοκιμάσεις πιθανόν κάποιο νέο υλικό αλλά το να το έχεις στο pc σου ποιο το νόημα;
lion2486 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Τα ποιο χρήσιμα μετά από ένα φορμάτ και μαζεμένα για μένα είναι εδώ http://ninite.com(διαλέγεις με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου και τα βάζει όλα μόνο του)
ratatoulhs123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 α οκ ευχαριστω παιδια. Τα ποιο χρήσιμα μετά από ένα φορμάτ και μαζεμένα για μένα είναι εδώ http://ninite.com(διαλέγεις με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου και τα βάζει όλα μόνο του) ομως κανενα δεν με καλυ9ε. καλά τα προγράμματα για benchmark τι τα θες στη λίστα με τα σημαντικά. μόνο για καγκούρια είναι. θα το βάλεις μια φορά να δοκιμάσεις πιθανόν κάποιο νέο υλικό αλλά το να το έχεις στο pc σου ποιο το νόημα; οταν εγραφα σημαντικα εννουσα γενικα.my fault.
micos000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 advanced sysyeam care=Στον Καιάδα με τη μία. Benchmarking=Τελείως άχρηστα εκτός αν κάνεις συστηματικό overcloaking αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να ξέρεις πόσα gigaflops πιάνει η κάρτα γραφικών και πόσα πιάνει ο επεξεργαστής. Βάλε καλύτερα το metro: last light με full settings και αν δεν γονατίσει το σύστημα είσαι πολύ καλά. Αν δεν σε κάλυψε κανένα στο ninite (όχι ότι το χρησιμοποιώ αλλά είδα τη λίστα που έχει) τι άλλο να σου προτείνουμε; Έχει κάποια εργαλεία που τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ όπως teracopy, irfanview, malwarebytes, lastpass, adblock plus, aimp, audacity κα. Βέβαια όλα είναι δωρεάν, γι αυτό μάλλον σε χάλασαν...! Άντε να σου πω για productivity: Photoshop ή Gimp (δωρεάν), Premiere Pro, After Effects, Audition, Corel Draw, Quark Xpress, Visual Studio, Blender (δωρεάν) ή 3dstudio max, Auto CAD, ms office ή open office (δωρεάν)... Δεν συνεχίζω γιατί αν τα βάλεις όλα μετά όχι last light, αλλά ούτε αναπτήρα δεν θα βλέπεις στο σύστημα.
rfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Βαλε το LOL μονο και θα εισαι ενταξει για πολυ καιρο........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα