fuzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 οι ταινιες που εχω σε ΧVID πανε πολυ αργα (σαν σε slow motion)ενω η φωνη κανονικα σε ενα celeron 900 που εχω.... oi DIVX πανε μια χαρα οι codecs εχουν γινει uninstall k ξανα install καμμια προταση???
drebel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Μαλλον σου γινεται colorspace conversion απο YV12 σε οτιδηποτε αλλο .Ξαναπερνα drivers η directX
fuzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 ευχαριστω για τη βοηθεια κατ αρχην... drivers???της καρτας γραφικων,γιατι τους codecs τους ξαναπεαρσα directx εχω το 9β και το ξανακανα install τα υπολοιπα το βραδφυ που θα παω σπιτι ευχαριστω ξανα
TeoNOKIA Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Κάνε εγκατάσταση και το ffdshow, χαμήλωσε το post-processing για να ησυχάσεις μιά και καλή!
fuzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 εβαλα και το ffdshow αλλα τιποτα στο media player classic ολα πανε καλα αλλα δεν μπορω να βαλω υποτιτλους.... στο BSplayer.microDVD k Vplayer η εικονα παει αργα κ η cpu στο 100% καμμια ιδεα??
Snolly Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Τι πάει να πει δεν μπορείς να βάλεις υπότιτλους; Μετονόμασε το αρχείο των υποτίτλων όπως είναι και το όνομα του αρχείου της ταινίας και εγκατέστησε και το DirectVobSub.
qspock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 fuzz: Ο ηχος των ταινιων που εχουν προβλημα ειναι mp3 η ac3? Αν ειναι ac3 με τι decoder γινεται η αποκωδικοποιηση?
fuzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 qspock :δεν εχω προβλημα με τον ηχο..με την εικονα εχω προβλημα...σε XVID μονο παει αργα,σαν σε slow motion στο media player classic ολα πανε καλα στο BSplayer.microDVD k Vplayer η εικονα παει αργα κ η cpu στο 100% αυτο ειναι το προβλημα...
qspock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Tha mporouse o decoder tou ac3 na xrhsimopoiei cpu gia na kanei apokwdikopoihsh dolby digital. Gi ayto rwthsa gia ton hxo, ta perissotera xvid pou exw exoun ac3 hxo. To na yparxei problhma mono sthn eikona twn xvid enw sta divx den yparxei einai arketa parakseno. Eidika an dokimases to ffdshow me tis default rythmiseis, xwris kamia dhladh epipleon rythmish opws posprocessing h sharpen klp. To bsplayer einai to elafrytero player pou yparxei, kai poly elafrytero tou classic media player. Profanws kati ginetai lathos.
fuzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 ευχαριστω για τις απαντησεις..εβαλα τον media player classic και ησυχασα..ολα πανε καλα τωρα...εβαλα κλαι υποτιτλους που μου ειπε ο Snollygoster τωρα τα υπολοιπα γιατι δεν παιζουν σωστα δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.