kyriakh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτή η κάρτα έχει αυτή τη θερμοκρσία. Όταν είναι αναμμένος ώρες ο σταθερός, σβήνει. Ανήκει σε ένα παιδί και τον πήρα να δω τι συμβαίνει να τον φτιάξω δωρεάν. Σε εμένα μετά από 3 ώρες όταν έκανα δεξί κλικ στην οθόνη φάνηκε για μια στιγμή το σύντομο μενού, αλλά μαύριζε αμέσως Το ίδιο μου τόκανε και στο στάρτ και στο task bar. Μόνο μέσα σε site μου έδειχνε το περιεχόμενο του σύντομου μενού και όχι μαύρο. Όταν μίκραινα ή μεγάλωνα ένα παράθυρο με το ποντίκι, έτρεμε και αναβόσβηνε η εικόνα. Πάτησα έναρξη και δε φαινότανε το περιεχόμενό του, αλλά ένα χρώμα κόκκινο, το ίδιο της επιφάνειας εργασίας. Το κουτί πάντως, κάνει θόρυβο.. Να θέλει και αλλαγή κάρτας γραφικών και καθάρισμα? Το είχα πάει σε τεχνικό και μου είπε ότι η κάρτα γρ. έχει πρόβλημα και αργότερα όταν χειροτερέψει να την αλλάξω. Ήρθε η ώρα; Το παιδί μου είπε ότι σβήνει, σεμένα δεν έσβησε ακόμα, και τον δουλεύω από 9:30 το πρωί έως 15:31. Βέβαια του έχω κάνει κάμποσα ριστάρτ γιατί του κάνω αλλαγές και αναβαθμίσεις
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 H θερμορκασία της κάρτα δεν ειναι κακή βάλε ομως το hwmonitor να δουμε θερμοκρασία για ολο το σύστημα μηπως ειναι αλλου το πρόβλημα , επισης αν εχεις εσυ ή ο φίλος σου καποια αλλη κάρτα δοκιμάστε την
Duck Dodgers Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γενικά η κάρτα τα έχει "φάει" τα ψωμιά της.. δεν βλέπεις την κάρτα για καλό και για κακό μήπως έχει κανένα σκασμένο πυκνωτή?
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ρίξε μια ματιά και στον δίσκο με το hdsentinel μηπως ειναι αλλου το πρόβλημα και οχι στην κάρτα , δοκίμασε παντως και μια αλλη 1
kyriakh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γενικά η κάρτα τα έχει "φάει" τα ψωμιά της.. δεν βλέπεις την κάρτα για καλό και για κακό μήπως έχει κανένα σκασμένο πυ την έβγαλα, οκ φαίνεται Ρίξε μια ματιά και στον δίσκο με το hdsentinel μηπως ειναι αλλου το πρόβλημα και οχι στην κάρτα , δοκίμασε παντως και μια αλλη
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 τα προβληματα που εχεις μπορει να μην ειναι απο την καρτα το σιγουρο ομως ειναι οτι ο δισκος ειναι για αλλαγη οπως βλεπεις και εσυ. Αρα αρχικα αλλαζεις τον δισκο και μετα βλεπεις αν τα προβληματα συνεχιζονται!!!
kyriakh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ουπς Και ποιον να πάρω τι να πάρω.Σκρούτζ, και πρόταση οικονομικό θέλω παιδιά!!!
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ο δίσκος εχει πεθάνει και δεν το ξέρει εδω μια καλη επιλογή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31529&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined
kyriakh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ο δίσκος εχει πεθάνει και δεν το ξέρει εδω μια καλη επιλογή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31529&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined χαχα οκ.Άρα δε θα πάρω την κάρτα γραφικών που μου είχες πει σε άλλο θέμα, ξεκινάω από σκληρό, Ευχαριστώ.Σας ευχαριστώ, όταν τον πάρω και αλλάξω θα σας πω.Σε 12 μέρες περίπου, γιατί πάω για λίγες διακοπές χιχι ok να τον αλλάξω αλλά στο my computer δείχνει 4 δίσκους..... Πως θα βρω ποιός είναι ο c? Οι δύο φαίνονται βέβαια μόνο .οι άλλοι που είναι και δε φαίνονται; νάναι οι ράμ; Μπορώ να βγάλω έναν έναν καθώς λειτουργεί ο υπολογιστής; βρήκα και τον τρίτο
nikolas_kriti Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αφου έχεις τόσους δίσκους γιατί να πάρεις άλλον..!!! Στο HDSENTINEL λέει ποιο μοντέλο ειναι το προβληματικό..Σημειωσε το καπου και βρες τον!! χαχα οκ.Άρα δε θα πάρω την κάρτα γραφικών που μου είχες πει σε άλλο θέμα, ξεκινάω από σκληρό, Ευχαριστώ.Σας ευχαριστώ, όταν τον πάρω και αλλάξω θα σας πω.Σε 12 μέρες περίπου, γιατί πάω για λίγες διακοπές χιχι ok να τον αλλάξω αλλά στο my computer δείχνει 4 δίσκους..... Πως θα βρω ποιός είναι ο c? Οι δύο φαίνονται βέβαια μόνο .οι άλλοι που είναι και δε φαίνονται; νάναι οι ράμ; Μπορώ να βγάλω έναν έναν καθώς λειτουργεί ο υπολογιστής; βρήκα και τον τρίτο
kyriakh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αφου έχεις τόσους δίσκους γιατί να πάρεις άλλον..!!! Στο HDSENTINEL λέει ποιο μοντέλο ειναι το προβληματικό..Σημειωσε το καπου και βρες τον!! λες; απλά τον αφαιρώ και είναι οκ; too good to be true
nikolas_kriti Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Λέω...!! Εεεε εαν εχεις σημαντικα αρχεια μεσα..βαλε τα σε ενα στικακι,μαζί με τα σημαντικά αρχεια ενός απο τους αλλους δισκους! Και μετα κανε φορματ σε οποιον θες για να τον εχεις για το λειτουργικο σου συστημα!!
kyriakh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Και Λέω...!! Εεεε εαν εχεις σημαντικα αρχεια μεσα..βαλε τα σε ενα στικακι,μαζί με τα σημαντικά αρχεια ενός απο τους αλλους δισκους! Και μετα κανε φορματ σε οποιον θες για να τον εχεις για το λειτουργικο σου συστημα!! και πως θα τον ορίσω ως τον βασικό;Να τον βάλω στη θέση του C?Και το λειτουργικό μου που θα το βρω να το περάσω σε κανα dvd να το περάσω πάλι μετά?
nikolas_kriti Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ακους πως πρέπει να γίνει..!! 1)Μεταφέρεις οτι χρειαζεσαι απο τον αχρηστο δίσκο(εαν τα χρειαζεσαι) στον μεγάλο!! 2)Μεταφέρεις οτι χρειαζεσαι απο τον αλλο μικρό στο μεγάλο!! 3)Κάνεις φορμάτ στο μικρό και βάζεις εκει το λειτουργικό(έτσι θα γινει αυτός ο C) Τώρα για να κάνεις φορμάτ...Λίγο Google λίγο Youtube Θα βγάλεις άκρη!!Θέλει διαδικασία!! Και και πως θα τον ορίσω ως τον βασικό;Να τον βάλω στη θέση του C?Και το λειτουργικό μου που θα το βρω να το περάσω σε κανα dvd να το περάσω πάλι μετά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα